2014. január 11., szombat

Golden Rose Rich Color 16 és egy kis nyomdázás :)

Ma végre hétvége és én újra kedvenc hobbimnak, a körömfestésnek és blogolásnak szentelhetem a reggelemet. :) Először úgy terveztem, hogy ezt a lakkot az épp esedékes kihíváson keresztül mutatom be, de aztán meggondoltam magam, szerintem megérdemel ez a szépség egy kis külön figyelmet. Úgy gondolom, hogy ennek a terméknek az ár-érték aránya egyszerűen nekem lett kitalálva! 590 Ft-ért rendeltem a Nailland webshopból, határozottan jó üzlet volt. 

Ne tévesszen meg benneteket, hogy a webshopban lilának látszik, valójában ez igazi sötétkék, de ezt mindjárt mutatom. Található a kínálatban egy 59-es számú lakk, ami viszont webshop fotón pont olyan mint ez élőben, szóval lehet hogy az meg lila a valóságban? :)))

természetes fényben, beltéren



természetes fényben, kültéren

vakuval 
Már régóta szerettem volna a Rimmel Salon Pro Barmy Blue mellé egy "hivatalosabb" sötétkéket is. Egyébként a webshopban 75 szín közül választhatunk, én biztosan kipróbálok még jópár színt ebből a szériából. :)

1/ Az üveg: szeretem ezt a formát, könnyen tárolható, szimmetrikus, helytakarékos, egyszerű és szép, 10,5 ml lakkot tartalmaz. 

2/ Kupak, ecset: a kupak hosszúkás de inkább közepesen hosszú, viszonylag karcsú, kényelmes vele dolgozni. Az ecset széles és lapos, kicsit lekerekített, de nem teljesen kerek. A Rimmel Salon Pro lakkok ecsetéhez, hasonlít leginkább, de a szálai merevebbek. Nekem nem volt gondom a használatával.

3/ Állag: határozottan sűrű, így csak oda jut a lakkból ahova kenjük, szófogadó típus nem szökik be a körömágybőr alá. Nyugodtan lehet vastagabban kenni, mint a többi lakkot, sőt kell is, ha nem akarunk egy köröm miatt háromszor "mártogatni".

4/ Száradás: meglepődtem hogy milyen gyorsan szárad. Ezért merem írni, hogy nyugodtan lehet vastagabb réteget húzni, mert buborékosodás nélkül egész gyorsan megszáradt, az alaplakkal sem volt "összeférhetetlen".

5/ Fedés: ha eltaláljuk az ideális mennyiséget, akkor egy rétegben is fed és az az egy réteg gyorsan szárad. Én két rétegben kentem, a második réteg is viszonylag gyorsan megszáradt. Fedésben és száradásban hasonló a Rimmel 60 sec Highland lakkomhoz, ami nagyon jó hír! 

6/ Összegzés: nagyon elégedett vagyok, örülök, hogy megvásároltam. Szép fedése van, gyorsan szárad, könnyű vele dolgozni, igazi klasszikus alapdarab. Bátran ajánlom minden kék-kedvelő lakkbarátnak.

Ha gondoljátok kukkantsatok be Lendoxia blogjára, nagyon jó fotókat tett fel a lakkról. Ő két réteget használt belőle és fedőlakkot is kent rá. Az én képeimen is két réteget láttok de fedőlakk nélkül. 

A végén még játszottam egy kicsit és kipróbáltam néhány lakkot nyomdázásra, T.Anditól származó Cheeky palettáról választottam mintát hozzá. Ezzel a manikűrrel neki szeretnék kedveskedni :) Nála egyébként sok szebbnél-szebb nyomdás manikűrt találtok. Ez pedig az én kis produkcióm: 

természetes fényben

vakuval
A nyomdázáshoz a következő lakkokat használtam:
kisujj: Golden Rose Matte 19
gyűrűsujj: Colour Club (?)
középső ujj: China Glaze Strike Up Cosmo
mutatóuj: China Glaze Goldie But Goodie
hüvelykujj: Golden Rose Matte Velvet 111 és Golden Rose Magic Colour 347

Nekem a kisujjamon és a gyűrűsujjamon lévő nyomdázás tetszik. Nektek melyik változat jön be?

Végül egy csoportkép a résztvevőkről, ők voltak az: ...

...Alanyok :)
Nektek is tetszik ez a sötétkék szín?

15 megjegyzés:

  1. Szép a színe :) Szuper lett a nyomdázás :)

    VálaszTörlés
  2. Jó neked hogy lakkozhatsz. Estig dolgozok.....
    Nagyon ütős ez a szin.♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, kitartás a melóhoz! Otthon majdcsak megvár a te klassz kis privát lakk-kuckód! :)

      Törlés
  3. Jó a lakk is, meg a manikűr is :) Igazi újévi manikűr :D
    Én is néztem már ezeket a lakkokat, csak sajnos leginkább alapszíneik vannak, és abból nekem kb mindből van már, bár nyári színekből nincs olyan sok igazából... :D

    VálaszTörlés
  4. Végre!!!! :D Nagyon szép kék szín. Tulajdonképpen minden kék szín tetszik nekem :) Jó a minta is, a kisujjadon levő GR lakkal talán a legjobb.

    Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám, jóleső érzés :) Te is szépen nyomdázol, csak még erősen titkolod ezen képességed :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyetlen problémám, hogy nehezen pozicionálom a mintákat, megvan például hogy középre, egyenesen, átlósan stb akarom és már három körmön mondjuk sikerül, akkor a negyediken tuti nem jön össze és akkor moshatom le azt a körmöt teljesen :))) De nem adom fel! :)))

      Törlés
  5. Gyönyörű színe van ennek a lakknak!
    Nekem a gyűrűs ujjadon lévő nyomdázás tetszik jobban.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy neked is tetszik :)

      Törlés
  6. Ez brutálisan szép! *-* a Barry M-nek van egy hasonló színe, eddig figylemen kívül hagytam az alap GR lakkokat, de legközelebb ha járok Naillandbe akkor megnézem magamnak: ) a nyomda szuper!

    VálaszTörlés
  7. Te jó ég, ez a szín valami eszméletlen *.*

    VálaszTörlés
  8. Nagyon vagány ez a szín! :) A kék lakkok a gyengéim. :D

    VálaszTörlés