2015. október 27., kedd

Digital Divas 2015 élménybeszámoló


Az utóbbi pár napban sorra jelentek meg a Digital Divas élménybeszámolók kis blogvilágunkban.  




Az én bejegyzésem inkább személyes jellegű lesz mint informatív, ezért összegyűjtöttem nektek néhány szuper beszámolót a témában, hogy ne maradjatok információ-éhesek: 

Ha olyasvalaki olvassa ezt a blogot, aki szintén készített beszámolót, de lemaradt a listáról és szeretne felkerülni, írjon bátran kommentben linket, és kiteszem!

Tehát, a bloggerinák nagyon korrekt és objektív beszámolókkal rukkoltak elő a helyszínről, a szervezőkről, a támogatókról, a szereplőkről, a programokról, az ételekről-italokról, mindezt szuper fotókkal gazdagítva. Az én kis szösszenetem már csak hab lesz a tortán! :)))


A rendezvényt vasárnap tartották, ami számomra azt jelentette, hogy a család otthon marad, mert ilyenkor nincs nyitva semmi, a program pedig csak engem érdekelt négyőnk közül... ki gondolta volna???

Tudjátok, én a világ vége után egy kanyarral lakom, legalábbis ha Budapestet tekintjük a világnak. Ez praktikusan azt jelenti, hogy kb. 2 óra autókázásnak néztem elébe. 

Reggel 6 órakor indultam, sűrű ködben vezettem kb. 2,5 órát. Szerencsére a forgalom gyér volt, így időben felértem, sőt, még korábban is a tervezettnél, így kihasználva a hulladékidőt jártam egyet a Gesztenyés kertben. 

Amúgy ezer éve nem sétáltam, pláne nem egyedül és pláne nem parkban! Nálunk csak az utcán lehet sétálni, az meg olyan prózai... :))))

9 felé már elkezdtek szállingózni a fiatal lánykák, mind szebbnél-szebbek, üdébbnél-üdébbek és akkor belém hasított az érzés, "Jesszus, én leszek itt a Dadus!!!

Ez annyira béna érzés volt, szerencsére így utólag már csak nevetek rajta. 

Mivel nem szeretek magányos lenni az ilyen rendezvényeken, hamar odamentem az első szimpatikus lányhoz aki hozzám hasonlóan egyedül álldogált és beszédbe elegyedtünk. 

Ő Nóri volt a Beauty-SOS blog szerzője. Kisvártatva csatlakozott hozzánk Dóri a DailyDorothy oldal gazdája és vele is jót beszélgettünk. 


Persze közben figyeltem az érkezőket, elsősorban NJoy Renire vadásztam, mert róla azt gondoltam ha mást nem, őt tuti ezer közül is megismerem és segít megtalálni a többi lányt, akikkel meg akartam ismerkedni és így is lett. 

Reni pont olyan közvetlen és szórakoztató élőben, mint a blogon. Pusza Reni!!!!




A kávézást én sem hagyhattam ki, de szivecskés-habos képpel nem tudok szolgálni, mert a presszót preferálom, azon meg olyan nincs... :)))) 

Itt jegyezném meg, hogy a barista kifejezetten sármos volt! Persze a személyzet többi tagja is kitett magáért. Az ismerkedés után betereltek bennünket a terembe és megkezdődött a műsor. 


Az előadásokat hasznosnak és érdekesnek találtam, de minél előrébb haladt a műsor annál erősebb lett bennem a hála érzése, hogy "hobbi-blogger" lehetek. Őszintén szólva nem villanyozott fel az az üzleties szemlélet, ami e habkönnyű látszatvilág szinfalai mögött húzódik, nem kaptam rá kedvet, hogy pályát módosítsak. 

Időközben megismertem Anikót is, a Szépség Negyven Felett bloggerináját aki egyébként tényleg egy szépség, az hogy "negyven felett" az ő esetében olyan extra, ami csak hozzátesz a kisugárzásához. Nagyon jó  humorú nő, közvetlen és szellemes társaság. Ugyanezt tudom elmondani a Gyermekvilág, gyermekjog blog szerzőjéről is, akivel szintén nagyon egy húron pendültünk.


