2014. november 15., szombat

Teszt - BornprettyStore Qgirl004 paletta


"A jó után mindig rossz jön, de a rossz után mindig jó" mondta egyszer egy kolleganőm - és milyen igaza volt!

A héten már egész elanyátlanodtam, mert történt néhány olyan kellemetlenség a környezetemben, ami miatt bosszankodhattam és szomorkodhattam. Időnként már annyira elegem volt, hogy még a lakkozáshoz sem volt kedvem. Aztán a lehető legjobb időzítéssel két helyről is kaptam csomagot, a BPS-től tesztelésre, Eleni-től ajándékba kaptam körömszépítőket és ettől megint egy kicsit jobb kedvem lett. Annyira, hogy rögtön három manit is megfestettem és befotóztam, ugyanazzal a lemezzel!

Lássuk őket egyesével is:

Először a balerinás manikűr készült el. Ez a minta tetszett leginkább a lemezről. A balettről nekem mindig a báj, a kecsesség és a nőiesség ugrik be, annak ellenére hogy tudom, a balerinák élete nagyon is küzdelmes és áldozatokkal teli. De a jó dolgok eléréséhez nekünk is gyakran áldozatokat kell hoznunk, nem igaz? A színválasztás Eleni tiszteletére lett pink, mert tudom hogy kedveli ezt a színt:





A felhasznált lakkok: Essie 757 Super Bossa Nova és Moda Extra Strong 202. Essie lakk most volt először a kezemben, nagyon örültem neki hogy kipróbálhattam! Két rétegben fed, gyorsan szárad, egyenletesen terül, egy álom volt vele lakkozni, s mint látjátok, nyomdázásra is alkalmas. A fehér Moda lakkal is lehet nyomdázni. Az eredmény nem lesz annyira erős fehér, mint a Moyra 03-al, de nekem most pont erre a gyengébb fehérre volt szükségem, hogy ne ugorjon ki annyira az alapszínből. Szerintem szép lesz, remélem nektek is tetszik majd.

Aztán gondoltam egyet és a leveles mintát is ki akartam próbálni, ehhez egy melegebb, ősziesebb színvilágot képzeltem el. Először a lakkokat mutatom meg, amikkel dolgoztam:


Ezek a lakkok már mind szerepeltek korábban a blogon külön-külön, itt, itt, itt és itt, de így együtt még nem kerültek játékba, pedig jól illenek egymáshoz. Nézzétek csak:





Hogy hol a sárga Essence a maniban? A Jade alatt... így spórolok a drágább lakkokkal, hogy egy réteg is elég legyen belőlük! :))))

Mire ezt befotóztam, gyorsan ki akartam még próbálni egy hidegebb színpárost is. Új szerzeményeim közül egy kékesszürke fémes hatású Catrice lakk volt az amit muszáj volt kipróbálnom. Ez a C4 Entering Atlantis névre hallgat és apró rózsaszín pelyhekkel dúsította az alkotója. Emiatt kiegészítő színként megint a rózsaszínek között keresgéltem. Az Essence 108 Ultimate Pink épp ideálisnak tűnt erre a célra. Minkét lakk két rétegben fed, egyenletesen terül, gyorsan szárad. Imádom őket, innen is köszi Eleni!!!!

A Catrice rózsaszín pelyheit a gyenge fények miatt nem sikerült körmön lefotóznom, az üvegről készített közelin látszanak egy kicsit. A minták közül most a galamb volt a kiindulópont, hiszen a galambok szürkék ugye :) de ha már itt tartunk akkor a szerelmespár is képbejött, hiszen úgy turbékolnak, mint a galambok :D 

Látjátok, nagyon ki vagyok pihenve, de több ilyen fájdalmas átkötés már nem lesz ebben a posztban, megígérem! :)))))






Mint látjátok, a lemez tökéletes! Összesen 4 lakkal próbáltam, mindegyikkel kifogástalanul működött, pedig egyik sem "hivatalos" nyomdázó lakk volt. Nekem nincs is nyomdázólakkom egyébként, mindig snassz mezei lakkokkal nyomdázok. Tehát visszatérve a lemezre, teljesen rendben van. Tetszik, hogy többféle téma van rajta, felhasználható sok témához, például: romantika, ősz, tánc, madár, szerelem-Valentin nap, karácsony is lehet az angyalkák miatt... a lehetőségek tárháza végtelen.


Az ára jelenleg akciós, 1,94 $ tehát kb. 500 Ft. Ennyit megér, mert nagyon sokoldalúan felhasználható és nemcsak a témák változatosak hanem a minták méretei is. A lemez minősége sokkal jobb, mint a korábbi BPS lemezeké, gyakorlatilag felnőttek a piachoz. A szállítás továbbra is ingyenes. Vásárláshoz 10% kedvezményt érvényesíthettek a GSRX31 kóddal.

Nektek melyik minta és/vagy manikűr tetszik legjobban ezek közül?

Üdv:



13 megjegyzés:

  1. wonderful effect- I love whole design Szilvia :)

    VálaszTörlés
  2. Mindegyik csodaszép: ) Igazán nincs mit, jó helyre kerültek ^_^

    VálaszTörlés
  3. well Girl.. this is not test !
    this is one incredible exhibition ! i like all of them i cannot translate your post , but i must say you did it wonderful nail art and color combo !

    VálaszTörlés
  4. Kivételesen a csupa rózsaszín mani lett a kedvencem, valahogy ott érzem legjobbnak a szín és a minta kombinációját - persze mindegyik szép lett azért.. :D

    VálaszTörlés
  5. Az első az abszolút kedvenc, gyönyörűen nyomdázol. :)

    VálaszTörlés
  6. Azok a kis indák nagyon jól néznek ki! Nekem is meg van ez a pink Essie lakk! Ezzel ilyen jól lehet nyomizni?! Akkor ki is próbálom! :D

    VálaszTörlés
  7. Mindegyik mani csodás lett :)

    VálaszTörlés
  8. Mindegyik manikűr szép és jó a lemez is. A BPS a postázáson is javíthatna már... :)

    VálaszTörlés