2015. április 14., kedd

Igazi zöld


Talán a tavasz miatt van, de valósággal szomjazza a szemem a zöldet. Azt az igazi zöldet. Nem mentát, nem türkizt, nem kiwit, nem khaki-t, nem méregzöldet, nem fűzöldet, nem almazöldet,  nem világosat, nem sötétet, hanem csak úgy... egyszerűen zöldet. Élénket és üdét. Lehetőleg csillogót.



Amilyen egyszerű kérésnek hangzik annyira nehéz valóra váltani. Vagyis csak első pillantásra :) Megvan az érzés, hogy bemégy egy drogériába, szétnézel a polcokon, millió szín tárul eléd, csak épp azt az egyet nem látod amit elképzeltél magadnak?



Két lakkból ugyan, de csak összehoztam a vágyott árnyalatot. :)

A Moyra No. 25. -öt egy Gel Look lakk, amit most "MARION" fantázianéven lehet megvenni. Egy réteg került a körmeimre, erre jött szintén egy réteg, Moyra Gel Look "JOHANNE".

A Marion nem elég élénk, kissé fakó, viszont kiválóan fed - ezért használtam alapnak. A Johanne önmagában nem fed rendesen, viszont pont az a szín, amire vágytam, ezért alkalmaztam topperként. Így együtt, egymáson nagyon jól mutatnak szerintem.



Igazából a PP Jelausy-ja volt az, ami beindította a fejemben a vezérhangyát, de az most számomra nem elérhető. Ha a csillogását nem is, a színéből egy kicsit sikerült lekoppintanom azt hiszem.


Üdv:



4 megjegyzés:

  1. Szép lett :) Ne sajnáld a PP-t, a színe tényleg csodaszép, de minőségre átlagos lakk. Most biztos sokan felhördülnek, de az én PP-m az utolsó egyharmadnál hígításra szorult és a minősége is romlott egyidejűleg, talán mert nem spéci hígítót használtam, pattog, mint a fene.

    VálaszTörlés
  2. Kedvenc színem. És amit most itt látok, imádni való.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Épp ma néztem az Opi új tavaszi kollekcióját, abban is van egy hasonló szín OPI My Gecko Does Tricks névre hallgat :)
      Persze a Moyra jóval olcsóbb és szerintem semmivel sem néz ki rosszabbul :)))))

      Törlés