Visszakanyarodva a hobbi kontra profi dilemmához, Urban:Eve sokat segített az ezzel kapcsolatos kérdések megválaszolásában, kijózanítóan őszinte és realisztikus mondatai a pillanat törtrésze alatt eloszlatták a profiság vágyának még azt a csíráját is bennem, ami eredetileg sem létezett ... :))))  

Ez egyébként teljesen korrekt és egyenes beszéd volt részéről, bár az a megjegyzése, miszerint "a hírlevelem amire feliratkoztok és utána spam-be teszitek nekem pénzbe kerül" talán egy kicsit több info volt, mint amire feltétlenül kiváncsi voltam. Ezek után tuti, hogy kétszer is meggondolom a hírlevél feliratkozásaimat, sőt átvizsgálom őket és le is iratkozok azokról amik feleslegesek.

Őszintén szólva nagyon örülök, hogy nekem teljesen más a munkám, mint a hobbim, mert a megfelelési kényszert nem tudom megfeleltetni az elhivatottság és/vagy a fanatizmus fogalmával. Ez szerintem három teljesen különböző fogalom és veszélyes párhuzamba állítani őket, de hát én nem vagyok profi, én nem tudhatom, ne is hallgassatok rám! :)))))

Egyébként az a kerekasztal beszélgetés, amiben a profik szólaltak meg, számomra kifejezetten nyomasztó hangulatot árasztott, frusztráltságot érzékeltek a szenzoraim a színpad felől és egy kicsit a multis teljesítményértékelő beszélgetések hangulatát idézte fel bennem az egész. 

Erre az érzésre erősített rá az AVON együttműködés módját ismertető előadása, főleg miután feldobtak egy chart-ot amin nézőszám szerint voltak kategorizálva a blogok. Kicsit szíven ütött, hogy nézőszámom alapján a magatehetetlen csecsemők táborát gyarapítom sok más tehetséges bloggerinával karöltve, akiket sokkal nagyobb lelkesedéssel és szeretettel olvasok mint a profikat...  (konkrétan egy cumisüveg és egy kisbaba jelképezett minket, 500 feliratkozó alatti blogokat - ha jól emlékszem, de javítsatok ki ha tévedek, de tényleg! Le akartam fotózni csak nem voltam elég gyors.

Ugyanakkor az is elhangzott, hogy nem feltétlenül a méret a lényeg, tesztelős partnerségre szinte mindenkit elfogadnak aki jelentkezik - értsd: neked kell jelentkezned! -  a hosszú és sikeres együttműködés záloga alapvetően a blogger jól megkülönböztethető személyisége, kreativitása, elkötelezettsége és szakmai alázata. Szóval ha birtokában vagytok ezeknek a képességeknek és van ambíciótok, ne habozzatok elébe menni a dolgoknak, jelentkezzetek bátran!

Ami engem illet, K-öröm Szilvi egyenlőre marad a kaptafánál, azt csinálja, amihez ért, festeget, beszélget és csak akkor tesztel ha megkeresik, mert ő bizony nem jelentkezik sehova, mert az neki derogál. Látjátok, ilyenek a hisztis harmincasok a negyven küszöbén... :))))

Nagyon tetszett viszont a jogi előadás, kár, hogy ilyen rövid volt, azt hiszem ebben a témában azért hasznos lesz utánajárnom néhány fontos szabálynak. A fejlécemet például mihamarabb le kell cserélnem, még nem is tudom hogy oldom meg... ötleteket elfogadok! :) 

A kedvenc előadóm a Ki Mit Tube győztes srác, Beni epizódja volt, Lilu szuper interjút készített vele és látszott rajta, hogy még órákig tudta volna folytatni a beszélgetést. 


