2015. április 26., vasárnap

Game of Thrones - House Lannister


A Lannister Házzal kapcsolatos információim hiányosak, s mint kiderült a nyomdalemez gyűjteményem is, hisz nincs oroszlános mintám. 


Barokkos, indás, cirkalmányos lett volna, de a lányok már megelőztek, így kénytelen voltam elvonatkoztatni a mintától és csak a színekre koncentráltam: mi az ami piros és arany és nem paprikakrém? Az Essence Sparkling Sugar 08 Heart Explosion lakkja! 

Imádom ezt a lakkot, már fél üvegnyit elkentem - ami nagy szó, mert elég népes a mezőny a lakkos polcomon. Előszeretettel használom ezt a lakkot a blogmentes napjaimon, hisz egy sima lakkozással olyan manit lehet vele rittyenteni, hogy csak úgy özönlenek az elismerő szavak. 


A mutatóujjamra arany alapon (Morgan Taylor - Give Me Gold) piros csíkokat festettem, piros keretben (Moyra - No. 906 Florence) ami egy kicsit idegennek hathat, de nekem egy lovagi sisak sisakrostélya ugrott lelki szemeim elé és már nyúltam is a vékony ecset felé... 

 

Piros és arany költői értelemben a kertemben is megjelent már, hisz a Virágok Világában a Kokárda-Ház is ugyanezeket a színeket használja tavasztól - őszig. 


Üdv:


1 megjegyzés:

  1. Látom, kreatív vagy ismét :) Nekem is sok lakkom van (annyi nem, mint neked :) és pont úgy vagyok én is, hogy vannak gyorsan fogyó kedvencek, a többi meg előkerül, ha éppen díszítés van, sajnálom is őket.

    VálaszTörlés