2014. június 28., szombat

Multicolor glitterek a BPS kínálatából - teszt

Jó rég volt már tesztelős bejegyzés, de ma sikerült egy kis időt szakítanom a legújabb szerzeményem bemutatására. Hosszabb ideje ámulattal és sóvárogva nézegetem a különböző indie lakkokat, de borsos áruk miatt nem volt "kedvem" venni magamnak. Az e-bay-en már többször nyomoztam olyan tarka glitterek után, amik alkalmasak rá, hogy valami nagyon egyedit kutyuljak, de ezek sem olcsók. Ezért örültem, amikor a BPS kínálatában rábukkantam erre a termékre:


Nem mondhatnám, hogy olcsó, legalábbis szerintem a 4,55$ nem az egy tégelynyi apróságért, de úgy voltam vele, hogyha jó, akkor sokféle lakkot készíthetek majd belőle és akkor összességében jól járok. A kép alapján arra számítottam, hogy telt és matt színű glitterek lesznek a dobozban. Fényeset ugyanis milliószám találunk fillérekért az e-bay-en, de azokkal az a baj, hogy a lakkba öntve leoldódik a színük. 

Én az #1 -es színkombinációt rendeltem meg, ami élőben így mutat:



Szerintem szépek a színek, de többségük nem matt. A lakkba keverve azonnal leüllepedtek, szerintem aki glitteres lakk keverésében gondolkodik, annak nem elég a glittereket beszereznie, hanem az alaplakknak is jó sűrűnek kell lennie. Ezért úgy használtam, hogy a fedőlakk ecsetével a tégelyből vettem fel a glittereket, így kentem fel a körmömre:







A glitterek elég vastagok, emiatt legalább 2-3 réteg fedőlakk kell hozzá. Sajnos ezzel a mártogatós módszerrel nem nagyon lehet egyenletesen elteríteni a glittereket, ha meg beletesszük a fedőlakkba és annak nem elég sűrű az állaga, akkor egy limány lesz az egész és onnan már képtelenség kihalászni őket.

Eredetileg színes alapon akartam kipróbálni, de a fedőlakk feszt felmarta mindet, illetve a csillámok is felkarcolták, nem lett szép. Ezért láthatjátok alapszín nélkül, már nem volt idegzetem újralakkozgatni az alapokat. 

Összességében elég macerás ezeket a glittereket használni, csak fanatikusoknak ajánlom. A jövőben több tisztelettel leszek a jó minőségű glitteres lakkok irányába, rengeteg időt és idegeskedést spórolnak meg nekünk!

Ezzel a rendeléssel egyidőben egy ilyet  is rendeltem, ezzel is lesz majd poszt hamarosan.


Üdv:






7 megjegyzés:

  1. úgy látom egyre gondoltunk. én is épp ilyen glittereket kértem most tesztelésre mert lakkokat szeretnék majd belőlük csinálni. bár én nem átlátszó lakkba szeretném keverni. alig várom már hogy ideérjenek, nagyon kíváncsi vagyok rá élőben is. :3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól mutat a körmeiden. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon mutatósak ezek a glitterek, én pl. kipróbálnám, hogy egyesével rakosgatom a körmeimre, akár mintát alkotva is. Tudom macerás, hát még a lemosása, ezért annyira nem is használom én.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszenek a 3# és 4# színkombinációk, de nem tudom mennyire bírnám a maszatolást vele:D

    VálaszTörlés
  5. Ne haragudj de lakk nélkül nagyon csúnyák a körmeid, valamit kezdhetnél velük. Viszont minden elismerésem, ügyesen ki tudod őket lakkozni és jók az ötleteid is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A jövőben kérlek vállald a neved, amikor negatív kritikát írsz, csak a trollok üzengetnek arctalanul, remélem te nem vagy az.

      Törlés
  6. Jópofák ezek a glitterek :3 Az én tesztelésre küldött csomagom már vagy 3 érkezik, ha nem 4... :/ Kezdek aggódni.

    VálaszTörlés