2015. június 7., vasárnap

NOTD - Fekete-pink csipkemani

Az NSC 2.0 kihívásra alkottam egy pink-fekete csipkés manikűrt és gondoltam megcsinálom fordítva is, fekete-pinkben. Sajnos nincs pont ugyanolyan pink színem, mint az MdU pink nyomdalakkja, pedig úgy lenne az igazi, de azért így sem lett rossz:






A minták arról a DRK lemezről vannak, amit tegnap mutattam.

A felhasznált lakkok:

- Moyra No 35 fekete (egy réteg!!!)
- Moyra Vivid Sand - Party Pink (szintén egy réteg!!! tavaly még kettő kellett belőle, de mostanra beérett :)))
- MdU 15 Mexican Pink

Hogy tetszik?

Üdv:


19 megjegyzés:

  1. That looks good! The bows are super cute :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  3. Szép lett! És a körmeid formája is nagyon tuti :)

    VálaszTörlés
  4. De fura ez a színes csipke, annyira feketében és fehérben gondolkodom, ha csipkemintáról van szó, nekem ez szokatlan, és hiába, ehhez spéci nyomdázólakk kell, sajna nekem csak csontszínű van...még. A körmeid tényleg szépek, jó hosszúak!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úúúú basszus, nem szereted a szines csipkét? Pedig holnapra azt csináltam egy olyan manira, amit te inspiráltál... jajj nekem! Légyszi ne vedd majd ízléserőltetésnek :))))))))))))) már nem tudom átszerkeszteni, mert holnap vizsgázom az ART-ból.... remélem azért majd tetszeni fog egy kicsit! A csontszínűvel mennyire vagy elégedett???

      Törlés
    2. Hű, erre kíváncsi vagyok, hogy tudok inspirálni neten keresztül. Hát tudod, az én ízlésem egyre tágul, ami először szokatlan, az később már lehet, kedvenc lesz :) De mondjuk egy fehér mintán a pink csipke, vagy menta színen, hm, na az jobban bejönne. De ez nem az én blogom :) csak lelkes követő vagyok, olyan manit csinálj, ami neked tetszik.

      Törlés
  5. Ja, a csontszínű MdU-t ma próbálom ki narancs színnel, hétvégén leveles manit kellett csinálnom erdőjárás miatt, szóval elmaradt a kipróbálás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mi lesz róla a véleményed :)

      Törlés
    2. Fúú, nagyon büdös, nem is használatkor, hanem utána is még érezni kézen. Szerencsére a Golden Rose nem kente el ezt sem. Ami nagyon jó, hogy a mintát csak félig kell lekenni :) Én kétszer nem tudtam felvenni, de egy elég telt mintát próbáltam, ami nem biztos, hogy ment volna másik lakkal. Biztos veszek még fehéret és ezüstöt, azokkal nyomdázok leggyakrabban. Kipróbálom majd másik nyomdapárnával is, a BPS-es a legjobb, most azzal kísérleteztem, mert az nem annyira puha.

      Törlés
    3. Köszi! A Golden Rose fedőlakkja nem szárad be a felénél? A Seche és a China Glaze is besűrűsödött nekem és utálom őket higítgatni...

      Törlés
    4. De, beszárad, viszont hígítva sem keni a mintát és az utolsó cseppig el tudtam használni, már vettem 3 másikat tartalékba :)

      Törlés
  6. Nagyon pöpec ez a fekete-pink kombó! :)

    VálaszTörlés