Egyébként Lilu szuperül vezette az összes beszélgetést, volt benne humor, de egy pillanatra sem engedte el a gyeplőt. PROFI. Nincs rá jobb szó! 

A műsor kissé elhúzódott, délutánra elfáradtam, ezért nem tudtam olyan jól koncentrálni az előadásokra, muszáj volt valami lazább elfoglaltságot találni. 

Hirtelen felindulásból megkoronáztattam magam... az ezzel járó vihogástól újra magamra találtam. 

A rendezvényen több cég is képviseltette magát, a Schwartzkopf -nál ingyen hajfestésért, a Deichmannál havi egy pár cipőért, az Opelnél egy hétvégi autóvezetésért lehetett játszani, a Somat-nál is volt valami játék. 

Ezekből én motiváció hiányában kimaradtam, de a FashionDays és az AVON hírlevelekre feliratkoztam, amiért jelképes ajándék volt a jutalom.

Az AVON szemceruzát, a FashionDays ajakfényt és körömlakkot adott az újonnan feliratkozóknak.

A Coca-Cola standjánál én is éltem a fényképes palack készíttetésének lehetőségével, de elég bénán sikerült - és ez nem a fotós bűne!!! - ezért ide inkább nem teszem ki, higgyétek el, ez mindannyiunk közös érdeke... :)))

A műsort a díjátadás zárta:




A nyertesek közül csak a közönségdíjas nyertest, Viszkok Fruzsit ismertem, sajnos a róla készült kép nem sikerült jól, ezért nem tudom kitenni, pedig őszintén örülök a sikerének! Nem tudom olvasol-e, mindenesetre itt is gratulálok, Fruzsi!!!


Búcsúzóul kaptunk egy kis ajándékcsomagot, amiben egy Cosmopolitan magazin, egy AVON katalógus, egy rúzs, egy körömlakk, egy kulcstartó, egy notesz, egy samponminta, Dilmah teakóstoló egy 20%-os GAP kupon és reklámanyagok voltak. 



Összességében nagyon jól éreztem magam. Számomra a legnagyobb élmény az volt, hogy megismerkedhettem olyan bloggerekkel, akik szimpatikusak nekem, akiket szivesen olvasok, hogy felfedeztem új bloggerinákat és blogokat. 

Az előadások is hasznosak voltak, az hogy nem talált szíven Ámor nyila a "profiságtól" igazából nem baj, kellünk mi is, hobbi-bloggerek, elvégre mi lakjuk be a blogvilágot igazán, a városokat is a lakosok népesítik be, nem az elöljárók... :)

Köszönöm szépen a meghívást Jónás Petrának az AVON PR Ügynökség képviselőjének, nagyon örültem a lehetőségnek, értékes ismeretségekkel, ismeretekkel lettem gazdagabb és még a pincérek is jóképűek voltak! :))))

Remélem jövőre is lesz rá lehetőségem hogy részt vegyek a rendezvényen és találkozzam veletek!


Üdv:




26 megjegyzés:

  1. Hangosan voltam vidám, olvasva az élménybeszámolódat! :D :D Még hogy "dadus"! :D
    A kólásüvegen lévő fotó nyilvános bemutatását márpedig követelem! :D

