2014. november 12., szerda

Bornpretty Store - tesztelésre érkezett...



Megérkezett a tesztelni valóm a Bornpretty-től, eléggé el lehettek havazva, mert a szokásos 2 hét helyett több mint 6 hétig kellett várnom rá. Gondolom akkor már készültek a nagy dömpingre a 4 éves évfordulójuk miatt. 

Jó lett volna, ha még az akció előtt megkapom a lemezeket, hiszen volt egy nap, amikor 0,99 USD volt darabjuk és valószínűleg nagyobb lett volna a forgalom, ha a vevők nem zsákbamacskát vesznek, még akkor is ha az ár ilyen alacsony. 

Sebaj, én csak egy blogger vagyok, nem reklámszakember, ezért aki bújt, aki nem, aki rendelt, aki nem, én most írok pár szót a lemezekről, aztán amint időm engedi körmön is mutatom a mintákat.

Elöljáróban: amikor kézbevettem a lemezeket, rögtön megállapítottam, hogy már első ránézésre is sokkal bizalomgerjesztőbbek, mint az elődeik. Engem a Pueen lemezekre emlékeztetnek, de lássuk minőségre is megfelelőek-e?

Nézzük kicsit közelebbről:




Összehasonlításként előkaptam egy régebbi BPS lemezt és egy PUEEN-t a képen látható, hogy a lemezek méretei azonosak:



A régebbi BPS lemez valamivel vékonyabb és a pereme éles, a mintái aprócskák. Úgy látom a BPS lemezek jó irányba fejlődtek azóta. A PUEEN -hez hasonlóan az új BPS lemez anyaga masszívabb, felülete szép fényes, a vájatok ugyanolyan mélyek és a mintákkal sem spóroltak, a pereme enyhén lekerekített, kidolgozása igényes. 

Nekem nagyon tetszik, hogy többféle méretben is találhatóak minták egy-egy lemezen belül. Mikor mihez van kedve az ember lányának attól függően tobzódhat a mintákban. Ha "telikörmös" mintát akar, akkor a nagy minták pont elég nagyok, ha nem akar a körömágy takarítással bíbelődni, akkor pici mintát is tud választani. Szerintem ez tök jó.

Egyenlőre papírra nyomdáztam velük:




Mindegyik lemezt könnyű használni. A mintákat maradéktalanul fel lehet venni, minden tökéletesen működik, elégedett vagyok.

Amint egy kis időm lesz, manikűröket is hozok majd!


Üdv:



13 megjegyzés:

  1. Én úgy vásároltam meg a hasonló lemezeket, mégis nagyon sokára érkezett meg. A karácsonyi mintás a kedvencem és 02-es számú. Az akció idején megvettem majdnem mindegyik BPS lemezt, nagyon tetszetősek voltak a minták.

    VálaszTörlés
  2. én is várok most egy tesztcsomagot, amiben van lemez, na meg ezen kívül még rendeltem 3-at, de ez a 02-es számú most nagyon megtetszett, muszáj leszek beszerezni. :)

    VálaszTörlés
  3. Én ezek közül a télit rendeltem meg, várom, hogy ideérjen, nagyon rá vagyok fejben hangolódva a télre és a karácsonyra :D

    VálaszTörlés
  4. jajj de jók :) nekem is most érkezett a tesztelnivaló és bár ígérték, hogy jön a 01 és 02-es lemez is, egyik sem volt a csomagban :((( mostanában megint olyan hanyagok, a rendelések és a tesztcsomagok sem azt tartalmazzák, amit kellene.. a szállítási idő egyébként nekem mindig 4-6 hét, még sosem kaptam meg korábban. az új lemezek tényleg sokkal minőségibbek, pont ma írtam én is egyről. :)

    VálaszTörlés
  5. A karis és a csipkés nagyon széééééép :) Gyorsan manikűrt velük! :)

    VálaszTörlés
  6. I can't wait to see these designs on your nails Szilvia, they seem to be so pretty

    VálaszTörlés
  7. wow, i see they are amazing even on a paper
    water decals are also funny
    i cant wait to see it on your nails ! bravo Szilvia !

    VálaszTörlés
  8. Ú a csipkés! Nagyon bejön! Én is várok október vége óta 3 lemezt amit vettem... :))

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szépek a minták. Alig várom lássak manit is velük.

    VálaszTörlés
  10. Nagyon tetszik :) ezek a minták olyan szépek.

    VálaszTörlés
  11. Jaj nekem! Az a téli mintás lemez nagyon-nagyon tetszik! *.* Amúgy nekem is hat hétig tartott, míg megjött a BPS csomagom. :D

    VálaszTörlés
  12. A karácsonyos és a csipkés lemez tetszik nagyon. :)

    VálaszTörlés