2015. február 16., hétfő

Manikűrvadász 15.





A Manikűrvadász 15. fordulóját Panni, a Panka's beauty blog szerzője szervezte. Nagy örömömre a sorsoláson Noémi blogja a Noinails lett a párom. Azért szeretem Noémi blogját, mert a körmös szekción belül a kreatív vonalat képviseli, bátran és lelkesen vág bele új kihívásokba, sokféle technikával kísérletezik, gyakran lép ki a komfortzónájából és megtalálhatóak nála az elegáns, iroda-kompatibilis manikűrök is. Most egy ilyet választottam, pontosabban ezt:

az eredeti manikűr linkje
A manikűr nagyon tetszik, ezért nem sokat változtattam rajta. Lila helyett egy melegebb tónusú rózsaszínben készítettem el. Az általam alkalmazott technika annyiban más, hogy két réteg csillámos lakk közé vittem fel a szabadszél-takaró ombrét. 

Ennek legfőbb oka, hogy az én körmeimen több olyan szépséghiba is van, ami miatt nem szivesen mutogatom őket fedetlenül, ugyanakkor a semmi és a valami közötti átmenet nagyon vonzza a tekintetet és vágytam rá, hogy nekem is legyen hasonló. 

A mintát én is szabadkézzel festettem meg, de mivel kevésbé teltek a szirmok, a színezéssel már nem bajlódtam. Remélem az én manim is elnyeri majd a tetszéseteket:









Az Avon és az Essence lakk korábbi gazdája Eleni volt, nagyon boldog vagyok, hogy most már én birtokolhatom őket! Köszönöm, Eleni!!!!


Üdv:


22 megjegyzés:

  1. Mind a kettőtöké nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a szép szavakat! :) Valahogy mindig meglep, hogy mit választanak tőlem a Manivadászban. Most is nagyon meglepődtem! Amúgy szerintem sokkal-sokkal szebb lett a te manid, mint az enyém. Főleg a virágod tetszik nagyon, amit én abszolút elbénáztam. :)

    VálaszTörlés
  4. Mindkét verzió nagyon tetszik nekem :)

    VálaszTörlés
  5. i love the glitters
    http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/02/sheiniside-graffiti-dress.html

    VálaszTörlés
  6. Mindkettő gyönyörű, de a te színválasztásod már-már gusztusos, mint valami finom lekvár :D tudom, fura ilyet írni egy lakkra, de tényleg olyan guszta lett :P

    VálaszTörlés
  7. Azta de nagyon nagyon nagyon csodás *-*

    VálaszTörlés
  8. Ezekkel a csillámokkal mindig leveszel a lábambról! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tetszik! Láttuk már a pucér körmeidet, én nem ijedtem meg tőle :) De tény, hogy olyan manit kell viselni, amiben komfortosan érzed magadat, ez gyönyörű lett!

    VálaszTörlés
  10. Nagyon jó lett, szeretem az ilyen fajta átmenetes manikűröket! :)

    VálaszTörlés
  11. Szuper választás és nagyon jól sikerült újraalkotás! :)

    VálaszTörlés
  12. Egyszerű, de szépséges! Tetszik! :)

    VálaszTörlés