    Komolyra fordítva a szót: Mi a gond a fejléceddel? És mi kerül pénzbe a feliratkozásokkal kapcsolatban? Ez a két dolog nem tiszta számomra, de kissé nyugtalanít mindkettő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fejlécemmel az a gond, hogy egy google-ről letöltött képet alakítottam át és töltöttem vissza. Ebből már az a tény, hogy letöltöttem a gépemre megsértette az eredeti szerző jogát, de az is jogsértő, hogy változtattam rajta és az is, hogy visszatöltöttem. Tehát több sebből vérzik a dolog. A bejegyzésekbe mindig belinkeléssel teszem a képeket, ha jól értettem ezt szabad, csak letölteni a saját gépemre és onnan visszatölteni tilos még akkor is, ha én is hozzátettem valamit, pl. átszineztem, vagy tettem rá feliratot. Tehát a lopott kocsi attól még lopott marad, hogy átfujattam metálfénnyel... :) Szóval a hétvégén első dolom lesz gyorsan kitalálni és legyártani az új fejlécet... A feliratkozásokkal kapcsolatban bizonytalan vagyok én is, de ma megpróbáltam utána olvasni és találtam egy szolgáltató céget, aki hírlevél szolgáltatással is foglalkozik és az árlistájukban sávosan van a hírlevél szolgáltatás beárazva, a kiküldött hírlevelek darabszáma alapján. Csak beütöttem a google-ba hogy "hírlevél árak" és felhozott egy csomó szolgáltatót, árlistával. Tanulságos olvasmány. Persze úgy is lehet érteni, hogy olyanért fizet a blogger, amit az olvasó igazából nem is értékel, így ez ablakon kidobott pénz. A jogi dolgokban sokkal jobban el kell mélyednem, találtam ehhez is pár érdekes linket, lehet hogy egy bejegyzésben írok majd erről és megosztom a linkeket, hogy másnak már ne kelljen annyi anyagot átnyálaznia, majd meglátjuk mennyire futja rá az időmből :))))
      Azért remélem nem ijesztettelek meg nagyon!!!!!

      Törlés
  2. Remek beszámoló, élvezettel olvastam! Köszi az említést! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy írtál! Remélem a következő Digital Divason veled is sikerül összefutnom majd! Az egyik fotódon pont háttal állok, csak hátra kellett volna fordulnom, hogy megismerjelek :)))))

      Törlés
  3. Szívesen elmentem volna én is, de csak, hogy megismerjek néhány bloggerinát, maga az egész téma nem igazán érdekelt volna. Viszont valakinek dolgozni is kellett eme emlékezetes napon :) Az említett nyertes blogokat nem is ismerem, szerintem ezután sem fogom olvasgatni egyiket sem. Az is biztos, hogy nem jelentkezek egy cégnél sem, hogy tesztelhessek bármit is, így legalább szabadon alkothatok véleményt és nem adom el a lelkem :) Jó volt olvasni az élményeidről :) Na majd jövőre együtt nézzük a pincéreket :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bárcsak ott lettél volna, egész végig kocsányon lógtak a szemeim, hogy Elenit és Téged levadásszalak, talán legközelebb összejön. Persze a te munkád sok áldozatot követel egyébként is és ezért maxi respect neked és a pályatársaidnak is!!!

      Törlés
  4. Szuper beszámoló ^_^ amúgy az 500 feliratkozó blogger profil vagy Facebook-ra van? Mert van akinek csak lájkolni lehet az oldalát. Feliratkozó opció nincsen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, megmondom őszintén én annyira megdöbbentem a számokon, hogy erre a részletre már nem is emlékszem. DailyDorothy azt írja a beszámolójában, hogy jegyzetelt az előadásokon, talán ezt is felírta...

      Törlés
  5. Szuper poszt volt, és köszönöm az említést. Először én is brutális kávét kértem, utána jöhetett a latte, mert olyan szép volt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, szóval te habzsoltad az élvezeteket!!! :)))) Örülök, hogy írtál, remélem jövőre veled is összefutunk majd és együtt is megiszunk egy kávét! :)

