2014. december 3., szerda

Minta Mánia kihívás - Kockás




A mai kockás feladathoz megint nyomdalemez segítségét vettem igénybe... szerény sikerrel :) A kockamintát egy szúnyogháló sűrűségű, vékony vonalakból álló négyzethálóként álmodtam meg, de sajnos nyomdázás közben a vonalak önálló életre keltek. Remélem elnézitek ezt nekem...





Erről a manikűrről az a gyerekkori emlékem jutott eszembe, amikor a szomszéd hülyegyerek elvette a tollasütőmet, hogy ő majd teniszezik vele. Ezzel a lendülettel jókorát suhintott egy teniszlabdába az ütővel... a művelet hatására néztek úgy ki az ütő húrjai, mint most ez a csálé négyzetrács... hát, ez van :)

Azt hiszem erre mondják azt, hogy minden jó valamire, ha másnak nem, hát elrettentő példának!!! :) 



Két örök kedvenc megunhatatlan és univerzális lakkomat használtam, a Moyra 03-at és a Golden Rose Rich Color 16-ot. Mindkét lakkal rengeteg manikűr volt már a blogon, tudjátok, én igyekszem maximálisan kihasználni a szerzeményeimet :))) A fehér Moyrából ez már a 3. üveg amit a blog kezdete óta használatba vettem és a másik kettőt is csontra kiürítettem. A sötétkék lakk is január óta használatban van, de még több mint a fele megvan, így valószínűleg fogtok még találkozni vele itt nálam. 

A nap kérdése, mennyit tollasoztatok gyerekkorotokban? Mikor játszottatok utoljára?



Üdv:



16 megjegyzés:

  1. Szuper lett! :)
    Én is mindig így járok a szép egyenes vonalakkal: a inta vékonysága illetve a körmök domborúsága tud ilyesmit okozni - ettől függetlenül nagyon tetszik!
    Én gyerekkoromban szerettem tollasozni, rengeteget játszottunk a ház előtt a családdal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi is sokat játszottunk :) Örülök, hogy tetszik a mani!

      Törlés
  2. Vonalakat én sem bírok nyomdázni normálisan, mindig elgörbülnek valahol. Ennek ellenére szuper a manikűr, a kékkel engem megvettél :) Jah és rengeteget tollasoztam megboldogult lánykoromban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Mi is órákon át kint voltunk játszani, az úttesten :D Ma már ez elképzelhetetlen, hisz átkelni is alig lehet ugyanazon az úton :/

      Törlés
  3. Ötletes! :) Én a barátnőmmel rengeteget tollasoztam. A gimi utolsó két évében is tollasoztunk tesi órán, míg a többiek kosaraztak, fociztak, kézilabdáztak vagy épp aerobic gyakorlatokat végeztek. :) Az utolsó kérdésedre pedig a válasz, ballagásunk előtti tornaórák egyikén, több mint két és fél évvel ezelőtt játszottam utoljára. :)

    VálaszTörlés
  4. Tollasozni én is szerettem, mennyit mozogtunk gyerekkorunkban, te jó ég. Már a tizedét sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, most már én is csak elméletben tudom az egészséges életmód elemeit :D

      Törlés
  5. Nagyon szep mani! :)
    Hat en meg gyerek vagyok, igy az iskolaban neha tollasozunk. Amikor delutani tesiorakon rankjon akkor szoktunk. En szeretem.. Mivel minden mas sportban bena vagyok ehhez legalabb nem kell olyan sok ugyesseg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát a tesiórák rémálomszámba mentek számomra, mert elég béna voltam mindenhez, tényleg csak a tollasozás, gumizás, hullahopp, stb. ezek mentek :D :)))) Ja, labdaiszonyom is van... ösztönösen elugrok ha dobnak felém valamit :))))))

      Törlés
  6. Unokatesómmal régebben sokat tollasoztunk és néha néha tesi órán is szoktunk.
    A manikűr pedig csodás lett :)

    VálaszTörlés
  7. Jó lett. Fogd fel úgy, hogy Dinamo vagy és életre keltetted a vonalakat! :D

    VálaszTörlés
  8. wonderful design and idea ! i have Gr RC 16 it is superb !

    VálaszTörlés