2015. május 31., vasárnap

NOTD - Tarka nyomdás


Gyakorolni akartam a keddi NSC-re, ahol a geometrikus minták lesznek fókuszban. Ezek sosem voltak a kedvenceim, legalábbis ha nekem kell őket elkészíteni. Másokon persze tetszik, de már a gondolata is frusztrál, hogy szabályos alakzatot, vagy egyenes vonalat húzzak, úgyis tudom, hogy nem lesz tökéletes, hiába is erőltetném. Ezen némiképp enyhít a nyomdázás mint technika, bár én még a nyomdázáskor is képes vagyok meggörbíteni az eredetileg szabályos mintákat :)))

Ez most egész jó lett, de valahogy mégis olyan érzésem van, mintha úszna, hullámozna a minta. A geometrikus vonalak szigorát a nyárias színkavalkád oldja. Úgy látszik a fegyelem nem tud bennem utat törni amikor me-time-om van, így jártam.

Marad a játékosság és egy kis kilencvenes évek utóérzet, mert én akkor voltam tini, de esélyem sem lehetett ilyet festeni, mert akkor még híre-hamva sem volt az efféle úri huncutságoknak, mint a körömnyomda... :)












A mintát a Bornprettystore BP-07 lemezéről vettem. Nem volt gond a használatával.

Az alap:

Golden Rose Matte Velvet 103-al (egy közepes réteggel teljes fedést sikerült elérnem.)

A nyomdalakkok: 

MdU- 11 Yello
MdU- 15 Mexican Pink
MdU- 52 Lemon Tree

Fedőlakk:

China Glaze - Fast Forward (a pinket kicsit halványítja, de nem keni el)

Nektek hogy tetszik ez a szín és minta kavalkád?



Üdv:


11 megjegyzés:

  1. De jó :) Nekem nem jön át a '90-es évek, egyszerűen csak tetszik. Mondjuk akkor voltam ált. iskolás, gimis és mentem fősulira.
    Milyen nyomdázód van? Állítólag a nagyon puhával nem lesz hullámos a minta, amit csak rányomsz, nem görgetsz. De nekem fel sem tűnt volna, hogy nem egyenes a minta, mert eleve domború a körmöd. Enyém is szinte félkör alakú, csak keskenyebb, hát van minta, aminek neki sem állok. Imádom a tarka manikat!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ami azt illeti nekem is elég sokminden volt a '90-es években, '94 érettségi, '96 házasságkötés, '97 első diploma, '99 első gyerek :))) jól kihasználtam az időt :))))))))))) Örülök, hogy bejön a tarkabarka manim! A nyomdázóm az a vastag fekete műanyag e-bay-es nyomi, nagy fehér párnával. Illetve most már rózsaszín, mert befogta a pink nyomdalakk, de legalább így látszik rajta az is, ha fehér mintát veszek fel :D

      Törlés
  2. Uh, they are really impressive, I like them a lot! :) It makes me think of pretty Easter eggs! :D

    VálaszTörlés
  3. Húúhha!! Csodás lett!! :)

    VálaszTörlés
  4. Ennyire jók ezek a Mundo lakkok? Hmm.. nagyon gondolkozom rajtuk. :)
    Szép a manikűr. :)

    VálaszTörlés
  5. Fú gyönyörű! Tényleg hajaznak a húsvéti tojásra... :D

    VálaszTörlés
  6. Hát nagyon tetszik! :) Egyébként én is elgörbítem nyomdával a vonalakat :D

    VálaszTörlés
  7. AMikor megláttam teljesen abban a hitben voltam, hogy átmenetes alapra nyomdáztál kékkel... :D Nagyon jók a színek! :)

    VálaszTörlés