2015. május 30., szombat

Got NAC - House Martell


A kihívás utolsó állomásán a Martell ház színeivel készítünk manikűröket. Nálam a Nap motívum még megjelenik, a nyilat valahogy lespóroltam. :)



Mostanában a Bornpretty annyira belehúzott a teszteltetésbe, hogy mindenhol az ő lemezei ugranak az arcomba, nem csekély vásárlásösztönző hatást keltve ezzel. Ugyanakkor ez hozta ki belőlem azt is, hogy végre kipróbáljam a BP 11-es lemezt, ami már nagyon régóta szunnyadt csini kék fóliaruhájában a fiók mélyén, mert nem akartam én lenni a hatszáz-huszonkilencedik, aki ezzel hoz manit. Egy héten belül legalábbis :))))))))) 

Az Mdu sárga lakkjával használtam a lemezt, az eredmény technikai szempontból teljesen jó lett, kár hogy a fedőlakk (Astor Already Dry!) elkente. MdU lakkokhoz jobban jártok a Seche Vite-el vagy a China Glaze Fast Forward alkalmazásával, ezekkel nem kenődött el egyszer sem. Persze lehet, hogy más fedőlakkokkal is jól együttműködik az MdU, én csak azért ezeket írtam, mert ezekkel van tapasztalatom. Szóval az Astor nem oké hozzá, még úgy sem, ha nem érinted az ecsetet a körmödhöz.


A nyomdázott minta az erős kontrasztok, harsány színek miatt nagyon feltűnő, ezért nem tettem több körömre. A Lovely Nr 1. és Nr 2. lakkjai hivatottak a manikűr "hordhatóságát" javítani.


Ezeket a termékeket használtam:


Üdv:


17 megjegyzés:

  1. A nyilat nem is értem, nekem a nap is elég, szuper nyári manit csináltál! A hatásodra rendeltem egy csontszínű nyomdázó lakkot, kíváncsi vagyok rá. (Még egy Nailland-rendelés, hová tegyem a sok lakkot??)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm.... tárolási gondok? Csináltassak a férjemmel egy klassz kis lakkospolcot neked is? :))))))))) Amúgy a legutóbbi Nailland rendeléskor ráébredtem, hogy két sorban is lehet rá lakkokat tenni, úgyhogy még jó ideig kedvemre bűnözhetek!

      Törlés
    2. Hú, még nem sokkoltam férjet azzal, hogy egyszerre lássa, mennyi lakkom van. Nekem titkos fiók kellene, szerintem. Mikor megkérdeztem, hogy szerinte mennyi lakkom van, azt mondta, 40. Höhö. Moyrából van 40. Mikor legutóbb pakoltam, nekem is megrázó volt és azt sem tudtam, melyiket kenjem fel, mindet imádom. Ha polcon lennének csak azt bámulnám.

      Törlés
    3. :)))))))))) én is mindig a polcot bámulom... vagy a monitort .... vagy a körmeimet :)))))))))))))))))
      ami épp szem előtt van... vezetés közben a körmeimet, egyszer még baj lesz ebből ...

      Törlés
    4. Nálam van polc,és helmer is,a helmert már kinőttem,így a sok (új) lakk kifúrta a tv-t egy felsőbb polcra.
      Nálunk legutóbb a párom barátja járt,szerintem amikor meglátta a lakkos szobám,agyérgörcsöt kapott.A párom azt mondta,hogy 'eddig is tudta,hogy lakkozok a blogra'.....de szerintem sokkolta a látvány :D

      Törlés
    5. Hú, hát én is szívesen sokkolódnék a szobádban, vagy beköltöznék egy hétre és óránként átfesteném a körmeimet :D
      Azért nem semmi egy helmert kinőni :) Lakkos szoba, wow :D

      Törlés
    6. Amikor valaki azt mondja, sok lakkom van, mindig elmesélem, hogy van egy bloggerina ismerősöm, akinek egy egész szobája van lakkokkal berendezve. Ági lakkos szobájában én is el tudnék lenni egy darabig :))))))))))

      Törlés
    7. Turistalátványosság lehetne nekünk az a szoba. :D Olaszországban járva nem szabadna kihagyni :D

      Törlés
  2. Nagyon jó lett.

    Vezetés közben én is szoktam nézegetni a körmeimet, főleg ha valami extraszép csillogós van rajtuk :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ... hmmm... nos igen, ez teszi extrém sporttá a nail-art-ot :))))))))))

      Törlés
  3. Nekem is nagyon tetszik a manikűr, olyan szép nyári lett, melegséget áraszt. :)

    VálaszTörlés