2015. január 31., szombat

#31DC2015 - Your signature style


Furcsa, de igaz, hipp-hopp a kihívás végére értünk. Azt hittem küzdelmesebb lesz végigcsinálni, de így hogy jórészt előre dolgoztam nem is volt olyan vészes. Tetszett, hogy a kihívásnak hála új dolgokat próbáltam ki, amik már régebb óta foglalkoztattak, csak eddig nem kerültek sorra. Büszke vagyok rá, hogy végigcsináltam, hogy sosem késtem a bejegyzésekkel, hogy egy állomást sem hagytam ki és hogy viszonylag változatos tudtam maradni. 

A blog facebook oldalán külön mappába gyűjtöttem a kihíváshoz tartozó manikűröket, ha egyben szeretnétek látni őket, kattintstok erre a linkre. 


Érdekelne, hogy nektek melyik mani tetszett a legjobban közülük, és arra is kíváncsi vagyok, mit tippeltek, melyik kapta a legtöbb kattintást?

Most pedig jöhet az utolsó téma: a saját stílusunk. Legalábbis én így értelmeztem :)))))








Amit én gondolok a saját körömfestési szokásaimról: az biztos, hogy szeretem az élénk színeket, szeretem a tarkaságot, a színek-minták bátor kombinációját, kísérletezőkedvű alkotó vagyok, akit vonzanak az extremitások is. A munkáim gyakran tartalmaznak csillogó és vagy fényes elemeket és a technikák széles tárházát vonultattam már fel a blogon. Mottóm: "A jobbtól nem szégyen tanulni!" ezért szorgalmasan bogarászom mások ötleteit, inspiráció és új tudásmorzsa után kutatva.

Összességében ami leginkább jellemez a saját művészetemben, illetve ami másokéban leginkább megragad, az az ösztönösség, játékosság.

De hogy valóban van-e saját stílusom? S ha van, milyen? Ezt valószínűleg egy kívülálló sokkal jobban látja, mint én. Szóval most mutattam egy manit ami szerintem jellemző rám, de kommentben várnám a Ti visszajelzéseiteket, hogy ti milyennek látjátok? Ha egy szóval kellene jellemeznetek, mit mondanátok, milyen stílusa van K-öröm Szilvinek?

Üdv:



14 megjegyzés:

  1. amazing colours and perfect stamping :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a kihíváshoz, nem kis teljesítmény szerintem! Milyen stílusod? Játékos, merész, kedveled a színeket, de ezen belül mégiscsak megmaradsz az eleganciánál is. A készített manikűröket látva kiegyensúlyozott, vidám nő vagy...szerintem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Örülök, ha vidámnak és kiegyensúlyozottnak látszom, mert régebben sok kritika ért a lobbanékony természetem miatt :)))) A férjem nem átallot több ízben is "Hisztérika Mizéria"-nak nevezni az elmúlt 18 év alatt :)))))))))))))

      Törlés
  3. Semmi arany? :D Nagyon tetszik a színpárosítás és a nyomda meg a szépen felvitt csillám.
    Szerintem a meglepő a legjellemzőbb rád, tuti olyan manikűrt találsz ki, ami sosem jutna eszébe senkinek egy témáról :) Amellett színes és nagyon-nagyon vidám alkotásaid vannak, elég furán hangzik, de szoktam nevetgélni a manikon, jókedvre derítenek.
    Természetesen emellett nagyon igényes munka és ápolt köröm is jellemez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó igen, jogos a két pont! Hűtlen lettem az aranyimádatomhoz egy sorsfordító pillanatban :))))))) Úgy tűnik tényleg kissé kiszámíthatalan vagyok :D Köszönöm a kedves szavakat, örülök ha sikerül egy kis vidámságot csempésznem a képernyőn túlra! :)

      Törlés
  4. Az első szó, ami eszembe jut rólad: SZIKRA
    Szikra, mint szikrázás, csillogás, a látvány tekintetében, és átvitt értelemben egyaránt.
    Szikrának hívom a hirtelen jött zseniális vagy épp szokatlan ötleteket, és azt a tulajdonságodat, hogy nem félsz azokat megmutatni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Bandita! Nagyon jóleső érzés olvasni amit írtál. a 20-as éveim elején az egyik kolléganőm Sziporkának hívott, utoljára ő mondott hasonlókat. Köszönöm!!!

      Törlés
  5. Nekem mindig is nagyon tetszettek a manikűrjeid, ez is csodálatos! Ami eszembe jut erről, hogy a színek nagyon összhangban vannak egymással és, hogy tényleg mindig valami új ötlettel állsz elő.:)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lett. :) Csodásak ezek a színek együtt. :)

    VálaszTörlés
  7. Szép! Nagyon egyben van. :3
    A stílusod? Merész mindenképpen, és változatos (a játékostól a művésziig). Illetve nekem is nagyon tetszenek az egyedi témaértelmezéseid, és jókat szoktam derülni az öniróniádon is. :)

    VálaszTörlés