2015. június 22., hétfő

Nyári Gift Swap 2015

Rami újra szervezett egy remek Gift Swap-et, mindannyiunk legnagyobb örömére. Nagy lelkesedéssel vetettem bele magam ezúttal is az ajándékozásba. Ezúttal Ottika lett az ajándékozottam és Lilla az ajándékozóm. Ők nem vezetnek blogot, így Raminál lehet majd megnézni, hogy ők miket kaptak.

Mutatom az én ajándékaimat, amiket kaptam:



Az ajándékok egy kedves levél kíséretében jöttek. Nagyon jó volt olvasni, hisz idejét sem tudom már, mikor kaptam utoljára "igazi" levelet. Én már felnőtt voltam, amikor a mobiltelefon, sms, mms, e-mail, internet, stb. olyan szinten elterjedt, hogy már bárki könnyen hozzájuthatott, így sok-sok éven át szerves része volt az életemnek a levelezés. Imádtam levelezni, volt akkoriban az Ifjúsági Magazinak ilyen levelezőtárs-kereső rovata, még azon keresztül is leveleztem pár emberkével. :)))))

Visszatérve a csomagra: az ajándékok nagyon szépek és hasznosak, tehát Lilla nagyon jól ráérzett, hogy hogy lehet a kedvemben járni! :) Amikor a borítékba nyúltam - becsukott szemmel, mint egy kisgyerek karácsonykor - elsőként a lakkokat tapogattam ki. Egyik lakk sem volt még meg a gyűjteményemben, pedig világoskékem és világoslilám is van szép számmal, de pont ezek a színek még hiányoztak. Nagyon örülök nekik és amint tudok, hozok majd velük manikűrt!

A lábfürdőt azonnal elpancsoltam,  aznap pont nagyon fáradt voltam és kifejezetten jóleső érzés volt egy kis kényeztetés. Magamtól nem szoktam ilyesmit vásárolni, de ezentúl biztos fogok! 

Végül, de nem utolsósorban, kaptam egy bájos, szolid swarovski fülbevalót is. Nagyon aranyos kis dobozban érkezett, ez a púderrózsaszín+sötétbarna párosítás manikűrben is jól mutatna! A fülbevalónak árnyékban tejszerű, opálos színe van és ha átsüt rajta a Nap, akkor úgy csillog, mint a késő délutáni napsugár a víztükrön. Próbáltam közeli képet is készíteni róla:



Kedves Lilla, az ajándékok szuperek, nagyon örülök nekik és biztosan nagyon jól ki fogom tudni használni őket! Köszönöm!!!!

Remélem hamarosan újra találkozunk egy hasonló ajándékozós játék keretén belül! Nézzetek szét a többieknél is, hogy ki mit kapott a párjától!

Üdv:



15 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper csomagot kaptál, és már alig várom a manikűröket, egyrészt a két lakkal, másrészt a doboz által ihletve ;-)

    VálaszTörlés
  2. Jajjj nagyon klasszak :)
    Ezt a kék lakkot én is nézegettem már a boltban, de nem vettem még meg.

    VálaszTörlés
  3. Szép Ajándékok :) Én is leveleztem még pedig 27 éves leszek , egy fan klubbal, jo érzés ha az ember levelet kap ;)

    VálaszTörlés
  4. Sajnos én nem vettem észre, hogy indul ilyen kezdeményezés, így hát le is maradtam az ajándékozásról. Nagyon tetszik a fülbevaló, hasonlókat én is hordok. :)

    VálaszTörlés
  5. Ez is csodás csomag lett, az a mákos körömlakk nagyon mutatós, és a fülbevaló pedig csodás (a dobozáról nem is beszélve) :)

    VálaszTörlés
  6. Jaj, nagyon szépek az ajándékaid. :)

    VálaszTörlés
  7. Igazán szuper ajándékokat kaptál, a fülbevaló csodás, és a lakkok is szépségesek! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szuper ajándékokat kaptál, a fülbevaló valami mesés :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó kis csomagot kaptál, a fülbevaló tényleg jól néz ki! :)

    VálaszTörlés
  10. De gyönyörű ez a füli, meg persze az egész csomag nagyon szuper :)

    VálaszTörlés
  11. Szerintem is szuper a csomag ^_^

    VálaszTörlés
  12. lovely gift ! i am curious about paste blue bottle ;)

    VálaszTörlés
  13. Nagyon jó ajándékok egytől egyig :)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon örülök,hogy tetszenek az ajándékok és várom a manikat a lakkokkal! :) Köszönöm a kedves szavakat! :)

    VálaszTörlés