2015. február 21., szombat

Házi Kevert

Ma - a tavaszias időjárás tiszteletére - felavattam egy régebbi kármentő lakk-keverésem eredményét. 

Sok poszt volt a blogon a Manhattan 21G lakkjával, például ez:

Disney Princess - Bell - eredeti link


Szerettem a kellemes vanília színéért és gyűlöltem a nehézkes kezelhetősége miatt. Hogy-hogynem mégiscsak elfogyott a kétharmada, s ilyen megfogyatkozott állapotában már nem volt kényelmes lakkozni vele. Eljött az ideje a kármentésnek. Pont hasonló szintre jutott egy másik lakkom is, amit szintén láthattatok már a blogon, például ebben a bejegyzésben:

a Manikűrvadász 10. fordulójának eredeti linkje
Tehát egy világossárga krémes és egy sötétkék fémes lakk kb. fele - fele arányban került házasításra, mutatom az eredményt:Meglepődtem, milyen korrekt lett a végeredmény. Kicsit hiányoltam a fémességet a lakkból, de krémesen is szép. Egy rétegben fed, valószínűleg azért mert már egyik lakk sem volt mai gyerek amikor egymásba habarodtak :)

Nektek hogy tetszik?

Üdv:13 megjegyzés:

 1. Az életben eszembe nem jutott volna összekeverni két ennyire különböző színű és finishű lakkot, de azt hiszem megérett az idő a kísérletezésre, ez nagyon szép lett! ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon kíváncsi voltam, hogy mi sül ki ebből :))) Azt gondoltam, hogy valamilyen zöld lesz, de hogy pont ilyen kellemes menta, az kellemes meglepetés volt :)

   Törlés
 2. Nagyon szuper lakk született a kettő kombinációjából :)

  VálaszTörlés
 3. Mindjárt lerakom a hajam...kikeverted a Picture Polish Instinct nevű lakkját...OMG!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))) Le a kalappal!!!
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 4. Ez gyönyörű! Valamiért én mindig hasonló színvilágú lakkokat kevergetek össze, inkább a fnisekkel kísérletezek, de baromira bejön!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép lett az eredmény, csodás ez az árnyalat :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jó szine lett, gyönyörű :)

  VálaszTörlés
 7. Nahát, van ilyen árnyalata a Manhattannek keverés nélkül is :) Jó lett, tavaszra, nyárra való! Az állaga is jó lett?

  VálaszTörlés