2015. február 17., kedd

China Glaze Spring in my Step

Reni random nyereményjátékán jutottam a China Glaze Spring In My Step nevű lakkjához. Amikor megjelent a piacon, akkor gondolkodtam rajta hogy megveszem, de végül elvetettem a megvásárlás ötletét, mert azt olvastam róla több bloggernél, hogy nehezen kezelhető, makrancos jószág.

Nagyon örülök neki, hogy végül mégis sikerült hozzájutnom, köszönöm Reni!!!!








Nos, nekem sikerült szépen felvinnem a körmeimre, de használata valóban gyakorlott kezet és kötél idegeket követel. Kárpótlásul csodás krémes babarózsaszín körmöket kapunk. Nekem kellett a 4 réteg, de ez nem annyira volt zavaró, mert nagyon gyorsan szárad.


Díszítésként a Golden Rose Galaxy 25-ös számú glitteres topperét használtam, ami már jó ideje tagja a gyűjteményemnek. Kb a felénél tart az üveg, totálisan be is sűrűsödött, de nyakon öntöttem egy kis Catrice Quick Dry & High Shine fedőlakkal. Ezt kizárólag glitteres lakkok higításhoz és sheer tints lakkok kutyulásához használom.


A végén az egész mani kapott egy jó vaskos Seche Vite réteget. Itt véget is érhetne ez a bejegyés... de egy lakkhedonista nem bír mértéket tartani ha glittereket lát...





Üdv:



11 megjegyzés:

  1. That is a super sweet and very spring-y mani :)

    VálaszTörlés
  2. Ez minden glitter mennyiséggel csudaszép!

    VálaszTörlés
  3. very pretty shade, I like the glittery top as well :)

    VálaszTörlés
  4. Sokkal jobb glitterekkel! GR nekem is sűrűsödik a felénél, ez van az olcsó lakkoknál, én is színtelen lakkot szoktam a glitteresbe önteni hígításul vagy saját alapszínét.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon kellemes árnyalata van a körömlakknak, valóban imádni való.

    VálaszTörlés
  6. This shade is spring-like indeed! girly mani.

    VálaszTörlés
  7. Hát ez gyönyörű lett. :)) És extra glitteresen tetszik. :))

    VálaszTörlés