2015. január 26., hétfő

#31DC2015 - 26. Fish braid


A fishbraid minta szerintem leginkább egy hajfonatra emlékeztet és a körmös változat elkészítése is hasonló logikán nyugszik. Korábban még nem próbáltam ezt a technikát, nem is lett a kedvencem, de talán egy kis gyakorlással többet is ki lehetne hozni belőle. Meglátjuk...Ejtenék néhány szót a lakkokról, amiket használtam:

Sötétlila: Moyra Gel Look No. 934 Caroline 
Ezüst: Moyra Metal Effect No. 304

Mindkét lakkot egyetlen rétegben látjátok felkenve, fedőlakk nélkül. Azt hiszem mást nem is kell mondanom. Tökéletesek, gyorsan száradnak, egyenletesen terülnek, csíkmentesek... pazar, de komolyan. Jah, és mint tudjátok nyomdázáshoz is tökéletesek.

Mályva: Rimmel London Pro 306 Velvet Rose

Ez egy régebbi lakk, Erzsitől kaptam egy nyereményjáték során, nem tudom hogy kapható-e még vagy már kivonták. A színe végtelenül finom, elegáns, két réteg kell belőle, de egy álom a használata és a száradása is. Ezen sincs fedőlakk, de így is gyönyörűséges, szerintem. 

Próbáltátok már ezt a technikát?

Üdv:
10 megjegyzés:

 1. That looks great. I like the colours you chose! :)

  VálaszTörlés
 2. Annyira jól néz ki! Ezt a mintát már egy éve ki akarom próbálni, csak valahogy nem jött az ihlet :)

  VálaszTörlés
 3. fantastic look ! well done homework ..:) have a nice day !

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jól sikerült és imádom a színeket! :) Én még nem próbáltam ezt a technikát, pedig már jó ideje fent van a bakancslistámon :D

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszik. :) Legszívesebben átvarázsolnám a körmeimre és ezzel flangálnék egész héten. :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép, jó a színválasztás! :)

  VálaszTörlés
 7. Gyönyörű lett ezekkel a színekkel, főleg a pulcsival :) A Rimmel színe is nagyon tetszik. Á, sosem fogom szerintem kipróbálni ezt a technikát, hacsak valaki meg nem csinálja nekem.

  VálaszTörlés