2015. január 1., csütörtök

#31DC2015 - 1. Follow a tutorial


Amikor a 33DC-t végigcsináltam, elhatároztam hogy soha többé nem vállalok ilyen hosszú kihívást. Na ez az elhatározásom addig tartott, amíg meg nem láttam ezt a kihívást. :) Nagy tisztelője vagyok Debbie Crumpet blogjának, ezért örömmel csatlakoztam a játékhoz. Az első állomáson egy tutorial alapján alkotunk. Szívemhez közelálló technika a szabadkézi festés, általában ösztönösen festek, de mindig nyitott vagyok a tanulásra is. Találtam is egy mintát, amit korábban még nem próbáltam.
Ez a minta zseniális, első ránézésre pedig könnyűnek is ígérkezik az elkészítése... de azért a gyakorlatban nem ilyen egyszerű. Biztos kezet igényel, ami nekem nincs, de ettől kihívás a kihívás. Nem igaz? A második próbálkozásra sikerült elfogadható eredményt produkálnom. Először fedőlakk nélkül mutatom, vakufényben, majd a mattított verzió következik természetes fényben.
A felhasznált lakkok:

Essence 108 Ultimate Pink - ezt Elenitől kaptam, ezúton is köszönet érte!!! Imádom!!!
Moyra No 944. Chantal - fehér, ami szerintem a 03-as Moyra "megpiárolva" :)
Lovely Nr. 34. - fekete, ami alapdarab nálam
Miss Sporty - Check Matte fedőlakk - szintén alapdarab, nagyon jó minőség


Üdv:30 megjegyzés:

 1. Ezt a mintát én is régóta nézegettem, nagyon tetszik. Szuper lett a manikűröd is,mint mindig! :) Azt hiszem ez is az a minta, ami kocka körmön az igazi. Minden elismerésem, hogy belevágtál ebbe a kihívásba. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) A sors keze, hogy pont tegnap kellett kerekre reszelnem a körmeimet, mert a kehidakustányi fürdőben maradt két kis kockám sarka is... hiába így jár az aki dorbézol és nem vigyáz a kezeire:) Vicces lesz a blog szempontjából, mert az előre legyártott manik még kockák lesznek, amiket meg most csinálok, azok gömbölyűek, ez is egyfajta változatosság :D

   Törlés
 2. Nagyon jó lett, a fényes verzió tetszik jobban nekem! :)

  VálaszTörlés
 3. Szuper lett! Nekem is a fényes verzió tetszik ezúttal :)
  (mint mindig...)

  VálaszTörlés
 4. Nekem is nagyon tetszik! A Miss Sporty-s lakk meddig marad matt? Még nem találtam olyan matt fedőlakkot,ami 1-1,5 nap után nem fényesedett volna ki. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Másnap már kezd kifényesedni sajnos.

   Törlés
  2. Akkor ez sem lesz az igazi..azért köszönöm. :)

   Törlés
 5. I love this design very much, looks very nice indeed :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép lett, ezzel a fajta nail arttal még én sem próbálkoztam :)

  VálaszTörlés
 7. WoW, nagyon profi munka lett, fényesen nekem is jobban tetszik. :)

  VálaszTörlés
 8. Tetszik ez a minta nagyon!! Szép, én is rég megakarom ezt a tutoriált csinálni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem érdemes nekifutni, mert nagyon látványos :)

   Törlés
 9. Szuper lett, ügyes vagy! :-)

  VálaszTörlés
 10. Nagyon jól sikerült minta! :) Mikor megpillantottam a kihívást, én is eldöntöttem, hogy csatlakozok, az első két vagy három témára el is készült a manikűr, de aztán rájöttem, hogy megint kényszerből alkotok, és semmi kedvem hozzá. Olyankor meg olyanok lesznek a manikűrök is, úgyhogy végül erőt vettem magamon és felfüggesztettem a kihívást. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megértem, nyomás alatt nekem sem jön az ihlet. Azért mertem bevállalni, mert két hét szabin vagyok és előre tudok készülni :)

   Törlés
 11. j'aime beaucoup, c'est chouette !
  Bises

  VálaszTörlés