2015. április 4., szombat

Húsvéti Gift Swap


Rami gift swap-jai nem ismeretlenek a bloggerek körében, amióta blogolok és találkoztam ezzel a kezdeményezéssel, azóta mindig bekapcsolódom, mert nagyon jó ötletnek tartom. 

Én Nórát ajándékoztam meg, aki a Nera's Room blogot vezeti, engem pedig Zitunak dobott a gép, immár másodszor, hisz a tavaly őszi gift swapon is "összesorsolódtunk" :)

Zitu, ezúttal is abszolút betalált az ajándékokkal! Köszönöm szépen! Lássuk is, mit rejtett a csomagom:


Amint látjátok, szuper dolgokat kaptam. A Milka csokit a gyerekeknek adtam, hisz egy anyukának természetes, hogy ajándékbontás nincs vámolás nélkül :)))) 

A körömreszelő nagyon praktikus, imádom ezt a fajtát! Zitu nagyon meglepett a betonlakk - készlettel! Vajon tudja-e, hogy egy építőipari cégnél dolgozom, ahol nem mellesleg egy betongyár is üzemel??? ;) Nagy poén lesz bemenni beton-körmökkel, már alig várom! Tuti a szürkét vetem be először!!!!

Az Essence lakknak is nagyon örülök, hisz nem volt még alkalmam kipróbálni az új szériát és a szín is tetszik!

A Catrice lakk is nagyon izgalmas színnek tűnik, már alig várom hogy kipróbálhassam. :) A fóliát már ismertem korábbról és imádom használni!



Gondolom sejtitek, hogy a betonlakkokat rögtön muszáj volt kipróbálnom? Meg is mutatom mindegyik színt, nézzétek milyen jók:







Egy vékony és két középvastag réteg van a körmeimen, természetesen fedőlakk nélkül, hisz nem akartam elrondani a rücskös textúrát. A leírás szerint matt hatást vártam, de inkább félmatt, nekem nagyon tetszik  és a színek is bejönnek.

A második és a harmadik réteg azért vastagabb, mert az ecset nagyon sűrű és sok lakkot felszed, másrészt a sörték elég erősek, tehát ügyeskedni kell, hogy ne szedje fel a korábbi réteget, finoman szabad csak eloszlatni a lakkot a körmökön. A fedés 2 rétegben is jó volt, de nekem jobban tetszett a 3. A száradásán meglepődtem, viszonylag gyors annak ellenére, hogy három réteget kentem, negyed órán belül üzemképes állapotban voltam.

Nagyon örülök, hogy bekapcsolódtam ebbe a játékba, remélem az én ajándékaim is hasonló örömet okoztak!

Kellemes Húsvétot kívánok nektek!

a kép forrása

Üdv:


16 megjegyzés:

  1. Nagyon szép mind, nekem is tetszenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Imádom ezeket az ajándékozós játékokat :)

      Törlés
  2. Kellemes húsvétot :) A rózsaszín és a kék nekem is tetszik. Hát igen, én is kaptam már olyan csomagot, hogy a desszert hamarabb elfogyott, minthogy teljesen kicsomagoltam volna az ajándékot :)

    VálaszTörlés
  3. Csodás ajándékokat kaptál, a betonlakkok fantasztikusak*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tényleg jók. Magamtól biztos nem mertem volna megvenni, mert nehéz volt elképzelni a hatást, de most már nagyon örülök, hogy végül lett ilyenem is :)

      Törlés
  4. Ó, szuper és nagyon hozzád illő csomagot kaptál :)
    A legjobban a kék, és a rózsaszín lakkok tetszenek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, köszi a szervezést Rami, remélem lesz még hasonló alkalom :)

      Törlés
  5. De jó dolgokat kaptál:) A lakkok nagyon szuperek:)
    A kék és a rózsaszín tetszik a legjobban:3
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket Neked is:))

    VálaszTörlés
  6. Annyira jo kis csomagot kaptal! Csodasak a lakkok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Zitu mindig nagyon jól ráérez, hogy minek örülök :)

      Törlés
  7. Sok locsolót! :) Jó kis dolgokat kaptál. Én sajnos lemaradtam erről az ajándékozásról, mert nem láttam a felhívást sem :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó a locsolkodás nálunk igen szűk körű :)))) A férjemen a fiamon, a két nagypapán kívül csak a kislányom kispajtása locsolt meg... reméljük azért kitartok még egy darabig hervadás nékül. Legközelebb ha látok ilyen felhívást akkor leadom a drótot! :)))

      Törlés
  8. Ezen a beton lakkos dolgon most nagyon jót nevettem. :D Két szett között hezitáltam, de a sors akarta, hogy ezt rakjam a kosaramba. :) Örülök, hogy sikerült örömet szereznem, használd őket egészséggel! :)

    VálaszTörlés