2016. március 14., hétfő

Manicute - Holo Hatás


A mai Manicute állomáson a Holo Hatás a témánk. Nekem mostanában eléggé pang a fantáziám köröm-fronton, emiatt az aktivitásom is visszaesett sajnos, a helyzetet pedig csak súlyosbítja, hogy az egészségem meggyengülésével egyidőben a körmeim is beadták a kulcsot és kénytelen voltam tövig reszelni őket. Rég voltak már ilyen picik és gömbölyűek... ezúttal csak egy egyszerű nyomdás manikűrre futotta részemről, de semmiképp sem akartam cserbenhagyni a csoportot. 

Végülis az döntött a manikűr sorsával kapcsolatban, hogy a napokban sikerült kéz alól vennem néhány Pet'la lemezt, amiket már régóta ki akartam próbálni. Kicsit meglepett, mennyire mélyek ezek a lemezek, először nem is sikerült velük a munka, pedig azt hittem már rutinos nyomdázónak számítok. Első próbára kifejezetten "tocsogós" lett mindegyik minta. A képen egy viszonylag sikeres próbálkozás eredményét láthatjátok, bár én ezzel sem vagyok maradéktalanul elégedett.



Az a vád semmiképp sem illetheti a lemezeket, hogy nem jön fel a minta - ellentétben a Moyra lemezekkel - itt inkább arra kell ügyelni hogy a párnával nagyon-nagyon finomat lejtsünk végig a lemezen, mert különben egy nagy maszat lesz az egész. 

Jó, bevallom. Eléggé felhúztam magam, mire fotózható manit sikerült összehoznom, de amúgy is nyűgös vagyok az influenza miatt... tudjuk be ennek a dolgot. :))))

A manikűrhöz Moyra lakkokat használtam, a sötétlila a Caroline-t és a 255-ös holo lakkot. A második képen árnyékban látjátok, így kevésbé érvényesül a holo hatás, vagyis sehogy... de ez mindegyik holo lakkomnál így van, a Dance Legend-nél és a Colour Club-nál is.

Nézzétek meg a többiek munkáit is!


Üdv:



11 megjegyzés:

  1. szerintem jó lett, nekem tetszik :) jobbulást :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszik, de hiányolom a hosszú körmeid! Amúgy pedig jobbulást! :)

    VálaszTörlés
  3. Én az árnyékos képen is látom megcsillanni a holo hatás! ;)
    Nekem tetszik ilyen picin is a körmöd! :) A manikűr is nagyon jó lett, nagyon tetszik!
    Mielőbbi jobbulást kívánok! Szerencsére engem még nem ért el az influenza, de ahogy magamat ismerem, előbb vagy utóbb arra is sor kerül. :( Már csak abban reménykedem, hogy nem másfél hónapig fog tartani, mint tavaly. :D
    nem tudom, mivel kúrálod magad, de nálam mindig a homoktövis válik be, idén is egyszer sikerült még idejében elkezdeni szedni, így nem léptem tovább a fejfájós-szédülős előinfluenzából az igaziba.^^

    VálaszTörlés
  4. Én ugyanígy jártam a Pet'la lemezzel. Fel is adtam.:( Szerintem jó lett a manid.:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon-nagyon kellemes látványt nyújt ez a manikűr a szememnek, csodálatosak együtt ezek a színek, és jól látható azért a holo-ragyogás is. Jobbulást kívánok! :)

    VálaszTörlés
  6. Jobbulást. :)
    Nekem ez naaagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  7. Jobbulást! Nálunk a kicsi esett vissza a betegségbe, feküdt a hosszú hétvége alatt, hát remek program :/
    Szeretem, ahogy mindig más a körmöd, változatos! Látni, hogy holos, különleges finishe van a holos lakkoknak árnyékban is. Kedvet nem csináltál a Pet'la lemezekhez, de nekem úgyis inkább a MoYou mintái tetszenek és már alig veszek lemezt, csomó mintát még ki sem próbáltam.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon nagyon szép lett!!! <3

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tetszik, szép a színek összhatása! Gondolom hiányoznak a hosszú körmeid, de kitartást, biztos szépen visszanőnek, amint az egészségi állapotod is rendeződik! Jobbulást!!! Nekem csak egy Petla lemezem van, amivel hol sikerült a nyomdázás, hol nem, de keveset használtam eddig, szóval ezt betudom a saját bénaságomnak :)

    VálaszTörlés