2015. január 14., szerda

#31DC2015 - 14. Holo




Holo témában valahogy nem indul be a fantáziám. Ennek a legfőbb oka, hogy annyira szeretem a holo hatást, hogy úgy érzem minden egyéb díszítés fölösleges és csak eltereli a figyelmet a lényegről. 

Ám ez mégiscsak egy kihívás, olyan snassz dolog lenne simán kilakkozot körmöket mutogatni. Ezért a nyomdázás mellett döntöttem, ezen belül is valami egyszerűbbet kívántam. Chevron lett, és véééégre sikerült hullámmentesen elkészíteni!!!! Már ezért megérte nekifutni ennek a kihívásnak :)




árnyékban is fotóztam a korrektség kedvéért :)))


Ez  a Moyra 253 számú szépsége, amit sokan franken keveréshez is szivesen használnak, nekem még nem volt lelkivilágom bekeverni, előtte még ki kell gyönyörködnöm magam egy párszor!
Egyébként két réteg van a körmömön belőle, a nyomdázáshoz pedig szokás szerint a Lovely Gloss Like Gel Nr 34-et használtam és a Bornpretty Store QA 91 lemezét.

Üdv:





20 megjegyzés:

  1. Oh wow, I like that a lot! Do you just use your regular basecoat? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hi, thanks :) I used Eveline 8in1 base coat :)

      Törlés
  2. Ez nagyon szép!! Tökéletes! Azt hittem, valami flancos holos lakk, de kiderült, hogy Moyra :) Ami nekem van, azokat ritkán használom, mert gyorsan kopik,egynapos manikűrt tudok csak vele csinálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nem túl tartós sajnos, még fedőlakkal sem, ennek ellenére szeretem, mert gyors sikerélmény a felkenése és megszabadulni is könnyű tőle :) Ez ilyen instant szépség :))))

      Törlés
  3. Nagyon szép lett! Magamon nekem ezek a lakkok túl holok, úgyhogy bekevertem őket, de szerintem majd veszek még egyet-kettőt és kipróbálom nyomda alapnak. ^^
    Amúgy ha szeretnéd, küldök neked Moyrás holot, és akkor nyugodtan bekeverheted az egyiket :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Nálam minden lakk jó gazdára talál :)))))))))

      Törlés
  4. Holo esetében nekem sem szokott beindulni a fatéziám, de csak azért mert teljesen elvarázsol maga a körömlakk. Imádom a holo efektust. A nyomdázásod gyonyörüre sikerült, én helyedben ezt a manit sajnálnám letörölni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem túl tartós ez a lakk, ezért nem volt hosszú életű ez a manikűr :)

      Törlés
  5. Wonderful nail polish :) beautifully and subtly Szilvia :) kisses

    VálaszTörlés