2015. február 2., hétfő

Manicute 2015 - 3. Karnevál


A Manicute lányokkal karneváli hangulatot próbálunk idézni a mai estébe. Egy időben nagy divat volt kerámiából vagy gipszből készült karneváli arcmaszkokat aggatni a falra, kvázi szobadíszként. Engem valahogy elkerült ez a hóbort, bevallom egy kicsit még viszolyogtam is tőle, mert mindig úgy éreztem, mintha a maszkok mögül nézne valaki... :))))) ez a berzenkedés később teljesen elmaradt. Manapság, ha meglátok egy maszkot, akkor az Operaház Fantomja ugrik be róla, aminek imádom a zenéjét.

A mai témához a nővérem egyik alkotását, a "Misztikus Karneváli Éjszaka" nevű akasztós falidíszt vettem alapul: 

a termék Meska linkje
A nővéremnek van egy Meska boltja, Baicus néven találjátok meg az alkotók között. Dekupázs technikával készít különféle használati és dísztárgyakat. Ha megnézitek, talán találtok majd némi hasonlóságot a stílusunk között, ő is szereti a színeket, mintákat vegyíteni és szívesen játszik a textúrákkal is. Munkái romantikus - vintage hangulatúak, igazi nőcis darabok. Most pedig jöjjön a manikűr ami illeszkedik a témához:







Az alap az Essence 149 Hello Marshmallow! nevű lakkja volt:


Nem tudom, hogy lehet-e még kapni, mert én lomoskosárból vettem pár hónapja 149Ft-nyi komoly összegért, szóval lehet hogy kifutó termék volt.

Erre nyomdáztam feketével két e-bay-es lemezről, erről és erről, majd szabad kézzel festettem fel a tollakat és az arany "suhintásokat". Végül itt-ott némi ezüst glitterrel koronáztam meg a művemet. kicsit eklektikus lett, de a testvérem sem fukarkodott a díszítésekkel :)))) Remélem az ő és a ti tetszéseteket is elnyeri majd a mai mani!

Nagyon élveztem az alkotás azon módját, hogy bele "kellett" helyezkednem egy másik alkotó gondolatvilágába. Ezért tervezek egy sorozatot a "testvértermék" ihlette bejegyzéseknek, hiszen a nővérem ugyanolyan termékeny a dekupázs szekcióban mint én a körmösben, így bőven lesz inspirációm! Ti is szeretnétek hasonló posztokat látni a blogon?


Üdv:





19 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek a színek így együtt! Szép lett!:)

    VálaszTörlés
  2. looks amazing, I could be happy to wear this mani for a carnival party :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon különleges szépség! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól összehoztad, szépek a színek és a minta is tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Odáig vagyok ezért a manidért! Nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  6. A kérdésre a válasz részemről: IGEN!
    Én odavagyok minden szokatlan körömdíszítési ötletért, ami csak egy kicsit is túlmutat a megszokottakon. Abszolút odalennék egy ún. "manikűrforradalomért", melynek során előszeded minden kreativitásodat, és merítesz a furcsábbnál furcsább kézműves ötletekből....ööö...ha jól értelmeztem a posztban leírtakat. Ha nem, bocsi, de ezt hozta ki belőlem, és most baromira lelkes vagyok! :)
    A manikűröd egyébként meseszép, a "tollyúkat" külön irigylem! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó lett!
    Szeretem Victoria Frances képeit, valóban inspirálók! :)

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm, Hugi! Victoria Frances mindkettőnket megtapsolna, ha látná, mit hoztunk össze :)
    Minden kedves rajongódnak, aki a Meskáról a Te nevedre hivatkozva vásárol tőlem a Meska-n, 5% árengedményt adok bármely termékemre. Ugyanezt a kedvezményt garantálom egyedi megrendeléseik esetén is. Szeretettel várom az egyedi elképzeléseket, az alkotások elkészítése előtt fotókat küldök a kívánt témához illő szalvétákról, hogy tetszés szerint választhassatok közülük. Így a megrendeléseitekre elkészülő alkotásaim olyanok lesznek majd, amilyen senki másnak sincsen! :)
    Köszönettel: baicus (www.meska.hu)

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörű, úgy a kép mind a körmeid.

    VálaszTörlés
  10. Szép lett. Nekem a kis ujjad a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
  11. Ebben aztán benne van minden, szuper lett!!

    VálaszTörlés
  12. Nagyon jól összepasszol a két alkotás. Elismerésem az aprólékos munkáért. Az elszórt csillámos díszítés is külön tetszik. Az ötletet pedig mindenképpen támogatom. :)

    VálaszTörlés