2015. június 2., kedd

N.S.C - Geometric

A geometrikus minták nem igazán hoznak lázba, ezért egy viszonylag egyszerű manikűrt tudtam csak kipréselni a mai alkalomra. A kedvenc színeimet használtam, ami aktuálisan az arany és a zöld. 



Alapnak a Moyra Metal Effect No. 305-öt kentem fel, mert szegénykével mindenki csak nyomdázik, annak ellenére, hogy sima lakként is tökéletesen megállja a helyét. Egy rétegben fed és extra gyorsan szárad, ezzel kiérdemelte, hogy szerepeltessem egy kicsit.



Erre nyomdáztam az új szerelmeimmel, az MdU lakkokkal, a világosabb az 52-es számú Lemon Tree, a sötétebb a 8-as számú Green.


Annak érdekében, hogy feldobjam egy kicsit, illetve hogy teszteljem az MdU-k fedőlakk általi kenődési hajlamát, záróakkordként felkentem egy réteg Moyra No. 77-et.


Jó hírem van, ez a lakk teljesen jó nyomdalakk fölé, mert nem oldja azt. A másik előnye, hogy bár glitteres fedőlakkról van szó, a glitterek mérete, színe és mennyisége nem nyomja el az alap színt és mintát.



Ez a kis háromszöges minta a Bornpretty store által forgalmazott BP-14 lemezen található. A lemezt a száma alapján e-bay-en is fellelhetitek, ott egy kicsit olcsóbb most mint a webshop-ban, bár nem tudom hogy ugyanez a minőség-e? 


Üdv:



8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett. :) Arany és zöld.. nekem ezek a karácsony színei, de megmutattad, hogy lehet belőlük egy olyan manikűrt is csinálni, ami eszembe sem juttatja a karácsonyt. :D

    VálaszTörlés
  2. Jó lett :) Ezüstöt szoktam alapnak használni, nekem az arany annyira nem megy.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nagyon tuti lett! Nekem bejön :)

    VálaszTörlés
  4. Az arany és a zöld kombináció mindég felkelti a figyelmemet. Nagyon tetszik a végeredmény.

    VálaszTörlés
  5. Aranyat én sem nagyon használok alapnak, ezüstöt jobban szeretem. De ez a manikűr jól mutat a körmeiden.

    VálaszTörlés
  6. Csodaszép lett :) Tetszik nagyon!!!

    VálaszTörlés