2014. január 30., csütörtök

Bornpretty Store - 14Pcs Full Nail Art Sticker Nostalgic Effiel Tower Pretty Floral Patterned review

A Bornpretty Store kínáltában bukkantam ezekre a matricákra:

itt veheted meg

Mindegyik nagyon tetszett, de mivel nem használtam korábban hasonlót, csak az egyiket mertem megrendelni. Most már bánom hogy nem vettem meg mindet, mert nagyon jó kis termék. :) Tehát a K1025-re esett a választásom:


Összesen 14 db matricát tartalmaz a csomag, tehát a képen látható ívből két darabot rejt a csomagolás. Még mindig tart a házi sand lakkom tartósság tesztje, ezért csak a gyűrűsujjamon próbáltam ki most a matricát. A termék csomagolásán feltüntették a használati útmutatót, és mm-ben a méretet. Most már tudom, hogy a gyűrűsujjamon a köröm 13,5mm széles. :)


Tehát először eltávolítottam a színtelen fóliát, majd lehúztam az öntapadó matricát a papírról:


Először kacérkodtam a gondolattal hogy keresztben félbevágom hiszen nincs ilyen hosszú körmöm, de végülis nem tettem, rendeltetésszerűen használtam. Ezt jól tettem, ugyanis a matrica igen lágy, szükség van a túllógó részre ahhoz, hogy könnyebben fel tudjuk ragasztani a körmünkre. A matrica körömágy felőli íve tökésetesen illik a körömformámhoz, ezért elsőre sikerült a felragasztás. Ezután egyszerűen leszakítottam a túllógó részt. Ez könnyen ment, mert a matrica vékony, rugalmas anyagból készült, nem fodrozódik, buborékosodik a körmön.


A "sorját" egy finomabb körömreszelő segítségével távolítottam el:


Nem mertem rá fedőlakkot tenni, mert féltem hogy felmarja a matricát. Fedőlakk nélkül is elég fényes szerintem. Megtartom a papírdarabkát amin a matrica volt, mert a szélesebb matricákat is a gyűrűsujjam dekorálására akarom felhasználni. Az a tervem, hogy ez alapján fogok lefaragni a nagyobb darabokból. Ugyanígy sablonként tudom használni azoknál a körömmatricáknál, amik nem előre formázottak, például az a rózsás amit utoljára vettem szintén téglalap alakú, ezzel a módszerrel viszont le fogom tudni kerekíteni. Ez azért jó mert száraz állapotában még könnyebben formázható, mint amikor már fent van a körmön.

Tehát a végeredmény ilyen lett:



A termék legfontosabb előnyei számomra:
- nem kell körömágybőrt takarítani
- nincs száradási idő
- nincs "lakk szag"

Kiváncsi vagyok hogy bírja majd a strapát. A termék ára jelenleg 2,38$, ebből 10% lejön, ha használjátok blog oldalsávjában található kuponkódot. Postaköltség nélkül szállítják. Hozzám kb. 1 hónap alatt ért ide. Tuti rendelek még belőle, mert életmentő lehet például egy olyan helyzetben, amikor igazából csak egy-egy körmöt kellene javítani a manikűrben és nincs időnk az egészet újrafesteni. Az összes körmömön egyszerre nem viselném, de a fenti összeállításban minden további nélkül!

Üdv:




8 megjegyzés:

  1. uhh nagyon tetszik, erősen gondolkozom a beszerzésén. *-*

    VálaszTörlés
  2. De szép! :) Én is rendeltem hasonló matricát, már megérkezett de még nem vetettem be élesben, kíváncsi leszek hogy muzsikál.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép :) Nekem még nincs ilyen matricám , de lehet ,hogy ki fogom próbálni .

    VálaszTörlés
  4. Köszi csajok, tényleg megérte megvenni, jó minőség és szép is :)

    VálaszTörlés
  5. Your nails look so pretty and I love your blog ;)
    Xx julia

    VálaszTörlés
  6. Hűűűű ez nagyon klassz, azt nem gondoltam volna hogy ennyire az lesz :)

    VálaszTörlés