2015. október 29., csütörtök

Rendhagyó rúzsozó bejegyzés

Emlékeztek még erre a képre?




A jobb alsó sarokban ott figyel az a kis rózsaszín rúzs... képzeljétek, ha ezt most nem kaptam volna, akkor nekem nem lenne rúzsom egyáltalán, mert nemrég dobáltam ki az összeset ami itthon volt, mert lejárt a szavatosságuk... nos igen, én ilyen gyakran rúzsozok. :)

DE! Most gondoltam egyet és elszántam magam egy kis játékos tesztelésre, ha már a sors úgy akarta ne maradjak rúzs nélkül. Egyébként mákom van, mert a sötét színű rúzsok és a meleg árnyalatok is szörnyen állnak nekem, de ez a kis rózsaszín egész barátságos színnek tűnt.

Légyszi most kivételesen ne a körmöm nézzétek, mert a Maybelline Colorama 67 egy nap alatt képes volt így megkopni, de ezzel csak a fotó visszanézésekor szembesültem, egyébként nem feltűnő. Szóval így néz ki közelebbről az AVON Ultra Colour rúzs Blush Brights árnyalata:




A rúzs állaga krémes, a színe szintén és erősen fed. Szerencsére alig van illata, ez jó hír számomra, mert az illatosított szájravalóktól kiráz a hideg. Annak is örülök, hogy nincs viaszos íze és érzete a számon, olyan mintha hidratálót tettem volna rá. Úgy látszik sokat fejlődött a receptúra azóta, hogy én utoljára rúzst használtam. 

Most szájon is mutatom, mivel nem értek a sminkeléshez ne keressetek rajtam alapozót és púdert, tényleg csak a rúzs színének megmutatása a célom. Próbáltam kevésbé orrhangsúlyos képeket készíteni, de a Digital Divas -on elmondott fotózási praktikák csak a ráncok és a toka csökkentésére vonatkoztak... eddig terjed a tudományom. :)))))


Így frissen felkenve furcsán hat ez a rózsaszín nekem. Talán egy fiatalabb arcon, vagy teltebb ajkakon mutatósabb lenne, de talán így is vállalható. 

Míg én gondolatban megalkottam az orrhangsúlyos portré fogalmát, kijött a kislányom szólni hogy kihűl a kávém és ez remek alkalmat teremtett egy puszitesztre a pofiján...



Majd engedelmesen bevonultam és elvégeztem egy kortyolós tesztet is, a kávéscsészén is:


Ez a kellemes rószaszín minden felületen jól mutat, kérésre pálinkáspoháron is tesztelem... ;)

Lássuk, mi maradt belőle ezek után az ajkaimon?


Pont az ideális mennyiség, így a színe is sokkal természetesebb, nekem legalábbis így jobban tetszik.

Ezzel a bejegyzéssel kimozdultam a komfortzónámból, remélem nem bánjátok! Az nem valószínű, hogy ezentúl szenvedélyesen fogok sminkelni, de ezt a kellemes kis rúzst biztos használni fogom. Köszönöm AVON!

Azok kedvéért, akiket komolyabban érdekelnek az AVON Colour Bold rúzsok, belinkelek néhány szuper tesztet, a tesztelésben jártasabb bloggertársaim tolmácsolásában, illetve a krémmániás véleményeket is:



Titokban reménykedem, hogy az én tesztem is tetszett Nektek!


Ha mégsem így lenne, akkor vígasztalásul írom, legközelebb már ismét lakkozni fogok!!!
Addig is az erő legyen Veletek és olvassatok teszteket! 



Üdv:





19 megjegyzés:

  1. Baromi jó ez az utolsó fotó, a szemed és a hajad színe fantasztikus! A bőröd is nagyon szép, nem is kell erre alapozó. A rúzs nálam bogyószínű és piros többnyire, szóval egy rózsaszínt nem nagyon tudok értékelni, talán egy hamvasabb árnyalatot még csak-csak, de ez nem az én színem. A lakk-kopás meg fel sem tűnt.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is ez a rúzs jutott, mondjuk rajtam teljesen máshogy fog mutatni. Rajtad <3

    VálaszTörlés
  3. Mennyire szép a szemed!!!!!! *-* oké hogy nem sminkelsz annyit, de kitalálhatnál valamit hogy többet szerepeljen ;)
    Szerintem is jól áll. Nekem is a természetes rózsaszínek állnak jól egyébként. Nagyjából ilyesmi formájú az én szám is...csak jóval kisebb :'D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kedves vagy, hogy ilyen szépeket írsz! Majd valamit kitalálok ;)

      Törlés
  4. wow! I love this lipstick :)
    And you look so beautiful dear friend :D

    VálaszTörlés
  5. Aztaa de szép szemed van *-*
    Én sem vagyok nagy rúzsos, nem szeretem, hogy semmi nem marad meg számon, utánkenegetni meg nincs türelmem napközben :)
    Az utolsó képed nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, kedves vagy! Én is így vagyok vele, napközben talán 20-szor is bekrémezem a kezem, de a rúzst mindig elfelejtem :D

      Törlés
  6. Nagyon jól áll a rúzs, szerintem bátraban használhatnád!! (-: Nekem tetszett a bejegyzés, érdekes néha kicsit másabbat is olvasni. (-: Egyébként nem vagy egyedül a dologgal, nekem nincs is rúzsom, sosem használok, pedig egyébként sminkelek. Csak nem szeretem az érzést, és úgy érzem magam tőle, mit egy bohóc. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ennél márcsak a cukros-ragacsos-illatos szájfények a rémisztőbbek, amikbe frankón beleragad a haj :))))

      Törlés
  7. Nagyon jól áll! És csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon szép a szemed és a bőröd is :))

    VálaszTörlés
  8. Én is ilyen színű rúzst kaptam, és épp ma próbáltam ki. Felkenve nagyon furcsa volt, de amikor megszáradt, akkor nagyon tetszett. És nem kopott (száradás után), amin őszintén meglepődtem, mert ittam is közben.

    Furának, túl Barbie-babásnak gondoltam a színt, de egy fekete tusvonallal remekül mutatott, szóval köszönet az Avonnak :) Rajtad viszont egyáltalán nem tűnik rikítónak, vagy annyira élénknek, amilyen rajtam volt, szóval szerencséd van, szerintem :)

    VálaszTörlés
  9. A rúzsozásban sorstársak vagyunk, mert nálam is megromlanak :) Nagyon szép a szemed színe, ezt még csak fokoznád valami enyhe szemsminkkel. Így is szuper természetesen, de dögös körmökhöz a szemed is kiemelheted :) persze ez csak egy tipp. Én sem vagyok sminkelős, mert nem értek hozzá, de a szememet mindig is festettem, mert ez az ami szépnek nevezhető rajtam :)

    VálaszTörlés
  10. Az AVON rúzs nagyon jól illik a bőröd és a hajad színéhez.

    VálaszTörlés
  11. wow, you have so nice eyes ! blue like a sky.this revlon pink suits to you ! i like pictures, so much ! thanks for sharing with us

    VálaszTörlés
  12. Nagyon jól áll neked ez az árnyalat! :)

    VálaszTörlés
  13. Ezt a bejegyzést az első betűtől az utolsóig imádtam! Humoros volt, élvezetes, és TÖKJÓK a fotók! Az arcod nagyon szép, finom vonásokkal, örökifjú tekintet, szép bőr-mi kell még? És még a szemüveg is jól áll. :D
    A rúzsteszt nagyon korrekt volt, bátran lépjél csak ki a komfortzónádból, mert ez nagyon ütős!

    VálaszTörlés