2014. november 23., vasárnap

Teszt - Bornpretty 01 nyomdalemez


Ez a harmadik, egyben utolsó lemez, ami legutóbb tesztelésre érkezett hozzám a Bornprettystore kínálatából. Minőségében azonos a korábbi két példánnyal, ami azt jelenti, hogy ez is egy szuperjó termék. Úgy gondolom ezzel a szériával abszolút beérték a piacot, igazán semmi kivetnivalót nem lehet találni ezekben  a termékekben. Mivel már többen teszteltük ezt a lemezt, most csak egy manikűrt hozok vele, a hópelyheset :)

Elegáns, ünnepi mégis szolíd manikűrt álmodtam meg ebből a mintából, mindenképpen arannyal és egy kis fehérrel. Nude alapra került fültisztitós tumkolással határozatlan arany franciaköröm jellegű minta, amit arany csillámátmenettel tettem ütősebbé. Ezután következett a fehér nyomda... :)







A lemezt itt találjátok:

http://www.bornprettystore.com/christmas-xmas-theme-nail-stamp-template-image-plate-born-pretty-p-16848.html

sajnos úgy látom ez is pont elfogyott, de talán később lesz még belőle.

Hivatalból csatolom a kuponkódot is, rend a lelke mindennek... :)




Üdv:


12 megjegyzés:

  1. Tudom, hogy aranypárti vagy, de nekem ezüsttel is irtóra tetszene :) Gyönyörű!!

    VálaszTörlés
  2. Jaj, de gyönyörűek ezek a minták!

    VálaszTörlés
  3. Szép a mintalemez és jó lett a mani :)

    VálaszTörlés
  4. nekem is múlthéten jöttek a lemezeim, alig várom, hogy kipróbálhassam őket, főleg ezt a karácsonyit. teljesen beleszerettem. *-*
    egyébként a Moyra fehér lakkja nyomdázásra is alkalmas? ezt eddig nem is tudtam, épp kifogyóban a fehérem, szerintem ezzel fogom pótolni. :)

    VálaszTörlés
  5. isn't it so cute.i have already tried it , and it is really good plate ! i like how you made your manicure ! it is so elegant dear Szilvia !

    VálaszTörlés
  6. De nagyon jó! Imádom ezeket a hópelyheket! :)

    VálaszTörlés
  7. wow, perfect for Christmas, very classy and elegant- I love it Szilvia!

    VálaszTörlés
  8. Szuper lett ez a manikűr! :)
    Bár imádom az aranyat, nekem ezüsttel talán jobban tetszene, ki is próbálom majd úgy, mer szerencsére hozzám is megérkezett ez a lemez :)

    VálaszTörlés
  9. Szép lett. Mikor megláttam Edinánál a karácsonyi lakk ajánlós posztban egy hasonló manikűrt, már akkor tudtam, hogy idén nekem is kell ilyen... :D

    VálaszTörlés
  10. Pont ma nézegettem ezt a lemezt a BPS-en és néztem, hogy milyen szép ez a mani. Most már tudom, hogy kihez köthetem. :)

    VálaszTörlés