2015. október 6., kedd

Glamour Napok 2015 ősz wishlist

Nem vagyok nagy shoppingkirálynő, ezért a kuponakciókat nem egy szenvedélyes három napos vásárlásorgiaként élem meg, hanem inkább a tudatos vásárló énem kerül előtérbe és gondos elemző munka útján tervezem meg, mit fogok venni. 

Első nap... hihi :)

Aztán hajlamos vagyok elveszteni a kontrollt és felhalmozni dolgokat, amik nem is annyira olcsók, nem is annyira kellenek és stb. de gondolom ez a forgatókönyv sokunknál így megy, különben már rég beszüntették volna ezt az egész kuponosdit! 

Az a tény, hogy még mindig pocsékul vagyok, abba az irányba hat, hogy most mégis több legyen a gondolkodás és kevesebb a vásárolgatás, mert nem tudok sokat fent lenni... szóval még az se biztos, hogy lesz erőm/kedvem kimozdulni. Három kategóriába soroltam a termékeket a beszerzés indokoltságának foka alapján. :)))))


1. Ami mindenképp kell és tényleg szükségem van rá: 

forrás
- ISANA mandulás körömlakklemosó - egy raklappal! Na jó vicceltem, de az biztos, hogy háromnál több darabot veszek, mert nálam gyorsan fogy.  


forrás
- Astor Already Dry! fedőlakk - ebből a darabszámkorlát miatt csak két darabot tudok beszerezni, egyet a DM-ből, egyet a Rossmannból... ez rossz hír, tavaszig nem tart ki nálam két üveg. Müller nincs a közelünkben sajnos :( 

forrás
                                                                                                                                          - a harmadik termék, aminek a létezéséről sem tudtam addig amíg a Lina blogján lévő wishlist bejegyzésében fel nem figyeltem rá, a Catrice holo fedőlakkja, a Catrice Million styles effect top coat Let's do the holo show! de sanszos, hogy erős lesz a csábítás a kollekció pearl effect darabjára is...

2. Ami nem létszükséglet, de sok fogy belőle és ha jó áron jutok hozzá, akkor hajlamos vagyok a felhalmozásra: ezek a samponok, hajbalzsamok, tusfürdők, habfürdők, szappanok, dezodorok.

Ezügyben érdekelne a véleményetek, tapasztalatotok, a kiszemelt termékek kapcsán, szívesen veszek minden plusz info-t, vagy ha van valami tuti befutó termék ami nektek nagyon bevált, ne habozzatok megosztani velem, légyszi!

krémmánia link
krémmánia link

krémmánia link
krémmánia link
Gyakorló háziasszonyként - fujj, de hülye kifejezés ez - nyilván a tisztítószerek sem kerülhetik el a figyelmemet, minden mosószer, mosogatószer és öblítő kupont be fogok váltani. :) A mosószerek közt nem nagyon vagyok válogatós, de az öblítők közül ez a kedvencem:

info

3. Amit ajándékba szánok: a karácsonyi készülődést nem lehet elég korán kezdeni :))) Ajándékötletek, amik eddig eszembe jutottak:

Érdekes, fatörzset utánzó gyertya. Én nem vagyok "gyertyás tipus", de van olyan szerettem aki rajong értük, egy ilyet mondjuk én is elfogadnék:

F&F Home
Illatosítók, például potpourry-k, ilyesmit sem használok, mert a család férfitagjai nem szeretik a "mű" illatokat... de lehet hogy az irodába becsempészek egy adagot... 

F&F Home
Bögrék.. ki ne szeretné őket? Ez a legmegbízhatóbb ajándékötlet totális ötlethiány idején, nem lehet vele mellélőni! Persze tennék bele forrócsoki vagy instant kávé porokat is, lehetőleg többfélét! :))))

F&F Home
Mint látjátok, nincsenek világmegváltó vágyaim. Ilyenkor örülök, hogy csak körömmániás vagyok, a sminkek a divat és a profi bőrápolás tereületén nem nagyon sürgök-forgok...  így sokkal kisebb a kísértés!


Üdv:




6 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, hgy megemlítettél ^^ amúgy a fedőlakk nekem élőben nem tetszett annyira, bár lehet, hogy ez ilyen egyéni difim :D minden esetre a pearl változat sokkal szebb!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Élőben lehet hogy nekem is másvalami tetszik majd meg, azért az a gyöngyház szín nagyon izgatja a fantáziámat!

      Törlés
    2. az egész sort érdemes megnézni, nagyon szépek vannak!
      nézz be hozzám, vár nálam egy díjad! :) http://linalarousse.blogspot.hu/2015/10/dijat-kaptam.html#more

      Törlés
  2. Örülök én is, hogy csak körömmániás vagyok :) A többi dekorcucc az olyan nálam, mint a sampon, van pár otthon, de inkább csak ha elfogy, akkor veszek többet. Meg fogom nézni a kuponokat, de eléggé ragaszkodom a bevált márkákhoz, úgyhogy nálam sosincs nagy glamourozás. Meg hát vidék. Még egy Rossmann sincs.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Na igen, Tolna megyében sincsen sok metropolisz, így kisebb a csábítás, na és a tömeg is :))))

      Törlés