2015. május 19., kedd

Nyári betárazás - Nailland HAUL


Az egész úgy kezdődött, hogy én tulajdonképpen nem is akartam rendelni... aztán Eleni megkérdezte, hogy van-e kívánságlistás lakkom és kapásból rávágtam, hogy igen, a Colour Alike 570... 

... aztán eszembe jutott, hogy már régebben meg akartam venni a Golden Rose Rich Colour 70-et egy kifutott és fogyóban lévő Essence lakk, az Upper Green Side pótlására és hogy láttam a youtube-on egy nagyon brutál nyomdás manit MDU lakkokkal és Moyou mintákkal... 

...de ahogy így gondolkodtam már az is elkezdett derengeni, hogy a WOW! kollekcióból is kéne pár darab - a kényes színekből, csak úgy tesztelgetni a márkát... mert tudjátok, hogy a Moyra mellett a Golden Rose a másik nagy kedvencem. A többi lakkocska meg csak úgy becsúszott... ismerős az érzés????

Szóval ez volt AZ a lakk, amit nagyon akartam, és abban a pillanatban, hogy Eleninek elmondtam belémhasított a gondolat, hogy ugyan miért halogatom a beszerzését? Ez egy nyári lakk és itt a nyár a nyakunkon, mikor vegyem meg, ha nem most??? Szóval megvettem... eszméletlenül szép!!! Majd lesz vele külön bejegyzés hamarosan!


A másik Colour Alike lakkot benéztem, figyelmetlen lehettem a rendelésnél, mert a holo-s variánsát akartam, de véletlenül a krémeset tettem be a kosárba. Nem baj, ez is nagyon szép szín, de még az is lehet, hogy nyereménytárgy lesz a Rimmel tus mellé, amiről a Joy napokon tettem említést...


Az első fotón látható, hogy néhány lakk ára be van karikázva... nos ezeket a lakkokat nem tudom megmutatni, mert a munkahelyemre kértem a kézbesítést, ahol természetesen ki is kellett bontanom, amiután a kolléganőim megdorgáltak, hogy őket miért hagytam ki? Rájuk nem is gondoltam? és bűntudattal vegyes kollegalitásom által vezérelve átengedtem nekik a Golden Rose Paris Magic Colour 350-et, a Golden Rose WOW! 37-et és a Golden Rose Rich Color 09-et. Tehát ezekről max úgy tudok posztolni, ha lefényképezem a kolleganőim körmein és továbbadom a véleményeiket. :)))

Az biztos, hogy soha többet nem rendelek a megkérdezésük nélkül :))) jelentem: tanultam a hibámból!

Szóval, a képen látható lakkokkal biztos lesz teszt és manikűr is a blogon - kivéve a CA 562-t egyenlőre a tervezett nyereményjáték okán - addig próbálom végigcsinálni az AVON Nailweare Pro Golden Vision tartóssági tesztjét, ami komoly önmegtartóztatást igényel részemről... gondolom értitek, hogy miért, pláne ilyen körülmények között?



Elöljáróban annyit, hogy korábban MDU tesztekben olvastam, hogy az "illatuk" szörnyű, ezért erre külön kiváncsi voltam :D

Nos, elsőre annyit tudok mondani, hogy üvegen, sőt fólián keresztül is határozott szintetikus gyümölcsillatot árasztanak. A saját személyes véleményem az, hogy akinek ez "büdös" az nem volt gyerek a nyolcvanas években, akkoriban ugyanis ölni tudtunk volna a "szagos tollért" ami iszonyatosan nagy menőség volt, legalábbis az én iskolámban, és annak pont ilyen "szaga" volt, szóval részemről komoly érzelmi szálak fonódtak már most, pedig még ki sem próbáltam őket. :))))


Üdv:


28 megjegyzés:

  1. Ooooo *-* csodásak ^_^ azért Bocsi hogy költésre ösztönöztelek :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha :) Ismered a mondást: "könnyű a békát a tónak ugrasztani" :))))

