2014. december 24., szerda

Minta Mánia - Norvég minta





A mai téma lehetne igazi karácsonyos is, mondjuk piros-fehérben elkészítve, de nemrég volt a blogon piros-arany manikűr és jobbnak láttam kicsit elrugaszkodni a témától a változatosság kedvéért. Igazi kuckózós-pulcsis norvég mintát akartam készíteni.




A Moyra Metal Effect lakkok szinte sírtak, amikor látták, hogy nyomdázok és nem velük, de a fémes lakkokkal nem tudtam volna pihe-puha meleg érzetet kelteni. Ezzel szemben ez a két Moyra épp alkalmasnak tűnt a célra, annak ellenére, hogy külön-külön ezek is inkább hideg színek, de együtt olyan melange-os hatásúak. Persze lehet, hogy ezt csak én érzem így. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy már régóta ki akartam próbálni, hogy a 12-es alkalmas-e a nyomdázásra. Szerintem igen :))) 

A manikűrhöz használt lakkok (Moyra 12 és 916) már szerepeltek korábban a blogon itt és itt, a lemez pedig itt.


Kellemes karácsonyi ünnepet kívánok 
Neked és a Szeretteidnek!

forrás

üdv:




21 megjegyzés:

  1. Boldog Karácsonyt Neked is Szilvi! :) Szuper lett a manikűr!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik és szuper lett a színösszeállítás. A Metal Effect lakkok meg ne siránkozzanak, lesznek még használva bőven szerintem.

    VálaszTörlés
  3. Rettenetesen tetszik a manikűröd!! :)
    Boldog karácsonyt. :)

    VálaszTörlés
  4. you style ! i love this manicure so much ! like neat lace !

    VálaszTörlés
  5. Ez igazán különleges, szokatlan a szín, de nekem tetszik :)

    VálaszTörlés
  6. Szép ez a minta! Jaj, csak jönne már meg a lemezem, én is csinálok pulcsis manikűrt :) Szerintem a piros minta a drapp alapon is jól mutat, most láttam a Reszkessetek betörőket és Kevinen piros mintás sapka volt, nagyon jól nézett ki :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó sikerült mani :)

    VálaszTörlés