2015. július 21., kedd

Manicute - Szivárvány


A hétvégi strandolás miatt kissé soknak bizonyult az ehétre vállalt 4 kihívás, ezért ma ismét egy minimál-manit hoztam, legalábbis magamhoz képest minimál verziót, mert csak egy körmöm lett kidíszítve. :)

Az az egy viszont olyan tarka, harsány és vidám, hogy az már szinte felháborító, utóbbi két jelző pedig a Jade Joy-ra is elmondható ami az egyszínű körmeimet fedi. 
Megvan az érzés, amikor egy negatív ember próbál "lehúzni" elvenni a rosszkedved? Egy ilyen manikűrtől garantáltan gutaütést kap a legelvetemültebb energiavámpír is! 

Miközben e sorokat olvassátok én a kislányommal biciklizem és arra gondolok, vajon sikerült-e egy pici mosolyt csalnom az arcotokra ezzel a bejegyzéssel?

Tartalmas és vidám estét kívánok nektek, nézzétek meg a többi lány munkáját is!Üdv:

12 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik a pöttyös megoldás!!!

  VálaszTörlés
 2. a pöttyös nagyon tetszik, a többi körmödön lévő szín viszont nem az én világom. de ez természetesen semmit nem von le a manikűr értékéből... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Alapból én sem vagyok nagy sárga-narancssárga rajongó, de van néhány árnyalat - főként az arannyal gazdagított színek - amik megbabonáznak :)

   Törlés
 3. Jó ötlet ez a pöttyözés, nagyon vidám lett :)

  VálaszTörlés
 4. Ez a pöttyös megoldás hihetetlenül vidámmá tette a manikűrödet! :) Alapjáraton nem szeretem a szivárványos dolgokat, de ez olyan élettel teli, hogy még nekem is mosolyognom kell tőle :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elég random megoldás volt, örülök, hogy végülis sikere lett itt a blogon :)

   Törlés
 5. Nagyon cuki a pöttyös körmöd! :)

  VálaszTörlés
 6. Ez nagyon kis cuki lett. :) Én akár mindegyik körmödön is el tudnám képzelni ezeket a pöttyöket. :3

  VálaszTörlés