2015. május 21., csütörtök

Golden Rose Wow! 01 - Itt a fehér hol a fehér?

Amikor fehér lakkot vesz az ember lánya, akkor mindig számol vele, hogy ezzel most lehet hogy mellényúl... nem feltétlenül azért, mert a választott lakk nem jó, csak egyszerűen nem az amit elképzeltünk.

forrás

Elöljáróban leszögezném, hogy általában véve imádom a Golden Rose lakkokat, ezen belül a Wow! szériából is próbáltam már párat és tetszettek. A 01-et tulajdonképpen csak kíváncsiságból vettem meg, mert nem igazán láttam vele tesztet és izgatta a fantáziámat, hogy a Wow! fehér a Rich Color fehér mini változata-e, vagy valami teljesen más?

Teljesen más! Mutatom:

Első rétegben:


Második rétegben:


Harmadik rétegben:



A negyediknek már neki sem futottam, mert a harmadik réteg nem akart megszáradni... szóval ha fehéret akarsz és Golden Rose-t, akkor maradj a Rich Color Nr. 76-nál. A Wow! 01 akkor lehet jó választás, ha mondjuk glitteres lakkot akarsz keverni és kell hozzá valami semleges alap. 

Tudom van több körömdíszítési technika is, amihez kifejezetten ilyen áttetsző tejszerű szín kell, de ezekhez az én "anyagában mintás" körömlemezem sajnos alkalmatlan. Sebaj, valószínűleg "elfrankenkedem" majd valamhogy.

A lakk mindössze 330 Ft-ba kerül, szóval "frankenezéshez" tényleg jó, vagy hibátlan körmű lányoknak különféle szendvics technikákhoz... Remélem hasznos volt számotokra ez az info. :)


Üdv:



11 megjegyzés:

  1. Én is nagyon sok fehér lakkal nyúltam már mellé. De ilyenféle lakk is kell a készletbe, mert valóban sok technikához jó. Nekem van egy ehhez hasonló lakkom az Essence - give me nude, baby! lakkja, de abban vannak icipici apró arany csillámok és nem is csíkozódik úgy, mint ez a Golden Rose. Francia manikűrhöz szoktam mindig használni vagy amikor negative space manit készítek, de már egy-két réteg is elég belőle. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha szép egészséges a köröm, akkor nagyon jól tudnak rajta mutatni ezek az áttetsző árnyalatok, nekem kifejezetten tetszenek azok a manikűrök, ahol például egy ilyen áttetsző lakk alá vagy fölé nyomdáznak mondjuk csipkemintát, csak sajnos az én körmömön ezt nem lehet szépen megvalósítani... :)

      Törlés
  2. Ez azért durva. :O Amikor mutattad az első réteges képet először azt hittem, hogy csak alaplakk, de nem, az egy fehér lakk, amiből semmi sem látszik!..
    Én a Moyra fehérjét túl hibajavító színűnek találtam, ezért inkábbma China Glaze White On White lakkját használom, annak nagyon kellemes a színe, két rétegben szépen fed. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem a következő rendelésnél ki fogom próbálni azt a CG lakkot! Köszi a tippet!

      Törlés
  3. Az első réteges képnél csatlakozom M. észrevételéhez, én is azt hittem, hogy az csak az alaplakkos réteg.
    És ha már China Glaze, akkor én személy szerint a Snow-ra szavaznék, 2 réteges, krémes, nem zselés, amolyan hibajavítós :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Umm... is this some sort of base coat? It looks like it takes a loooot of coats to be opaque :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. You can see the first white coat on the first picture :))))))))

      Törlés
  5. Még az alaplakkom is fehérebb az első rétegnél...ha besűrűsödik, talán jó lesz, vagy esetleg sűrű fehér lakk hígításához. De jó, hogy megmutattad, tuti nem veszem meg. Nekem az eladó a Moyra üzletben felkente a fehér lakkot a saját körmére, hogy nézzem meg, mennyire fehér :D Megvettem, igen.

    VálaszTörlés
  6. Fehérre nem igen szoktam festeni a körmöm, így egy olcsó 300 Ft-os kínai lakkot vettem csak meg, hogy díszitgetni tudjak. Ha ügyes vagyok és a gyűrűs ujjamat fehérre akarom festeni, akkor is elég belöle 1 réteg. Tehát 1000szer lekörözi ezt a lakkot. :D Tényleg anyi szerencsét, hogy nem volt drága lakk. :)

    VálaszTörlés
  7. Köszi, hogy megosztottad velünk a rossz tapasztalatodat. Tuti nem veszem meg :-S

    VálaszTörlés