2015. január 28., szerda

Golden Rose Matte 30

Ritkán készítek lakktesztes bejegyzést, most sem volt beütemezve, de aztán akadt néhány szabad percem és mégis összedobtam gyorsan pár mondatot és képet, mert a Nailland-nél hatalmas akció van, többek között a GR lakkokat is leárazták. A matt lakkok most 345Ft-os áron kaphatóak. Nem vagyok Nailland ügynök, de ez annyira jó akció, hogy megér egy kis ingyenreklámot. :)

Szóval, ha valaki tanakodik, hogy megvegye-e vagy sem ezeket a lakkokat ennyiért, akkor talán segíteni fog ez a teszt. Alanyom a Golden Rose Matte 30 világoslila árnyalata volt, ami a fényviszonyoktól függően világoskéknek is tud látszani. Szerintem nagyon szép szín. Akár egy rétegben is képes fedni, én két rétegben kentem fel. Sajnos a körmöm bordázatát erősen kiemeli, ezért számomra nem ez a legelőnyösebb termék, de akinek nincs ilyen problémája, annak nyugodtan ajánlom.

Erősségek:
- akciós ár 345Ft/11,5ml!!!!
- könnyen kezelhető ecset
- közepesen híg állag, könnyen eloszlatható
- nem csíkoz
- nem buborékosodik
- gyorsan szárad
- tényleg mattra szárad
- csodálatos a színe
- topperek alá szuper alap lesz (itt az Essence Twins 02 Julia-val látjátok, szerintem nagyon szépek együtt)

Gyengeségek:
- fedőlakk nélkül gyorsan kopik, (nem pattog, csak kopik) csillámos fedőlakkal egyáltalán nem kopott, de úgy meg ugye elveszítjük a matt hatást :)))))))))
- egyenetlen, bordázott körmű lányok hátrányban vannak, mert körömkiegyenlítő alaplakk használata esetén is kiemeli a körömlemez hibáit... erre ugyancsak megoldás a glitteres topper, de akkor megint visszakanyarodunk az alapproblémához, hogy ugye nem matt. :D

24 órás kép, ennyit kopott ezidő alatt...


Összességében:

Ez a lakk ennyi pénzért nagyon is megéri. Sokkal több erőssége van mint gyengéje. Vettem belőle több mást színt is, róluk is szeretnétek látni képeket?


Üdv:


9 megjegyzés:

 1. Persze, sorban szeretném látni mindet :) Én minden lakkra teszek fedőlakkot, mattra, silkre, bubble gumra, néha a homokra is :)

  VálaszTörlés
 2. What a lovely colour. I love it with the glitter too :)

  VálaszTörlés
 3. nagyon szép színe van, és még fényesen is szép! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik a mani, bár szerintem lehetne még mattabb is. :)
  És szeretnék látni a többiekről is képet. :))

  VálaszTörlés
 5. Jó kis szín, hasonló színű GR lakkom van, de az nem matt.

  VálaszTörlés
 6. so lovely color! i have some similar, like frozen blue !

  VálaszTörlés
 7. Szépséges lakkocska! És igen-igen-igen, jöhetnek a lakktesztek! :D

  VálaszTörlés