2016. január 24., vasárnap

Témamentes manikűr

Mostanában szinte csak kihívásos körmök voltak a blogon és úgy láttam az id elátogatók egy részét azok nem igazán hozzák lázba. 

Ezért gondoltam rá, hogy összedobok egy random manit, csak úgy ami az eszembe jut és ami a kezembe akad címszóval azok kedvéért, akik a hordható manikűröket kedvelik. 




Az alap egy korallos-pink árnyalat volt, a Springfield - Coral színű terméke - ami a krém és a crelly állag között van sűrűségben és fedésben, ezért a körömvégekre ki kellett találni valamit. A színátmenet jó ötletnek tűnt. Színátmenethez szívesen használok olyan lakkot, amit egyébként a lassabb száradás miatt hagyományos módon nem sűrűn vennék előtt. Ilyen például Lovely Classic halványrózsaszínje - Nr 120. A körömvégekre a fehér Essence (33 WildWhiteWays) került. Mindkét lakkot egy kis mosogatószivaccsal ütögettem a körmeimre. 

Nem törekedtem tökéletességre az átmenet kialakításánál, mert ez a manikűr hétköznapi használatra készült és mivel szemüveggel sem tűéles a látásom - pláne nem makro minőségű - ezért úgysem érzékelném a különbséget, amikor napközben rápillantok a körmeimre. A blogot meg ismeritek már annyira hogy tudjátok, nem a tökéletesség a fő ismertetőjegyem! :)))



Ezer éve nem "ombréztam" már, pláne nem mosogatószivaccsal, valószínűleg emiatt lett túl sok a fehér szín a körmeimen, ezt próbáltam ellensúlyozni a nyomdázással. Fekete Lora lakkal és a BPL-024-es lemezzel dolgoztam. 

"Egynek jó" besorolást kapott tőlem, így lett belőle ez a fapados blogposzt. :)


Ti mit viseltek ma a körmeiteken?

Üdv:


11 megjegyzés:

  1. Unom magam ma, lehet átfestem a körmeimet. (Házimunka után.) Most ILNP-Paper Route az alap és azon van kék minta, hópelyhes. Nem tudom, mennyire ésszerű átfesteni az AE Cathyra másik hópehelymintával, ami lila lenne. Mivel én a hétköznapokra lakkozok, ezért nekem mindig "munkaköröm" kell, bár nem szólnak a 10 körmös nyomdamintáért, azért néha elképzelem, hogy az ügyfelek mit gondolnak rólam, amikor ilyen komolytalan körmökkel látnak. Jó ez az átmenetes mani, bár eléggé fura a monitoron ez az átütő piros szín a fekete mintákkal, amik szinte mozognak, nem kellene annyi ijesztő filmet néznem. (Nem megbántásnak írtam, bocsi. Nem ittam ám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnéztem a google-n az ILNP-Paper Route-ot és a Cathy-t is, mindkettő gyönyörű és hasonlítanak is egy kicsit egymásra :) Ha jó kondiban van még az ILNP-s lakkozás, én biztos fent hagynám és fóliára készítenék elő magamnak másnapra decals manit :) Szerintem a lila hópelyhes nyomda nem sok egy ilyen visszafogott alapszínen.

      A fiam is rákérdezet, hogy hát ez meg mi, egysejtűek vannak a körmeiden??? :) :)

      Törlés
    2. Kinek mi jut róla eszébe, ez a minta előszeretettel fordul elő kendőkön is. Á, a Paper Route holos és szürke, a Cathy meg lila, de nagyon halvány, utóbbi a tél kedvence nálam, már a koronamintánál járok a fogyasztásban.

      Törlés
  2. What a nice looking mani, I like it a lot!

    VálaszTörlés
  3. "Egynek jó"? Nekem annál sokkal jobban tetszik. ;)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem nem csak egynek jó... Már unom a táli színeket, hópelyhes körmöket, úgyhogy ez most nagyon kellemes látvány, még ha egysejtűnek is képzelik a mintát :D Nálam most pucérak a körmök, pihi van...a körmeimnek is :)

    VálaszTörlés
  5. Jó kis manikűr, szerintem is több, mint "egy"! :D
    Olyan, mintha a kis papucsállatkák kiették volna a pirosas szín nagy részét.....a fehér tejből! :D :D
    Én se ittam, ne izgulj, de tényleg ez ugrott be! :)

    Üdítő látvány, már nagyon hiányzott egy ilyen manikűr az oldalról, végülis maholnap TAVASZ!

    VálaszTörlés
  6. Egyetértek az előttem szólókkal, ez sokkal jobb, mint "egy"! :)
    Nekem kifejezetten tetszik ez az átmenet, mintha a piros apró szálacskái nyúlnának át a fehérbe: valami plusz élőlény is mocorog a papucsállatkák alatt...
    Az én körmeim jelenleg: két körmön ILNP Paper Route, rajta Moyra lila nyomdalakkal nyomdázva néhány virág, a többin pedig Avon Purplicious géllakkja megbolondítva egy kis max Factor Fantasy Fire-el (munka után lefotozóm és felkerül majd instára, mert tetszik :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jól sikerült és igen kell használni vídám színeket is ebben a periódusban mert a sötét árnyalatok kezdenek unalmasak lenni :)

    VálaszTörlés