2015. február 9., hétfő

#Nailthattechnique - 2. Syrup Gradient


Általában, ha úgy érzem, már minden technikát kipróbáltam, akkor találok valami újat... most például a Syrup Gradient-et, aminek több okból is örülök:

- reflektorfénybe kerültek végre a polcomon sorakozó - korábban vásárlási balesetnek minősített - gyengén fedő jelly lakkok,
- nem igényel kézügyességet
- gyorsan elkészíthető
- nem kell hozzá lemaszkolni a körömbőrt, mert nem maszatolós
- nem kell hozzá semmilyen eszköz, ergo nem kell utána "elmosogatni" a felszerelést (a friss lakkozást veszélyeztetve!!!)
- tuti módszer, ha nem akarod látni a szabadszéledet :)

A youtube-on lőttem hozzá tutorial videót, nézzétek meg, érdemes:


Az alkotáshoz egy piros jelly lakkot használtam, amiben holo mikroglitterek úszkálnak. Ez a Maybelline Colorama 54-es számú lakkja, ami vélhetően többetek készletében megtalálható, különösen a lomoskosár-specialistákéban, hiszen pár hónapja 349Ft-ért szórták ki ezeket a lakkokat a DM-ben.

Először elkészítettem a manit a tutorial alapján, erről mutatok néhány képet:







Ezzel a feladatot teljesítettem ugyan, de nem tetszett a végeredmény. Sajnos ez a technika nem kedvez a bordás körmeimnek, mert ahol csak egy-két réteg lakk van, ott csúnyát átlátszik, aminek nem kéne... ezért technika ide - technika oda, én ráhúztam még egy réteget:



Ezzel nagyjából agyon is csaptam az átmenetet, de nekem így mégis sokkal-sokkal jobban tetszik. Szóval ez egy ilyen "szégyenlős" syrup gradient lett...

Pár nappal később mégegyszer nekifutottam ennek a technikának, ezúttal narancssárgával. Ez sem rossz, sajnos az átok barázdák most is ott virítanak:





Nektek melyik verzió tetszik jobban?

Üdv:





11 megjegyzés:

  1. nice mani ! both with red and orange ! tutti ftutti

    VálaszTörlés
  2. That's so squishy and delicious, especially the red one :)

    VálaszTörlés
  3. A piros!! Látszik az átmenet, a sávok viszont nem! Remek színe van!

    VálaszTörlés
  4. Szuper a piros! Nekem is ki kell próbálnom! :-)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik ez a technika! még nem próbáltam... :)) A piros tök jó lett! Egyébként, miért nem használsz körömpolírozót? Én most vettem 200.- Ft-ért, szépen el lehet tüntetni vele a barázdákat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy időben políroztam, de olyan nagy szintkülönbségek vannak a körömlemezen, hogy a finom polírozás nem segített. Ha erősebben políroztam, akkor meg hosszában beszakadt a körmöm, mert ott ahol a barázda van nem vastagabb a körömlemez csak ilyen "huplisan" nő...

      Törlés
    2. Értem... :)) Hát akkor inkább ne szakadjon be! :))

      Törlés
  6. Turned out very pretty, I liked the pink one more

    VálaszTörlés