2016. január 1., péntek

"Lucky" mani

Az év első bejegyzése egy szerencsehozó manikűr lesz, nem tudom mennyire vagytok babonásak, én mindenesetre ezzel szeretném a legjobbakat kívánni Nektek a 2016-os évre!

forrás
Az alapszínem egy franken lakk volt, amiről itt írtam. Erre jött a Colour Alike 570-ből egy réteg, ez a kombó így nézett ki:





A sötétzöld nyomdalakk az MdU 8 Green, a világoszöld szintén MdU, 52 Lemon Tree. Nagyon szeretem ezeket a lakkokat, mert pompásan pigmentáltak, könnyű velük dolgozni. 
  
A nyomdalakkok árnyalata melegebb zöld, mint az alap, így nemcsak mattságuk, hanem árnyalatuk is segített abban, hogy a minta szépen kivehető legyen.

Sajnos a Colour Alike 570 holo játéka csak verőfényes napsütésben látszanak, de az a fehér izzás, amit a hideg téli napfény csal elő belőle, majdnem olyan látványos.


Boldog Újévet Kívánok Nektek! 

Üdv:






9 megjegyzés:

  1. Csodaszép! :)
    Hozzon szerencsét az új évben! :)

    Életveszélyesen jól néz ki ez az CA zöldike, jó, hogy linkelted, mert hirtelen nem is emlékeztem rá, azt hittem valami újdonság.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon jó kis lakk, egyetlen gyengéje, hogy besárgítja a körmöt még alaplakkon keresztül is, de az enyémeknek már úgyis mindegy :))))

      Egyébként ne tudd meg mit agyaltam honnan ilyen ismerős ez a zöld míg rájöttem hogy a Deichman-zöldre emlékeztet :))))

      Törlés
  2. Boldog új évet, legyen olyan szép a 2016-os éved, mint ez a manikűr. ^^

    VálaszTörlés
  3. Boldog új évet! Jó ez a mani :)

    VálaszTörlés
  4. Boldog Új Évet:)!
    Nagyon szép lett:)

    VálaszTörlés