2015. június 11., csütörtök

NOTD - Valószerűtlen leopárd


Amikor egy derűs hétvégi napon a hőmérő higanyszála 30 fok fölött tartózkodik, belga csokival koronázod meg a csípős-csilis csirkeszárny ebédedet és ebben nagyjából ki is merül aznapra az értelmezhető tartományba eső aktivitásod, akkor könnyen azon kaphatod magad, hogy furcsa ötletek kapnak szárnyra a fejedben... például az, hogy fagyos-fémes zöld burkolatot adsz a körmödnek, majd hirtelen sugallatként fekete-fehér leopárdpöttyökkel egészíted ki a művedet.


Erre nem tudok értelmes magyarázattal szolgálni... éljenek a kibernetikus-leopárdok! :)
A Color Club Perfect Mol-ten lakk teljesen elvarázsolt, nagyon örülök, hogy engedtem a csábításnak és megvettem Andinál a blogsale-en. Úgy érzem nagyon-nagyon szuper üzlet volt részemről!

Két rétegben kentem fel, de egy is elég lett volna, ha egy kicsit jobban ráérzek az ecset kezelésére. A száradása viszonylag gyors, nálam kapott egy réteg fedőlakkot is a tartósság érdekében, de a lakk színén, fényén nem változtatott szerencsére.

A lemosással érdemes vigyázni, mert milliónyi leheletfinom ezüst porszem adja a lakk fedését, amik elég ragaszkodóak :)Milyen színekkel kombinálnátok?


Üdv:12 megjegyzés:

 1. lovely look, i like this metalic shade and leopard print

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik. :) Csodaszép az alapszín. :)

  VálaszTörlés
 3. Imádom a végeredményt, jöhetnek még a belga csokis, csípős csirkeszárnyak! :PPP
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó lett! tényleg gyönyörű ez a lakk! Én fehérrel, feketével, ezüsttel, barnával vagy sötétzölddel kombinálnám. :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszik. Ma összhangban voltunk, nekem is ma animal printes körmeim vannak :)

  VálaszTörlés
 6. Szép az a zöld szín!! Nekem is van hasonlóm, de csak hasonló, mert kicsit világosabb, arra rákentem pár átlátszós holocsillámot, de fekete és fehér, ill, ezüst mintával is kombináltam már. Mivel fémes hatású, stamping decalhez is jó, színezni. Nem vagyok túl ötletes :) inkább konzervatív.

  VálaszTörlés
 7. Igazán különleges kombináció, szuper lett! :)

  VálaszTörlés
 8. Tényleg nem mindennapi, de én már láttam neon pink leopárdos manikűrt is. :) Szép lett tiéd. ;)

  VálaszTörlés
 9. Gyönyörű színe van a lakknak és a minta is nagyon jól néz ki:))

  VálaszTörlés
 10. Awww...this is so pretty. Love the color used and the design is amazing as well. You really nailed it!!!

  VálaszTörlés