2015. május 17., vasárnap

Évszakidegen nyomdás mani :)

Az úgy volt... hogy az én Jótündérem küldött nekem egy Rival De Loop kétvégű fehér-kék lakkot, aminek nagyon örültem, mert még nem volt alkalmam kipróbálni a márka termékeit. Ezért mindenképp fel akartam avatni.

Fel is kentem szépen, három rétegben a fehér felét és megállapítottam, hogy a lágy fehér tejszerű alapban rózsaarany vagy bronzos pelyhecskék úsznak, ami nagyon izgalmassá teszi, de rögtön jött is az ötlet, hogy milyen jól mutatna már a Moyra Metal Effect 301 bronz lakkjával nyomdázva?

Találomra választottam egy mintát és elkészült egy... egy ... karácsonyi manikűr :)))Sajnos a pelyhecskéket nem adja vissza a fotó, pedig többféle fénnyel is próbáltam fotózni, de a fehér és bronz kombó jó lesz majd még télire!!!


Üdv:11 megjegyzés:

 1. Hű de tetszik *-* a lemez is, mindegyik minta szuper. Mondjuk tényleg kissé karácsonyos...de nem lehet elég korán kezdeni:'D

  VálaszTörlés
 2. Ez a lemez is szuper és tetszik a minta is, nekem csak a színe miatt karácsonyi, de annyira nem is, csak inkább első ránézésre :) Nagyon tetszik a manikűröd! :D

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép, engem a mesék világára emlékeztet :)

  VálaszTörlés
 4. very beautiful Szilvia :)- you are very good at stamping :)

  VálaszTörlés
 5. Én is ma próbáltam ki egy Rival de loop lakkot ,amiről most tettem ki egy bejegyzést:)
  A manikűr nagyon tetszik:) Nagyon szép:)

  VálaszTörlés
 6. Nekem is nagyon tetszik. :) Szép a minta! :)

  VálaszTörlés
 7. Ha nem mondod, nem jut eszembe, hogy karácsonyos, de most már nem tudok elvonatkoztatni. Szép lett!

  VálaszTörlés
 8. Nagyon jó lett! Nekem egyáltalán nincs olyan érzésem, hogy karácsonyi-mani lenne. :) Ha már mindenképp időszakhoz kötjük, akkor nekem inkább az ősz ugrik be.

  VálaszTörlés
 9. Nekem tejeskávé jutott róla eszembe. :D Meg is kívántam...

  VálaszTörlés