      Törlés
  6. 500 feliratkozó? Biztos van, akinek van 500 fős feliratkozó tábora, de valljuk be, ez egy költséges hobbi is, és hát akinek ez szórakozás, nem biztos, hogy erre hajt, hogy minél többen olvassák. Persze ha lennének állandóan nyereményjátékok meg tesztek, akkor biztos sokan feliratkoznának, de akkor ez már nem az a blog lenne, hanem a közönséget kiszolgáló blog, aminek bizony meg kell felelni mások elvárásának, akár a csomagot küldőknek, hát nem tudom, ezt azért húzós, főleg időben. Nekem még az sem férne bele, hogy blogot írjak munka után, vacsorafőzés előtt meg esetleg még nézzem át a leckét is.
    A spames dolgot nem értem, ha elolvasom, akkor nem kerül pénzbe, ha spambe teszem, akkor igen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Félreérted. Ha egy oldal kiküld egy hírlevelet, akkor az ígyis-úgyis pénzbe kerül az oldal üzemeltetőjének, akár elolvasod, akár nem. Hiszen a hírlevelet meg kell írni, a designt meg kell terveztetni, adott adatbázisra kiküldeni, rengeteg pénz. Viszont ha nem olvasod el, akkor az ő belefektetett energiája és pénze nem térül meg, ergo az kidobott pénz volt az ablakon. Ezt Via csak azért mondta el, hogy senki ne higgye, hogy az a rengeteg plusz, amivel megörvendezteti az olvasóit (hírlevél, letölthető dolgok stb.), azt mind a szabadidejében, szórakozásból, 0 Ft-ból rakta össze, mert korántsem így van.

      Törlés
    2. Audry rátapintottál a lényegre az idővel kapcsolatban, valóban ez számomra a legértékesebb erőforrásom, hisz első a család, második a munka és csak utána jöhet a blog. Emiatt nincs meg bennem az az elkötelezettség, ami a profikban igen, hisz nekem a civil munkám az amiben igazán sikeres akarok lenni, amivel kapcsolatban motivált vagyok a folyamatos tanulás, fejlődés és előrelépés tekintetében. A blog pedig a játszóterem, ahol jól érzem magam.

      Nitulino, köszönöm hogy leírtad a hírlevéllel kapcsolatos info-kat. Igazából bennem is ködös maradt ez a terület, mert Via érintette a témát - de nem bontotta ki részletesen - gondolom feltételezte, hogy tisztában vagyunk az alapokkal, nem is gondolt rá, hogy a nézők egy részének fogalma sincs róla hogy működik ez. :))) Szóval azóta utánaolvastam, hogy ez egy sávosan árazott szolgáltatás, tehát azon kívül amit te is leírtál, az is árnyalja a képet, hogy a szolgáltatónak az az érdeke, hogy minél több hírlevél menjen ki, a bloggernek meg az, hogy minél minőségibb legyen a címlistája. Ezt úgy értem, hogy sok legyen benne az aktív fél. Persze még mindig elég töredékesek a témában az ismereteim, de így már jobban értem mire célzott Via. :)

      Törlés
    3. Köszönöm, most már értem a hírleveles dolgot :)

      Törlés
  7. Köszönöm a linkelést, nagyon kedves Tőled! nagyon örültem, hogy találkoztunk, remélem még lesz alkalmunk a jövőben is összefutni rendezvényeken! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben bízom én is :) Köszönöm, hogy írtál!!!

