2015. június 22., hétfő

Manicute - Esküvő


A Manicute lányok mára az Esküvő témakört okoskodták ki feladatul. Az én esküvői manikűröm a mai eszemmel már a vállalhatatlan kategóriába tartozna. Akkoriban még rágtam a körmöm, az esküvőre próbaképp felrakattam egy tip+zselés körmöt, amire gyöngyházfehér lakkot kértem. A terv az volt, hogy ez tényleg csak egy próbamani lesz - hogy bírni fogom-e a műkörmöt, mert félő volt hogy lerágom - és az esküvőre csináltatok egy újat. 


Ám amikor visszamentem a körmöshöz, ő úgy gondolta, hogy tök felesleges a teljes generál, ezért csak "tölteni" volt hajlandó, én kis tapasztalatlan meg szépen rábíztam magam és jó nagyot koppantam. Az úgynevezett töltésből nem láttam semmit, egyáltalán nem tetszett a körmöm és már a korrigálásra sem maradt idő.... de mindegy is, hisz ez már történelem! 

A mai kihívásra alapnak ugyanazt a színt használtam, mint amit az esküvőn viseltem, csak felturbóztam némi kristállyal. Akkoriban még nem is lehetett ilyet csináltatni, legalábbis én senkin nem láttam körömbe épített kristályokat a kilencvenes évek derekán. Persze az is lehet, hogy csak figyelmetlen voltam... :) 

A gyűrűsujjamon az arany díszítőszalag a két jegygyűrűt hivatott szimbolizálni, a glitteres toppert viszont nem tudom megmagyarázni... az csak úgy van. Odakívánkozott! :)))






Nagyon örülök, hogy az elmúlt 19 év alatt benőtt a fejem lágya, leszoktam a körömrágásról és tök büszke vagyok magamra, hogy már szakember segítsége nélkül is szalonképessé tudom varázsolni a kezeimet.

Kíváncsi vagyok, a többiek mit alkottak mára! Ha ti is, nézzétek meg a munkáikat az alábbi linkeken!


Üdv:



28 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, hogy megosztottad az esküvői fotótokat. :)
    Nekem a manikűr is tetszik. :)

    VálaszTörlés
  2. Szuper ez a manikűr, elegáns...és gratula a jó pár évhez, még további sokat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, remélem kitartunk még egy darabig, mert nagyon nem lenne humorom elölről kezdeni az egészet ... :)))))

      Törlés
  3. De szuper az esküvői fotó és a manikűröd is, még sok-sok boldog évet! :)
    Milyen glitteres lakk van a gyűrűsujjadon? Annyira gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
  4. Szuper ötlet, hogy az esküvői manid alkottad újra! :)
    Nagyon aranyosak vagytok a képen!

    VálaszTörlés
  5. Jahajj, micsoda divat volt, most már történelem :) Szerintem azóta sem kentem fel fehér gyöngyházszínt, akkor tényleg divat volt és a csíkozódós fajta, nem ilyen szép, mint amiket most lehet kapni.
    Gyönyörű lett a mani, a kép is nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen... puffos ujjú ruha, ondolált haj... az esküvőm óta nem is voltak hullámok a hajamban :)))))

      Törlés
  6. Nagyon jól visszaadtad az esküvőd hangulatát, az a kép pedig irtó édes! Köszi, hogy megosztottad velünk! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik a fotótok. Még sok-sok együtt töltött évet kívánok nektek!

    VálaszTörlés
  8. Az őskorban az én esküvői manikűröm is gyöngyházlakkal készült! :D
    Hetekig növesztgettem, óvtam a körmeimet, azonkívül megszállottként napoztam, hogy az összhatás tökéletes legyen. Magamnak készítettem az egyszerű, hosszú, mandulaformára alakított körömformán a gyöngyházrózsaszín lakkozást, és imádtam! A márkára már nem emlékszem, csak arra, hogy csodaszép volt, díszítés nélkül.
    Hasonlított az esküvői fotódon látottra egyébként.
    Végignéztem minden résztvevő manikűrjét, és a gyöngyházas verzió, valamint a fotók miatt egyértelműen a tiéd az, amiben gondolkodás nélkül férjhez mennék! :D
    Tetszik, hogy a körmök tövét díszítetted a kövecskékkel, a gyűrűsujj diszkréten merész díszítése is nagyon ütős, a körömforma pedig...mit mondjak, sárgulok rendesen! :D
    Az én kis csutkáimon most nagyon nem mutatna szépen ez a mani sajnos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, kicsit retro lett a manim, mindig rácsodálkozom mennyi minden megváltozott az elmúlt 20 év alatt a világban... :)

      Törlés
  9. Nagyon szépre sikrült és ötletes a jegygyűrű szimbolizálása.

    VálaszTörlés