2015. április 20., hétfő

7 Deadly Sins - Wrath/Harag


Harag, düh, ingerültség... csupa negatív érzelem. Bevallom, hajlamos vagyok rá, hogy hirtelen haragra gerjedjek és időnként elég nehezen zökkenek ki ebből az érzelemből. A 7 főbűn közül ebben vagyok leginkább érintett, igyekszem leküzdeni, de nehezen megy. Hiába na, mindig mondom, hogy nem a halvérűek nemzetségét gyarapítom... ez van.

Próbáltam a harag humoros oldalát megfogni és Angry Birds inspirálta körmöt készítettem, remélem tetszik majd nektek ez a témához képest viszonylag vidám manikűr.





A felhasznált lakkok:

Fekete - Moyra No. 35. - egy rétegben is fed, én kettőben használom, profi cucc!
Piros - Moyra No. 906. Florence - két réteges, kicsit jelly hatású, élénk színű, remek darab!
Sárga - Essence Color&Go 191 Love is in the Air - kifutó darabként vettem, három réteges, reméljük az új Gel változata jobban fed...
Fehér - Moda 202 - fodrászkellékesben kapható márka, két rétegben tökéletesen fed, közepes a száradása, nem csíkoz, nem bubisodik.


Üdv:


12 megjegyzés:

  1. Ezt meg kell csinálnom!!! Nálunk nagyon menő az Angry Birds :D

    VálaszTörlés
  2. Ez dejó lett :D Nagyon szuper ötlet :D Szerencsére még van egy hét gondolkodni, hogy mit alkossak, nagyon el vagyok veszve ebben a témában :D:D

    VálaszTörlés
  3. Szuper és ötletes lett, szeretem a manikűrjeidet mert ötletet meríthetek belőlük saját ízlésemre és mindig boldog leszek a vidám színektől :)

    VálaszTörlés
  4. Köszi Csajok, nagyon aranyosak vagytok!!! :)

    VálaszTörlés
  5. Hogy ez mekkora ötlet :D Nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  6. Váhá! Nagyon ötletes. :D Pont mint a lajhár... :)

    VálaszTörlés