      Törlés
  8. Én csak azt sajnáltam, hogy egy darab bloggernél nem olvastam, hogy ki jön és ki nem jön a digital divasra. Ha tudom, hogy jegyet lehet rá is venni és szól is valaki akkor én is mentem volna, idő is lett volna rá. Egymás közötti kapcsolatot lehet tartani a blogon kívül is,,,és én tudtommal nem harapok. Csak utólag olvastam mindenkinél a beszámolókat.. mmm
    Lehet hogy szopós csecsemő az ember 500 alatt, de valahol az 500-as is elkezdte a melót. Nekem évek óta 25 olvasóm van az egyik blogomon, mert nem bírom előretolni magamat és nehezen megy a dicsekvés is. Másról meg tízesével írták a cikkeket, holott szakmailag egyáltalán nem volt a dolgok magaslatán, aztán vett magának 5000 rajongót a facebookon. Én se fogok kuncsorogni, sem az olvasóknak, sem cégeknek, sem oldalaknak, hogy nyaljanak körbe. Örülök, ha maguktól keresnek meg Jövőre én is elegyek erre a programra! NA! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azzal szerintem nincs semmi gond, hogy valakit nem motivál az, hogy a blogjának az olvasótáborát felduzzasztja. Mert van olyan, hogy valakinek ez nem számít, mert csak egy jó kikapcsolódásnak gondolja a blogját és nem akar tőle többet. Ez tök oké. :) Viszont nagyon naiv dolog azt kijelenteni, hogy "nem kuncsorogsz senkinek se, hanem várod, amíg megtalálnak" legyen az olvasó vagy cég. Ez utóbbinál pedig főleg. Belegondoltál abba, hogy hány csillió blog van Magyarországon? Szerinted a cégek ebből a csillióból hányat fognak megtalálni közvetlenül? Senkinek sem arra megy el a munkaideje, hogy blogokat keressen proaktívan, szóval max a totális véletlen fog egy céget egy blogra terelni, kivéve ha nem alapból a google az elsők köré sorolja az adott blogot, ha a megfelelő keresőszót írja be. Nem megalázkodás, meg kuncsorgás az, ha megmondod, hogy te szívesen tesztelnél terméket, mert ebben a világban azok kapják meg amit akarnak, akik ki is mondják, hogy mit akarnak. Az hogy téged megtaláljon egy cég a semmiből, ahhoz igenis fel kell építened az imázsát a blogodnak és meg kell mutatnod a cégnek, hogy hahó én itt vagyok és tök jó vagyok, figyelj rám. Ezt nem kell szégyellni, vagy lealacsonyítónak gondolni, és ha valaki így csinálja, azt sem kell megvetni. Természetesen ha téged ez elriaszt és kellemetlennek érzed, szíved joga másképp tenni, csak ha erre vágysz, ne várd a sült galambot. Én csak bátorítani tudlak, hogy ha van időd, írj egy-két számodra szimpi cégnek, próbáld ki, hogy milyen az, ha proaktívan építed ezeket a kapcsolatokat. Szerintem nem fogsz csalódni :)

      Törlés
    2. Lolli, igazság szerint én is az utolsó pillanatban kaptam meghívót, addig azt se tudtam hogy van ilyen rendezvény. :)))) Jövőre már rutinosabbak leszünk, de vigyázz, szavadon foglak!!! Egyébként miután megkaptam a meghívót, rákerestem FB-n a témára és találtam egy csoportot vagy eseményt (?) ebben nem vagyok profi, amiben a lányok jelezték egymásnak a részvételüket. Ez is egy tapasztalat a jövőre nézve számunkra, most már tudjuk, hogy van ilyen és tudjuk mire kell figyelni. itt az oldal linkje, amire gondolok, video is van fent az egyik előadásból, megéri kattintani: https://www.facebook.com/events/544801055672388/

      Kedves Névtelen, köszönöm, hogy írtál! Azzal, hogy mi nem akarunk cégeket megkeresni, nem mondjuk azt, hogy aki viszont igen, az gáz... szerintem Lolli sem gondol rosszakat azokról a lányokról, akik más módon közelítenek a céljaik felé mint ő. Mindenkinek megvan a maga módszerei.

      Tudod, van az úgy, hogy már bizonyítottál az életed valamely területén, olyan területen, ami igazán fontos volt neked és úgy érzed, ez most nem annyira fontos mint amilyen az volt akkor. Egy kiharcolt, megszerzett presztizs állapotában nehezebben veszi rá magát az ember, hogy elölről kezdjen mindent az alapoktól. Márpedig a blogolás a jelek szerint ugyanolyan szakma, mint sok más amit már régóta ismerünk. Ezt is tanulni kell és szorgalmasan csinálni, mint a többi munkát. Kizárólag személyes preferenciák kérdése, hogy kinek mi a fontosabb?

      Nézzük az én példámat: "Szeretek új lakkokat kipróbálni? Igen! Annyira szeretném ezt, hogy proaktív legyek a témában és felkeressek cégeket? Nem."

