2015. június 6., szombat

Hétvége van, irány a zöld...! :)


Mára strandolás volt betervezve, de egy kóbor vírus megtalálta a gyerekeket, így marad a hűvös nappali és a lakkozás... Az utóbbi napokban, pontosabban 4 napon keresztül a Rimmel Riviera Red-jét viseltem - végig makulátlan volt - időhiány miatt nem tudtam aktívkodni itt a blogon sem. Így ez a szombati extra szabadidő nagyon jól jött!

Andi blogsale-je még mindig tart, a legjobb darabokat szerintem már lehalásztuk a lányokkal, de még így is akad szép számmal lakkocska, amik ajándék árban vannak, érdemes rájuk lecsapni! Én speciel az egész irodát bevontam a rendelésbe, Andi - ha olvasod - innen is csókoltatnak a kolléganők, mindenki nagyon örül a lakkoknak amiket vett! 




A képen látható DRK lemez extra meglepi volt, ami egy nagyon-nagyon nagy boldogsággenerátor lesz szerény életemben, mivel a csipkemintákért élek-halok! Viszont, most hogy már van ilyen lemezem, muszáj lesz vennem még néhány nyomdalakkot, feketét, fehéret, aranyat, mert most hogy kipróbáltam az MdU-kat már nem is értem, hogy tudtam idáig létezni nélkülük?

Most a Moyra fekete lakkjával nyomdáztam, nem lett így sem rossz, de sötét alapra azért csak kontrasztosabb lenne egy teltebb szín. Az első képen lévő lakkocskák is a blogsale-en csapódtak hozzám, tudjátok, még mindig dübörög a zöld őrületem.

A nyomda alá azonban kívánkozott még egy parányi arany is... persze csak szolídan!


Ez a manikűr remek bemelegítés volt az N.S.C 2.0 záróállomására.




A Catrice lakk két rétegben fed, egyenletesen terül és viszonylag gyorsan szárad. A színe csodálatos, fémes, nagyon fogom szeretni! A Colour Club lakkból a körmök végeire kentem egy keveset száraz ecset technikával, a Sparituallal ugyanezt tettem, csak a körmeim tövéhez vittem fel belőle egy leheletnyit.

Nektek mennyire jön be ez a szín és minta párosítás?



Üdv:



17 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy mindenkinek tetszettek a lakkok, annak pláne, hogy neked is sikerült örömet szerezni :) (ez itt a szívecske helye :) Szóval, tényleg érdemes egy igazi fekete nyomdázólakkot beszerezni, mert azzal sokkal jobban érvényesülnek a minták, még az ilyen sötétebb színeken. Múltkor, mivel spórolni akartam a Dashicas feketével, gondoltam jó lesz az Essencés is...nos, igen csak nagy volt a különbség a két körmöm között. Sokkal halványabb fekete az Essence, míg a Konad, a Dashica, MdU feketék teltebb színűek, így a minták is szebben érvényesülnek.
    Egyébként még szedtem össze eladni való lakkokat, lemezt is, de még nem frissítettem a bejegyzést :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj Andi, ezzel a Color Club lakkal teljes szerelembe estem! Lesz kétszer is vele poszt egy héten belül.... :)))) bocsi attól, aki már unja ... :)))))))))

      Törlés
  2. Szép nagyon a körmeid. :))

    VálaszTörlés
  3. That looks great, very well done :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett a végeredmény! Nekem tetszik. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép mani és hát az a lemeeez, valami mesés! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Igen, ez a csipkés lemez teljesen elvette az eszem, ez az igazság :)

      Törlés
  6. Mintha víz mélyére néznék, nem tudom, miért jutott ez eszembe, biztos sötét gondolataim vannak :) Nagyon tetszik a hatásos mani!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg, kicsit olyan atlantiszi hangulata van... nem is rossz ötelt... Atlantisz... hmmmm....! Ez jó!

      Törlés
  7. green weekend ! this plate is amazing and your stamping too ! so nice

    VálaszTörlés