2015. január 17., szombat

31DC2015 - 17. Recreate a mani by your favourite blogger
 A kedvenc bloggertől manikűrt választani nehéz, mert ha valakit kedvenc bloggernek jelentesz ki, akkor a többiek között akadhat olyan akinek rosszul esik, hogy nem őt választottad. Ezért az én választásom most arra a bloggerre esett, akinek a munkáin keresztül kapcsolatba kerültem ezzel az egész körömlakkos miniuniverzummal. Szerintem régebben már írtam, hogy Manna blogja hozta meg a kedvem a blogoláshoz, ezért most tőle választok. :) 

A kiszemelt manikűr épp nap jelent meg, amikorra beterveztem, hogy elkészítem ezt a posztot. Ráadásul nagyon tetszett is, az eszközeim is nagyjából rendelkezésre álltak, tehát nem volt akadálya az elkészítésének részemről.

Itt az eredeti manikűr:

link az eredeti oldalra
Ez pedig az én verzióm:
Látjátok a színek kissé eltérnek, ennek az az oka, hogy nekem nincs meg az a Miss Sporty lakk, amivel Manna alkotott. Helyette az OPI Anti Bleak -et és az Essence 3D Glitter 17 Only Purple Matters lakkját használtam. Erre jött ugyanaz a hópehely minta mint Mannánál, végül Seche Vite fedőlakkal zártam.Nekem nincsenek olyan szép hosszú körmeim mint Mannának, de remélem, azért az én változatom is méltó a figyelmetekre. :)

Manna, további jó alkotást kívánok Neked, remélem még sok szép manikűrrel halmozol el bennünket!


Üdv:24 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. :D csillog mint a Salamon.... ékessége :))))))))) Imádom a glittereket, menthetetlen vagyok, tudom :D

   Törlés
 2. Nagyon szép mindkét munka! :-)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó lett! Bár, a glitteres lemosása nem egy élvezet :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, hát igen, megküzdök vele, mert a lehúzható alaplakkok nekem annyira nem váltak be, körömágy-maszkírozásra használom őket :)

   Törlés
 4. Nekem mindkettő nagyon tetszik! Ez a nyomdalemez baromi jó, nekem csak különálló pihés van, de fogok glitteres lakkra nyomdázni, csak még össze kell szednem magam, hogy erőt gyűjtsek hozzá, mert ha elrontom, a lemosás rémálom.
  Muszáj megnéznem megint a képet, irtó jó manik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon jólesnek a szép szavak :) A glitter lemosás számomra is rémálom, bár ez a mani 4 napig volt fenn - így a tartóssága kárpótolt egy kicsit, magam is meglepődtem!

   Törlés
 5. Csatlakozom én is a glitterimádathoz, bár tény, hogy az utóbbi két év valamennyi ősz hajszálát az ilyen lakkok lemosása közben növesztettem! :D

  Mindkettőtök manija tetszik, és tudom, nem fogsz megsértődni, ha megírom, hogy ezúttal Mannáé egy picikét jobban szívcsücsökben van nálam. Hosszabb körmökön tényleg jobban érvényesülnek a pihék, és a Miss Sporty alaplakk az egyik legszebb glitteres drogériás lakk!
  Már majdnem elkezdtem tavaszi manikűrötleteket gyártani, de látva ezt a két mesés hópihést, inkább a téli lakkjaim után nyúlok azt hiszem! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem sértődtem meg :) Az én kis pöttöm körmeim is szépek, csak kisebb felületen :))))))

   Törlés
 6. fabulous look ! i love it ! whit this glitter and snow flakes..fantastic !

  VálaszTörlés
 7. gyönyörű. <3 így is nagyon tetszik, hogy ezt a két lakkot összekombináltad. :)

  VálaszTörlés
 8. A te verziód is fantasztikusan szép, csodásan csillogó és a mintát imádom rajta ^^

  VálaszTörlés
 9. Csini lett. :) Mennyire jól néz ki azon a bordós lakkon az a lila csillám. *.* Imádom. Ki fogom én is próbálni. :D

  VálaszTörlés