      Az újrakezdésről egyébként azért tudok hitelesen írni, mert pont most vagyok egy nagy újrakezdés közepén a civil szakmámban. A fél életemet a bankszektorban töltöttem, majd kb másfél éve egy huszárvágással átnyergeltem a KKV szektorba szintén gazdasági területen, de mégis teljesen más munkakörbe. Én ebbe tettem/teszem bele azokat az extra energiákat, amiket a nálam elhivatottabb bloggerek a blogjukba. Talán Lollinak is van valami az életében, ami hangsúlyosabb számára mint a blogja, ezért másképp koncentrálja az energiáit, másképp priorizál, mint azok akik nagy reményekkel és konkrét tervekkel vágnak neki ennek a dolognak.

      Számomra is természetes, hogy az eredményekért meg kell küzdeni, csak én más eredményekre sokkal jobban vágyom, mint arra, hogy terméket tesztelhessek. Persze, nyilván nem csapnám rá az ajtót a véletlenül benyitó lehetőség orrára, de elébe sem megyek egyelőre. Nyilván a dolgok folyamatosan változnak, ezzel együtt a fontossági sorrendünk is. Ma még nem tudhatom, mikor billennek át bennem a dolgok, egy nap talán őrült vágyat érzek majd, hogy szélesebb körben megmutassam magam.

      Esetemben egyensúlyban van a blog "intenzitása" a civil életritmusommal, a későbbieket meg majd meglátjuk.

      Örülök, hogy bátorító szavakkal zártad a hozzászólásodat, Lolli nagyon tehetséges alkotó és igényes blogger, mindig minőségi munkákat ad ki a keze közül, emiatt nagyon szeretem a blogját! Remélem minél többen rátalálnak majd és ugyanolyan örömmel olvassák majd a bejegyzéseit, mint én.

      Lolli! Jövőre veled a DD-n!!!!!

      Törlés
    3. Köszönöm Szilvi! :) Ja igen, ne vegyél semmulyen hirlevèl szolgáltatást..van ingyenes is. A másik blogomon használom Via írt is róla úgy keresd nála hogy mail chimp. Ha kell segítség ezzel kaocsolatban akkor csak szólj! :)

      Törlés
    4. Jaj ennyi hibát..mobilról pötyögök.. :)

      Törlés
    5. Köszönöm Szilvi! :) Ja igen, ne vegyél semmulyen hirlevèl szolgáltatást..van ingyenes is. A másik blogomon használom Via írt is róla úgy keresd nála hogy mail chimp. Ha kell segítség ezzel kaocsolatban akkor csak szólj! :)

      Törlés
  9. Nagyon jó volt végigolvasni az egész bejegyzést, sőt nem is bántam volna ha egy kicsivel hasszabbra sikeredik az irományod. :D Kicsit bele tudtam élni magamat ebbe a világba, mivel egyik álmom hogy eljussak valami hasonló rendezvényre. :D Csak hát persze még nagyon kicsike blog vagyok, és amikor elolvastam hogy 500 alatt blogokat minek tituláltak... khm... enyhén szólva összegömbölyögtam magamrra kaptam a kapucnimat és előre hátra hintázva azt mantráztam "Kicsi vagyok, kicsi blog vagyok..." :D. Én már anank is rülnék, ha a 100as számot elérném. :D Persze nem a számok miatt blogokol, hanem hogy adjak valamit az embereknek és persze a saját szórakoztatások véget- meg persze valamiylen szinten kikapcsol és fejleszt is. Talán annyiban zavar, hogy nincs nagy olvasó táborom, hogy szeretnék minél több embert elérni, hogy mosolyt csaljak az arcukra vagy pár hasznos tippel szolgálhassal vagy egyszerűen pár kellemes percet okozhassak. :) De tudom hogy egyszer elérem, csak kicsit lassan haladok. :D
    A fejléccel kapcsolatban annyi ötletet tudok adni, hogy ha szereted a letisztultabb kinézetet akkor valami hasonlóban lehet gondolkozni, mint az én fejlécem. :) Kezdetnek tökéletes utána lehet variálni ha valakinek esetleg túl üres vagy nem elég mozgalmas. Nekem egyenlőre tetszik az ilyen. :D Szép lassan az ember meg úgy is fejlődik. :D
    Talán jövőre én is elérek egy olyan szintet amit a legtöbb blogger, vagy mint te és én is megjelenhetek ott mellettetek. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett a beszámolóm és köszönöm, hogy írtál :) Nagyon szép a blogod! Én két éve írom az enyémet, nekem is szép lassan alakult ki a jelenlegi állapot. Egyébként én azt vettem le, hogy a méretkategóriák azon túl, hogy megállapításra kerülnek, igazából nem predesztinálnak sem a sikerre sem a kudarcra. Az AVON szóvivő előadásából nekem az jött le, hogy keresik a feltörekvő bloggereket, akik tele vannak lelkesedéssel és ambícióval, szóval megéri próbálkozni, de akár más cégeknél is, ha motivált vagy ebben, akkor bátran "csapj a lovak közé"!

