2015. február 10., kedd

Golden Rose Rich Color 124

Ma megint egy Golden Rose lakkot hozok - igen, betankoltam, tudom - de most a Rich Color termékcsaládból választottam egy kellemes szürkét. 



Első ránézésre lehet hogy nem tűnik túl különlegesnek, de pont a semlegessége miatt lesz majd kiváló nail-art alap számomra. Már régóta fentem a fogam egy szép krémes világosszürke lakkra. 

Egyébként hozza a szokásos Golden Rose szinvonalat, két rétegben fed, nem csíkoz, jól terül, gyorsan szárad. Talán egy harmadik réteget még elbírt volna. A képeken már egy réteg China Glaze Fast Forward fedőlakkal látható, ez létszükséglet a GR lakkoknál, mert viszonylag gyorsan kopnak. 


Ez a szín egy igazi alapdarab, szerintem ugyanazzal az eleganciával bír, mint egy kifinomult nude vagy halványrózsaszín. 

Visszafogott, de érdekes. 599Ft/db áron lehet hozzájutni 10,5 ml-hez, nekem nagyon szimpatikus az üveg formája is, a könnyű tárolhatóság miatt, valamint kedvelem a sokatok által már ismert széles, lapos, lekerekített ecsetét is, ami pont annyi festéket vesz fel, amennyire szükségünk van. 

Nem kell vele trükközni, nincs semmi hókuszpókusz, teszi a dolgát, bőven megéri az árát. Matricával, glitteres lakk vagy nyomda alá alapnak simán el tudom képzelni. Igazából tele vagyok ötletekkel, mert a semlegessége miatt nagyon sok színnel tudom majd kombinálni. :)


A gyűrűsujjamon az Essence egy régebbi trendkiadásból származó toppere a Be Loud! Graffiti látható. Úgy tudom ezt már nem gyártják. Nekem még Andi jóvoltából sikerült megkaparintanom és nagyon megszerettem őtarkabarkaságát minden változatos formájú és méretű glitterével. :)

Üdv:



6 megjegyzés:

  1. Biztos én vagyok béna, de nem szeretem a GR állagát. Krémes és csíkoz. Két réteg min. kell, alap kötelező. Persze van vagy 15 db nekem is, de még mindig Moyra-párti vagyok. Ez a galambszürke nem rossz, de inkább nail artban jön be, ez így túl egyszerű nekem. Van világosszürke GR is, olyanom van, szeretem. A körmeid nagyon szépek!! Hossz, forma, minden :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép a szürke GR körömlakk, gyönyörüen fénylik.

    VálaszTörlés
  3. Én is szeretem az ilyen semleges színű lakkokat! Jól lehet kombinálni őket más lakkal.:)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik a színe, és lenne is ötletem, hogy mivel kombinálnám. Talán meg is szerzem... :D

    VálaszTörlés
  5. Szép, nekem L'oreal-ban van ilyen szín, szeretem.

    VálaszTörlés