2015. február 12., csütörtök

Golden Rose Paris Magic Color 307



Amikor elkezdtem felrakosgatni a Golden Rose lakkjaimat, komolyan aggódtam, hogy nagyon meg fogjátok unni... talán így is van, de a kattintásszámok még mindig azt sugallják, hogy érdekelnek benneteket lakktesztek, akkor is, ha nem újdonságról vagy valami felkapott cuccról van szó.

Ezért nekiveselkedtem egy újabb posztnak. Ezúttal a Golden Rose Paris Magic Color 307-es lakkját állítottam fókuszba, amit 420Ft-ért sikerült megszereznem a Nailland-től. Döbbenten látom, hogy még nem kapkodták még el az összeset... egyúttal verem a fejem a falba, hogy miért nem rendeltem belőle többet!




Igazából ez egy effekt lakk szerintem. Egy rétegben nem értékelhető a fedése. Az állaga lágy, selymes, szépen terül, nem csíkoz. Száradása gyors. A lakk csomagolását a bloggerek többsége "olcsó hatásúnak" jellemezte, én ettől abszolút el tudok vonatkoztatni. Néhányan az ecsetét is "nyeklő-nyakló"-nak titulálták, nekem ezzel sem volt problémám, nekem kézre áll.




Kék-lila irizáló leheletfinom pelyheket látok úszkálni halvány rózsaszín jelly alapban, a képeken közép lila alapon (Golden Rose Matte 08) láthatjátok, mindkét lakkból egy-egy réteg került a körmeimre, fedőlakkot nem használtam.


Ki fogom majd próbálni sötétebb lilán és kéken, de lehet hogy még feketén is... nagyon örülök, hogy megvettem. Anno amikor behozták drágálltam, ezért nem vettem belőle többet, de féláron már nagyon megéri beszerezni. Biztos visszaköszön még a blogon!

Nektek hogy tetszik?

Üdv:



15 megjegyzés:

  1. Hű, nagyon különleges. Engem nem szokott érdekelni, ha olcsó hatása van egy üvegnek, a lényeg, ami benne van és a használható ecset.

    VálaszTörlés
  2. Szilvia, I am absolutely in love with this shade- looks gorgeous!

    VálaszTörlés
  3. I love nail polish Golden Rose :) Beautiful colors :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, igazán különleges színe van! Szerintem teljesen mindegy, milyen a lakk üvege, hiszen nem hordjuk a nyakunkban... :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon extra ez a lakk! :O Gyönyörű!

    VálaszTörlés
  6. Ú nagyon jól néz ki! Első pillantásra az egyik Misslyn lakkom jutott eszembe róla.

    VálaszTörlés
  7. Nekem is megvan ez a lakk és annyira széééép! :) Én is lilákra szoktam kenni, meg kékekre is, bár valóban érdemes lenne feketén is kipróbálni!

    VálaszTörlés
  8. Nekem sem az üveg, sem maga a finish nem tetszik - ez abszolút nem miattad, csak nem szeretem :D -, viszont a lakkteszteket imádom olvasni ^^ Nem egyet vettem a mostani akcióban miattad :D

    VálaszTörlés
  9. ohhh oly gyönyörű ez a lakk!! *.*

    VálaszTörlés
  10. Nagyon jól néz ki, eddig nem is figyeltem fel ezekre a lakkokra.

    VálaszTörlés
  11. Uramisten!!! Én erről a lakkról eddig hogyhogy nem tudtam? *.* Nagyon elfogadnám!

    VálaszTörlés