      Törlés
  10. Szilvi, én sem tudtam, hogy lehet rá jegyet venni, csak néztem facebookon, hogy Évi barátnőm, aki mégcsak nem is blogol, ott van, és írja nekem privát üzenetben, hogy épp Veled beszélget :)

    Jó lett volna megismerkedni pár emberrel, meg engem pont az is érdekelne, hogy mi az, ami alapján a magyar cégek és pr ügynökségek szelektálnak. Nekem abszolút nem célom a pénzkeresés, lelkesedésből csinálom az egészet (aminek vannak nagyon durva hullámvölgyei, amikor úgy érzem, hogy senkit sem érdekel a dolog), és az érdekelt volna, hogy a magukat okosnak tartó emberek mit mondanak, mi vezet sikerre.

    Ugyanakkor elkeserítőnek tartom azt, hogy olyan beauty blogok sikeresek, amik képesek rosszul lefordítani külföldi bloggerek által írt cikkeket, és a vízljeles fotóikkal együtt saját cikként rakják ki, ezzel gondoskodva a napi kontentről. Erről nem volt esetleg szó? Mármint a blogger etikáról, és annak esetleges hiányáról?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A barátnőd nagyon jó fej, örülök, hogy megismerkedtünk! Remélem jövőre is lesz rá módom, hogy részt vegyek a rendezvényen és talán összefutunk majd. Festy a fanatizmusra esküszik, Urban:Eve a fegyelmezett munkában, feszes munkatempóban a szakmaiságban, a szakmai alázatban jelöli meg a siker eredőit, Bartos Anita abban hisz, hogy ha a munka és a hobbi azonos akkor ki tudja használni az ebből fakadó szinergiákat, Bauer Évi pedig szintén a munkafegyelmet említette ha jól értettem a profit az különbözteti meg a hobbi bloggertől, hogy rossz napjai, nehéz időszakai mindkettőnek vannak, de a profi nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy ez meglátsszon a munkáján. A nap során sikerfaktorként nevezték még meg a különböző előadók, a minőségi képeket, a jó helyesírást, a saját tartalmat, az eredetiséget, a humort, a jól tagolt szöveget, a jól struktúrált oldalszerkesztést, a finanszírozást (fizetős szolgáltatások igénybevétele, menő fényképezőgép, kamera, világítás, díszlet esetleg operatőr), az üzenet az volt, hogy előbb adnod kell valamit és csak utána lehet szó arról hogy te kapj. Hogyha fel akarod hívni magadra a figyelmet, légy proaktív, promózd magad. A blogger etika leginkább a jogi előadásban domborodott ki, érdekes volt, de láttam néhány gunyoros mosolyt a nézőtéren, valószínűleg itt is úgy van mint minden más rossz dolognál, pont az nem veszi magára, aki érintett benne. :)))))

      Törlés