2015. június 9., kedd

N.S.C. 2.0 - Favourite pattern


A kihívás utolsó állomásán a kedvenc mintánkkal alkothatunk. Aki velem volt az elmúlt napokban, láthatta a csipkemintákkal való gyakorlásaimat, így nem lehet számára meglepetés, hogy nekem ez a kedvenc mintám, kiváltképp, ha nyomdázásról van szó.

A minta tehát adott volt, már csak a színeken kellett gondolkodnom. Először a zöld jutott eszembe - mert ugye most ezt a színt favorizálom, majd a pink-fekete - ezúttal fekete túlsúllyal - mert a kihívás korábbi csipke állomásánál is ezek a színek szerepeltek... az említett manikat elkészítettem, de valahogy nem találtam őket elég érdekesnek ahhoz, velük záródjon a kihívás.

Végül beugrott egy félbemaradt elképzelésem és gondoltam összekötöm a kettőt.


Emlékeztek még erre a manikűrre? Amikor készült, kommentben kaptam ötleteket, hogy ki hogy használná a lila-zöld glitteres lakkot. Audry ötlete volt a levendula, mint kiegészítő szín, Lollié pedig a zöld dominancia.

Már akkor tudtam, hogy előbb-utóbb mindkettőt meg fogom valósítani. Elsőként Audry ötletét dolgoztam fel, kiegészítettem a saját ízlésem szerint, így jött létre ez a manikűr. Audry, ezúton is köszönet az inspirációért!!!

Nagyon élvezem amikor visszajelzéseket kapok tőletek, szeretek meríteni belőlük, Remélem a jövőben is lesz szerencsém olvasni a gondolataitokat! Új fejezetet nyithatnánk a blog életében, alkossunk interaktív manikűrt gyakrabban! :)






Nos, mi a véleményetek erről a kombinációról? Készítsek még változatokat belőle? 




Üdv:



11 megjegyzés:

  1. Awww...this is so cute! Love the color and design. You really nailed it!

    VálaszTörlés
  2. very beautiful and outstanding- I love it :)

    VálaszTörlés
  3. Ohh gyönyörű nekem nagyon bejön!!! :) *-*

    VálaszTörlés
  4. Egy manikűrben mindenki kívánsága :) Nagyon jó lett!! Jó ötlet az interaktív mani, de azért neked vannak a legjobb ötleteid a blogra, teljesen egyediek :D Hajjaj, ismerem a dolgot, hogy meglátok egy mintát és rögtön megcsinálnám 3-féle variációban, csak túl kevés az idő és a köröm. Szerencsére anyámon is kiélhetem magam, ha meglátogat, engedi festegetni magát, övé mindig a szolid változat.

    VálaszTörlés
  5. Fantasztikusan mutatnak a körömlakkok együtt. Nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  6. your nails are now long , and stamp and whole look is very nice !

    VálaszTörlés