2015. június 17., szerda

Summer N. C. 2015 - Beach themed


A strand témájú manikűrt stílusosan egy olyan napon készítettem, amikor a délelőttöt és a kora délutánt a Balatonon töltöttük. Imádjuk a Zamárdi szabadstrandot, mert ott nem iszapos, vagy hínáros a tó, a tópart füve tiszta és viszonylag jó kondícióban van, könnyű árnyékos helyet találni - ez a fehér bőröm miatt létfontosságú - és azért is, mert a büfékben jó a kaja és viszonylag olcsó is. Szóval a nyári melegebb hétvégéken reggel megyünk, este jövünk, mert az út kocsival kb. 1 óra, ami abszolút kibírható kategória... :)

Rajongok a Balatonért, imádom a színét, szeretem, hogy nem irritálja a bőrömet - a klór és a só igen... - praktikus és érzelmi okok is lapulnak rajongásom hátterében.


Ezt a színvilágot próbáltam a körmömön viszontlátni, amihez öt féle színes lakkot és egy gyémántporos fedőlakkot használtam. A lakkokat felpötyögtettem a körmeimre, majd egy vékony ecsettel összekevergettem őket, hogy "mozgásba hozzam" a manikűrt a magam módján.
A felhasznált lakkok:


Aden - No. 72.
Moyra Holographic - No. 254.
Color Club - Perfect Mol-Ten
Dance Legend - Android
Lovely Crystal Strenght - khaki
Astor - Nail Artist Glitter fedőlakk

Mit gondoltok, mennyire sikerült megidéznem a Balaton színeit, hangulatát?


Üdv:24 megjegyzés:

 1. Szerintem teljesen jó a színvilág! Épp a napokban sétáltam a keszthelyi mólónál és meglepett, hogy milyen tiszta a víz part közelben. Én nem szeretem a Balcsit, több,mint 20 éve nem is fürödtem benne...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nahát, látod, te közel laksz hozzá és nem szereted én meg csak sóvárgok itt a magas benzinárak miatt :)))))))) Ilyen a sors :)

   Törlés
 2. Wow nagyon szuper lett a manikűr.
  A Balcsit én sem kedvelem,láttam egy-két németet akik....szóval azóta nem fürdök benne.
  én tenger parti vagyok,a sós víznek gyógyító hatása van, a llevegőről nem is beszélve ☺

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!!!! Neked biztos szerencsésebb bőrtipusod van, mint nekem! Az én bőröm sajnos nagyon érzékenyen reagál a napra és a sós vízre is... irigylem azokat, akik bátran strandolhatnak :)

   Törlés
 3. Én nem nagyon szeretem a Balatont, viszont a körmeidet imádom. Nagyon jól sikerölt ez a lakk kombináció.

  VálaszTörlés
 4. Nekem is rettenetesen tetszik. :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szuper,tényleg olyan mint a habzó,hullámzó Balaton.:)

  VálaszTörlés
 6. Több, mint tíz éve nem láttam a Balatont...de tudod, pont így emlékszem rá, ahogyan a körmeiden megidézted, és ilyennek szerettem a legjobban.
  Szelíd, lágy, kékeszöld hullámok, a habokon megcsillan a napfény.
  Szívet tépően valóságszaga van ennek a munkának, csodállak érte!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!!!! A legjobb amikor egy úszómatracon lustálkodva együtt hullámzunk a Balatonnal, most hogy már nagyok a gyerekek - a sok hosszú - hosszú "kisgyerekkel féltve-pancsolós" év után - végre újra részem lehet ebben a privilégiumban. :))))

   Törlés
 7. Wow, szavam elállt!! Miket tudsz alkotni, mindig meglepődök.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :))))))))) Jajj de aranyos vagy!!!!! Most megint fülig ér a szám! Itt vigyorgok a monitor előtt mint a jóllakott napközis :)

   Törlés
 8. Nagyon jó lett! :) Szuper lett az összhatás. :)

  VálaszTörlés