      Törlés
  2. Nagyon szuper dolgokat rendeltél.Legutóbb én is halogattam.....de végül beadtam a derekam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, alighogy megjött a csomagom egy csomó lakkot leakcióztak megint... ez az én formám :D

      Törlés
  3. Ó, az a zöld lakk! *.*Én pont ma kaptam a hírt, hogy jövő hónapban pár napra Budapestre kirándulunk, úgyhogy kezdem is összeírni, hogy mit "kell" beszerezni a Naillandnél. *.* Ez a zöld lakk az első a listán. :D
    Hm... nézegettem azt a khaki-zöld GR lakkot, így képeken úgy tűnt, mintha pont olyan lenne, mint az én egyik szülinapi lakkom, de annak 111-es a száma.
    Én a 2000-es években voltam kisiskolás, de a "szagos pixért", ahogy mifelénk nevezik, mi is tudtunk hajat tépni. :) Szóval teljes mértékben átérzem a helyzeted. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))) Kíváncsi vagyok, te miket veszel majd! Már alig várom, hogy lássam :)

      Törlés
  4. Nagyon kíváncsi vagyok a MDU lakkokra élesben:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is! Valahogy muszáj rá hamarosan időt kerítenem valahogy, hogy kipróbáljam őket, mert már furdal a kiváncsiság!

      Törlés
  5. Várom a manikűröket! :)

    VálaszTörlés
  6. Hű, mennyi szépség!
    Szép dolog, hogy rákened Elenire a dolgot :D
    Az MdU lakkokra én is kíváncsi lennék, nem is láttam, hogy már ilyen színek is vannak belőle, azt hiszem lassan nekem is rendelnem kell :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)))) Na igen, könnyebb a felelősség súlyát elviselni, ha van kivel osztozni :))))))))))))) Sietek az MDU tesztekkel!

      Törlés
    2. :D :D aranyosak vagytok :D

      Törlés
  7. Ez nem is olyan sok :) Szerintem engem már bolondnak néz a futár, mert visszanéztem és 10 Nailland rendelésem volt megnyitástól...és legtöbbször ugyanaz a futár hozza a kis csomagot. Szerintem a WOW! lakkokat még könnyebb felkenni, ezentúl nem is Rich Colort rendelek, ha van hasonló szín WOW!-ból.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jobban mutatott volna a csomag, ha az a három lakk is rajta lett volna, amit "kollegalitásból" továbbadtam :)))

      Törlés
    2. Bocsi, hogy beleszólok, de nekem is mindig ugyanaz a futár hozza. Múltkor már megkérdezte, hogy elfogytak a lakkok? :D

      Törlés
  8. Még soha nem volt zöld lakkom, de erre a Colour Alike lakkra nagyon kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
  9. Még soha nem volt zöld lakkom, de erre a Colour Alike lakkra nagyon kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
  10. Vettem már pár darab MdU lakkot és bizony büdösek, nem kicsit :) Kb. a kínai lakkok szagával vetekszik :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnéztem a videótis , amit linkeltél, tényleg brutál, de nem rossz. Pláne, hogy a "csajszi" végre korombeli :D

      Törlés
    2. Igen, a körömlakkimádat kortalan :))) Szerintem jól kiegészítjük egymást a hamvas lánykákkal :)))

      Törlés
    3. Így igaz és nem csak a fiatalok lehetnek "dilisek" :))

      Törlés
  11. Nagyon jókat vettél. Az Én kívánságlistámon is fent van a CA 570, 571 és 573. Várom a bejegyzésed róla! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Holnap még van egy kihívás, utána az 570-é lesz a terep! :)

      Törlés
  12. Nagyon szépek a lakkok. Én is a multhónapban összeálltam egy pár lánnyal és rendeltünk a Naillanrol, tobbnyire ILNP és Colour Alike körömlakkokat és most felteszem a kérdést magamban, hogy vajon miért nem rendeltem én is meg a gyönyörű Colour Alike 570. Annyira tetszik az üvegben. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mutat majd a körmeiden.

    VálaszTörlés
  13. Jajj mennyi csodaszép zöld lakk *-*

    VálaszTörlés