2015. február 9., hétfő

Golden Rose Matte Satin 208


Általában nem képpel nyitok, hanem szöveggel, de ennek a lakknak annyira megtetszett a színe, hogy muszáj volt azonnal megmutatnom. Két rétegben fedő, egyenletesen terülő, gyorsan száradó lakkot rejt az üveg, ígéretével ellentétben azonban nem matt. Legalábbis szerintem ez nem az. Fedőlakk nélkül látjátok a fenti képen. A gyűrűsujjamra a Moyra 852-es Sand Effect lakkját kentem. Sokáig el tudtam volna még nézegetni a körmeimen, de belém bújt a kisördög és nyomdáztam rá egy kicsit a Moyra arany színű (305-ös) lakkjával, az e-bay-ről rendelt Moyou koppintás lemezről, amit Tian Xin - 19 névvel tudtok beazonosítani és kb. 1 USD körüli áron már hozzá lehet jutni egy kis szerencsével:


Üdv:


6 megjegyzés:

 1. Those matte satins are really good. And wow, I'm impressed over how well the Moyra stamps :)

  VálaszTörlés
 2. amazing matte and fantastic stamping design :)

  VálaszTörlés
 3. another GR mattee.they changer cap od bottle , mine are all black,and declaration is different.so they probbably changer marks and number ;))) i love this shade , and stamping is so lovely :)

  VálaszTörlés
 4. Zöld és arany az ideális szin kombináció. Álom szép a manid.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon elegáns lett ezzel az arany mintával! A színe nekem nagyon sötét, őrülten várom a tavaszt és a világos színeket :)

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű szín! Önmagában is nagyon szép, de nyomdával isteni! :-)

  VálaszTörlés