2016. január 14., csütörtök

Lakkozz! Fotózz! Posztolj! - 2016 év színei (Pantone)



Izabella, ismét megcsillogtatta kezdeményezőkészségét a körmös-bloggerek közösséggé kovácsolása terén és újra életre hívta a Lakkozz! Fotózz! Posztolj! kihívást.

A kihívás lényege, hogy két hetente egy meghatározott témában posztolunk manikűr fotókat és meghivatkozzuk egymás bejegyzéseit. 

Minden fordulónak lesz egy ötletgazdája, aki az adott témát kitalálja, így minden csoporttag sorra kerül előbb-utóbb és senkinek az ötlete nem vérzik el közmegegyezés hiányában. 
Ha jól értettem a csoport létrehozásának másik célja egy a Manicute-nál nyitottabb és szabadabb alkotói közeg megteremtése, amihez viszonylag könnyen lehet újoncként becsatlakozni.

Az újjászületett LFP! első fordulójának ötletgazdája szintén Izabella volt, aki a 2016 év színeit választotta témának. 



A Pantone 2016-ra két színt is kitüntetett az év színe címmel. Mindkettő kellemes pasztell árnyalat, egy világoskék és egy pasztellrózsaszín, úriasabban fogalmazva ők "Serenity" és "Rose Quartz" ... :)))) A színek tehát adottak voltak, már csak a technikán kellett gondolkodni egy kicsit. 





Semmi nem jutott eszembe, ezért jobb híján mindkettőből tettem egy adagot a körmeimre és még nedvesen összekavargattam őket egy kisfejű pontozóval. 

Száradás után kaptak egy réteg fedőlakkot és már kész is volt a manikűr. A gyűrűsujjamon lévő ezüst glitteres lakkozás újrahasznosításnak számít, mert már két korábbi manikűrt is "kiszolgált". Akik instán követnek - @nailartbyszilvi néven találtok meg - láthatták már padlizsán körítéssel, majd később instán és itt a blogon is egy éjkék franken költeménnyel. A sok sötét szín után jól is esett egy kis kirándulás a pasztellvilágba... :)




A felhasznált lakkok: az Essence - Edward és China Glaze Spring In My Step voltak. Nézzétek meg a többiek munkáit is!


Üdv: 



18 megjegyzés:

  1. szép lett, egyszerű de nagyszerű : )

    VálaszTörlés
  2. Wow! Nagyon jól néz ki! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett, még a végén meghozzátok a tavaszi hangulatomat ezekkel a szép pasztell manikkal!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon ügyes lakkozás lett, nekem teljesen tavaszias. :)

    VálaszTörlés
  5. Szép lett :) Régen használtam már rózsaszínt, valahogy mindig a világoskékhez nyúlok a téli minták miatt.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik a megoldás, ezt most már nekem is ki kéne próbálni :)

    VálaszTörlés
  7. Szuper lett, annyira jó tavaszi hangulatot áraszt :)

    VálaszTörlés