2014. január 24., péntek

Téli Manikűr kihívás - Winter Glitter

Ez egy kettő az egyben bejegyzés lesz, egyrészt mert két manikűrt is láthattok benne, másrészt mert a kihívás apropóján az egyik új lakkom is tesztelésre került, mégpedig az ADEN Nr. 72. Caribbean Blue. Először tehát elkészült ez a manikűr:





Nos, ez az ADEN lakk nem igazán lopta be magát a szivembe, elsősorban az állaga miatt. Egy rétegben képes fedni, de csak ha vastagon visszük fel. Viszont nagyon-nagyon sok idő kell hogy megszáradjon és utána is még sokáig vigyázni kell rá, mert elég sérülékeny. Ha két vékony réteggel próbálkozunk, akkor meg csíkoz, barázdásodik és csak az első réteg szárad gyorsan. 

További probléma, hogy a saját gyorsszárító fedőlakkja is oldja, érdekes, a többi ADEN színnel nem tapasztaltam hasonlót. A középső ujjon látható, ahogy a fedőlakk ecsetének egy-egy szála barázdát vájt a színbe, és a hüvelykujjon is rámaszatolta a színt a glitterekre. Kár érte, hiszen ez egy szép szín, de sajnos alaposan mellényúltam vele.  

A gyűrűsujjamon azt a fehér CG lakkot láthatjátok, ami a múltkor úgy kiakasztott. Gondoltam teszek vele egy újabb próbát, hátha csak béna voltam, meg írta is valaki, hogy két "testesebb" rétegben neki tökéletes. Nekem sajnos így is csíkozott, ezért került rá a Moyra ezüst csillámos lakkja. Ezzel szoktam menteni a menthetőt. Kicsit morbid, hogy egy 1500 Ft-os lakkra rá kell kenni egy 380 Ft-osat, ahhoz hogy kinézzen valahogy... na mindegy, így azért végülis szép, csak éppen megszáradni nem képes. Fentiek okán, a csalódottságomat - pontosabban a fenti műremeket - acetonba fojtottam, és megalkottam helyette ezt:




A glitteres "telibelakkozással" eltüntethetők a kisebb szépséghibák, akár a körömlakk minősége, akár a lakkozó ügyetlenkedése okozta őket. Most már csak egy negatívum maradt: a száradási idő... időmilliomosok és türelmes emberek előnyben! :)






14 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek, mindkettő tetszik, az első talán egy picit jobban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáltam a maximumot kihozni ezekből a termékekből, örülök, hogy tetszik :)

      Törlés
  2. mind a kettő nagyon széép :) glitteres az nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  3. A második bejövősebb. :) Ezek után nem bánom, hogy még nem vettem meg ezt az Aden lakkot... :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is kihagyható, vannak sokkal jobb ADEN színek is :)

      Törlés
  4. nekem az első is és a második is tetszik. :) más fajta fedőlakkot próbáltál rá?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem volt alkalmam, de biztos fogok még kísérletezni vele. Most nézem hogy véletlenül felcseréltem a kihívás állomásait, de legalább már értem miért nem működött az inlinkz... :)

      Törlés
  5. gyönyörű lett, az első az igazán télies hatású a glitteres megoldás miatt :)

    VálaszTörlés
  6. Your nails look soo beautiful!
    I really like them ;)

    Julia

    VálaszTörlés