2015. október 24., szombat

Moyra Stardust - Odyssey

Múltkori Moyra HAUL bejegyzésemben említettem, hogy gyűjteményem bővült néhány gyönyörű lakkal, többek között a Stardust No. 363 számú Odyssey névre hallgató szépséggel.

A lakk halvány orgonalila színű, nagyon kellemes árnyalat. A benne úszkáló apró szivárványszínű szemcsék teszik izgalmassá. Árnyékban fehéren szikráznak, erős napfényben pedig egy kicsi "szín-játékot" is felfedezhet a sasszemű szemlélődő, de a fotókon ezt nagyon nehéz visszaadni.

A lakk gyönyörűen, egyenletesen terül és gyorsan szárad. Ó fájdalom, a fedése azonban elég gyengus. Nekem 4 réteg után lett szép a körmeimen. Rövid körmű lányoknak - ha nem feltűnő a szabadszél mérete - akkor valószínűleg két réteg is elég lehet belőle.







Nekem túl szolid így önmagában, ezért előbb lila masnikat nyomdáztam rá, majd - mivel még így is unalmasnak találtam - kapott még egy szál fehér rózsát is a két gyűrűsujjam körme. 

Sajnos a stamping decals most nem sikerült tökéletesre, de a színekkel elégedett vagyok. Kissé nyárias hangulatú lett a manikűr, de ma ragyogó napsütésre ébredtem ami kitart még a késő délutáni órákban is, így nem volt kedvem lemosni ezt a barátságos kis mintát.





Üdv:


9 megjegyzés:

  1. Ez a kollekció annyira nekem nem jön be, tényleg túl szolid :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ilyen színek kívánják a díszítést :))))

      Törlés
  2. Egy fehér alappal lehet csökkenteni a rétegek számát, én biztosan ezt tenném a négy réteg helyett. Nagyon szolid manikűr, de csajos is egyben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, fehérrel, vagy színben hasonló krém finish-ű lakkal is jó lehet! Próbáltam kicsit csajosítani rajta, ezek szerint sikerült :D

      Törlés
  3. A második és a harmadik fotón belenagyítva tetten érhetők a szivárványcsillámok! :D
    A fedőképesség miatt, lehet, hogy ki fogom hagyni ezeket a lakkokat, mert hiába szépséges, tele vagyok gyönyörű, alig fedő lakkokkal, ha mintázok, minden plusz réteg számít. A minta részeként pedig felejtős. Szép lett a manikűr, a csinos nyomdaminta tökéletes kosztüm! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, ismerős érzés, a lakkjaim 75%-át - Mintázni majd jó lesz! - felkiáltással tartogatom :))))

      Törlés
  4. nice color, but you rock with stamping nail art ! superb

    VálaszTörlés