2015. június 25., csütörtök

Lovely Pastel Pepper Nr. 2.


A Nyárváró Gift Swap alkalmából lepett meg Lilla ezzel a szép kis lakkal, többen jeleztétek, hogy szívesen látnátok körmön, ezért most ezt kentem fel, egyúttal parányi fekete virágokat is nyomdáztam rá, azzal a céllal, hogy kiemeljem a lakk különlegességét. 
  



Ejtenék néhány szót a lakkal kapcsolatos tapasztalataimról is. Lehúzható alaplakkal kezdtem a lakkozást (régi Essence) nagyon kedvelem ezt az alaplakkot. 

A mákos Lovely lakk két rétegben fed szépen. Nagyon jó állaga van, könnyen terül, gyorsan szárad. A glittereket nagyon könnyű egyenletesen eloszlatni, nem túl nagyok, a lakk száradás után kissé plasztikus, de nem lesz zavaróan érdes. A színe gyönyörű üde világoskék. Kicsit melegebb árnyalat , mint az égszínkék vagy a babakék. Nagyon sok világoskék lakkom van, de egyikre sem hasonlít, ami nagyon kellemes meglepetés volt számomra.

Nagyon örülök ennek a lakknak, igazán egyedi, vidám és bohókás. Úgy láttam akciós most a Rossmann-ban, még elcsíphetitek, ha megtetszett! :)


Üdv:


11 megjegyzés:

  1. Kellettek rá ezek a kis virágok, nagyon tetszik a végeredmény!

    VálaszTörlés
  2. Virágokkal igazán jó lett a manikűr:))

    VálaszTörlés
  3. Nekem az alapszín és a manikűr is nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  4. A Lovely körömlakkot láttam az utolsó magyarországi látogatásomon, de nem vettem meg mert van egy hasonlóm Flormartól...és természetesen most, hogy látom körmeiden bánom. Nagyon tetszik ugy a nyomdázás mind a körömlakk is. Kellemes hétvégét.

    VálaszTörlés
  5. A boltban annyira nem fogott meg ez a kollekció, de a körmeiden nagyon tetszik az eredmény, jót tett neki ez a nyomdázás! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik, és a körömformád, valami mesés :))

    VálaszTörlés
  7. ah , dear Szilvi..this pastel pepper is my dream..what a nice nail polish and combo with beautiful stamping nail art ! i like it so much ! have a nice evening dear !

    VálaszTörlés
  8. Ó, ez a kék lakk valami csoda! Én is szemeztem vele, mikor Budapesten jártam, már nagyon bánom, hogy mégsem vásároltam meg. :(

    VálaszTörlés